Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Купујем књиге

Купујем књиге погледа и одтале на тематику другог светског рата , ко је заинтересован дс ми прода нека напише које књиге има .

Хвала
Одговори

Па ко је луд да продаје такве књиге?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-08-2023, 10:03 PM)Vanza Пише:  Купујем књиге погледа и одтале на тематику другог светског рата , ко је заинтересован дс ми прода нека напише које књиге има .

Хвала

Имате на купинду часописе погледа и хиљаде књига о тематици другог светског рата.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-08-2023, 11:10 PM)Mekenzi Пише:  
(05-08-2023, 10:03 PM)Vanza Пише:  Купујем књиге погледа и одтале на тематику другог светског рата , ко је заинтересован дс ми прода нека напише које књиге има .

Хвала

Имате на купинду часописе погледа и хиљаде књига о тематици другог светског рата.
На купинду сам све нашао што сам могао,има још неке које покушавам наћи .
Одговори

(05-08-2023, 10:35 PM)Шумадинац Пише:  Па ко је луд да продаје такве књиге?
Има много огласа на интернету половних , мађутим неке нисам нашао
Одговори

(06-08-2023, 04:38 AM)Vanza Пише:  

Хвала

Имате на фејсбуку групу равногорска библиотека. Они продају доста добре литературе.

Имате књижару демаго која продаје искључиво половне књиге.

Ту је и босански оlx.ba ту сам нашао јако пуно добре литерартуе.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-08-2023, 09:33 AM)Mekenzi Пише:  
(06-08-2023, 04:38 AM)Vanza Пише:  

Хвала

Имате на фејсбуку групу равногорска библиотека. Они продају доста добре литературе.

Имате књижару демаго која продаје искључиво половне књиге.

Ту је и босански оlx.ba ту сам нашао јако пуно добре литерартуе.
Хвала , погледаћу.
Одговори

Има овако нешто нису књиге ал је капитално...

https://www.kupindo.com/Politika-i-svet/...raz-Srbije

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2023, 11:32 AM)Mekenzi Пише:  Има овако нешто нису књиге ал је капитално...

https://www.kupindo.com/Politika-i-svet/...raz-Srbije
Мислим да имам сваки број погледа
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним