18-08-2023, 11:44 AM
Купујем то јест откупљујем све што има везе са изборима и политичким дешавањима на територији Слобине СРЈ у периоду од 1990 до 2001.
Рат у Екс ју ме не интересује, само унутрашња дешавања.
Купујем летке, флајере, пропагандни материјал, страначке часописе, фанзине, беџеве, налепнице, разледнице...апсолутно све.
Оно што ме у главном интересује и за чим трагам Слоба, Мира, депос, заједно, дос, отпор, опозициони ретки часописи, студентски протести 91, 92, 96/97, пети октобар, дешавање пре петог октобра, кампања ДОС-а, фото материјали. Новине које су изашле од 5 до 8-ог октобра 2000 године.
Књиге и пропагандни материјал студентских протеста од 92 до 00.
Ко има нек понуди.
ПС. Шешељев и радикалски материјал не купујем.
Рат у Екс ју ме не интересује, само унутрашња дешавања.
Купујем летке, флајере, пропагандни материјал, страначке часописе, фанзине, беџеве, налепнице, разледнице...апсолутно све.
Оно што ме у главном интересује и за чим трагам Слоба, Мира, депос, заједно, дос, отпор, опозициони ретки часописи, студентски протести 91, 92, 96/97, пети октобар, дешавање пре петог октобра, кампања ДОС-а, фото материјали. Новине које су изашле од 5 до 8-ог октобра 2000 године.
Књиге и пропагандни материјал студентских протеста од 92 до 00.
Ко има нек понуди.
ПС. Шешељев и радикалски материјал не купујем.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.