Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Феномен Златибора

Да ли има заиста вајде од дубинске топле воде у Србији, да ли би могла Србија да направи бенефит у будућности од ње?
Одговори

(17-02-2024, 06:16 PM)Драган Пише:  Да ли има заиста вајде од дубинске топле воде у Србији, да ли би могла Србија да направи бенефит у будућности од ње?

Могла би. Итекако.

Један пример је Јошаничка Бања. Где  дубинске термалне воде одлазе у реку и где има само једно "турско купатило.

Када би се изградили системи,базени сауне, хотели Јошаничка Бања би била Швајцарска..

Међутим,

Милослав Самарџић који је гледао канадског јутјубера пандам нашем Бака Прасету у виду Сајмона Рива и госн. Самарџић се одушевиоооо како је капиталистичка нафтна компанија спровела нафтовод и уништила хектаре шума, флору и фауну  Ескимима а за узврат су Ескими добили ноћни стриптиз клуб( Има код Сајмона Рива видео о Ескимском ноћном клубу) и добили су половне џипове, које ничему не служе Ескимима јер их со поједе. Ескими воле санке и ирвасе.

Међутим, Одушевљни ју тјубер комичарем Сајмоном Ривом госн. Самарџић је пожелео да се тај пелцер примени овде у Србији. И десило се да све планиске копаоничке реке се ставе у цеви (Стављено је преко 15 км)  и сазидају злочиначке и терористичке по природу Мини хидроелектране а за узврат да становници Јошаничке Бање добију Стриптиз ноћни клуб и џипове...

Уместо МХЕ, Копање руда...Србија треба да се окрене еколошком туризму.  Максималбо развијање бањског туризма са терналним водама.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Окренуо си... Сајмон Рив је британски новинар, познати ''зелени'' новинар. Ишао је код ескима да их критикује што су пустили нафтовод, а они су му рекли да им је важнији њихов живот, него ирваси, који могу да нађу, у ствари нашли су, други пут, уместо оног који је пресекао нафтовод.
То сам навео као пример, поређење са Старом планином, кад сам гледао на ТВ где мештани кажу да су најважнији простор за летење лептира и дужина реке за пливање пастрмке.
Одговори

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/beogra...bP90BWPzag
Ургентно је потребан завршетак ауто-пута до Пожеге,и наставак ка Мачкату.
Једноставно,огрооомне су гужве.
Одговори

Видех овај видео на ФБ, па сам поставио коментар, такође на ФБ.
Много мање хејтера него пре две године. Да није због укидања УСАИД-а, остадоше ботови без радних места.

https://www.facebook.com/reel/1185480996248577

Писао сам пре две године, ако се сећате... Чланак "Феномен Златибор".
Укратко, туризам, прехрамбена индустрија, грађевинска и ИТ сектор - нагли раст а скоро све приватно.
Обнавља се капитализам, пада социјализам.
Политичке странке, владајуће или опозиционе, ако се не прилагоде, нестаће, створиће се нове.
У том смислу тумачим и најновије протесте - у том смислу ће дати нови квалитет. Нема повратка на старо - већ на старије, где смо стали 1941, односно 1945.
Закон економије руши Титову Југославију, тај цели концепт.
Одговори

(10-02-2025, 10:10 PM)Милослав Самарџић Пише:  Видех овај видео на ФБ, па сам поставио коментар, такође на ФБ.
Много мање хејтера него пре две године. Да није због укидања УСАИД-а, остадоше ботови без радних места.

https://www.facebook.com/reel/1185480996248577

Писао сам пре две године, ако се сећате... Чланак "Феномен Златибор".
Укратко, туризам, прехрамбена индустрија, грађевинска и ИТ сектор - нагли раст а скоро све приватно.
Обнавља се капитализам, пада социјализам.
Политичке странке, владајуће или опозиционе, ако се не прилагоде, нестаће, створиће се нове.
У том смислу тумачим и најновије протесте - у том смислу ће дати нови квалитет. Нема повратка на старо - већ на старије, где смо стали 1941, односно 1945.
Закон економије руши Титову Југославију, тај цели концепт.

Jeдно питање:

А какав је то одмор, ако узмете стан на 7-ом спрату у згради са лифтом а испред све избетонирано и све у бетону....

Шта је ту доживљај...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта ће нам такав капитализам ако сви потомци комесара и удбаши остану/постану капиталисти?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним