Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сретење 2024

(19-02-2024, 01:40 PM)Шумадинац Пише:  
(19-02-2024, 01:16 PM)ексрежисер Пише:  Легализовани четник.
Легално је на буџету.

Као и у Другом светском рату што су многи били легализовани. Сасвим је друго ово данас што ботују за Жвалавка и његов комунистички СНС а представљају се некаквим "четницима" или "почетницима". Јер једно је бити легализован ради користи за општу ствар а сасвим друго идејно. Треба разликовати те две ствари.
Па пре вучића,нису били легализовани?
Мнооого пре њега,су на државном казану све те кобајаги равногорске организације,сва та друштва за свадбе и сахране и разне "ијаде".

Што их Двери не раскринкаше,већ су са њима били у некој врсти савеза ранијих година?

Субнор и Равногорски покрет.Исти принципи деловања,и паразитирања.
Одговори

(19-02-2024, 01:33 PM)Шумадинац Пише:  
(19-02-2024, 08:37 AM)Mekenzi Пише:  
(18-02-2024, 10:58 PM)Шумадинац Пише:  
лептејбо.

Ово предсдник четничког покрета...

Кукуу и леле..

Кад ми дођемо на влас' има да изаберемо ратника витеза коњаника од 1.90 цм, широких рамена и широког носа са дубоким оштрим дрским гласом у 40-им годинама живота. 

К'о Милорад Улемек Легија што'е био.Што би рекли:" Ко од планине одваљен".

Каки погрбљен ђедо са лошим говором тела и пискавим гласом да буде председник РЧП.

И Карађорђе је по предању имао пискав глас. И шта сад?

Пааа ми ниђе нијесмо чули Карађорђа ал како причају његови данашњи наследници мислимо да би се вратио у гроб..

Но,
За председника РЧП изабрати делију војника ратника јуришника који има груб јак глас попутбЛегије из 90-их.

Здрав. Млад. Прав. Достојан.

Што се тиче гласа.Имали ми ође у кокошињцу петла који није знао да кукуриче. Мислим кад кукурикне оно једва пискаво..није оноо кукууууурикууууу..И најгоре тог певца нису хтеле коке а нити је он њих јурио и "газио". Ми средимо певца за супу. 

Убацимо младог, јаког, певца кад су коке кренуле око њега кад кукурикне све птице се разбеже са таванаааа. Сви волели певца а богме хтео и да се залети на чо'ека...

Тако да глас је битан, однносно у гласу је ниво тестостерона. Ако не пискав или женски ту мушкосто нема.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним