Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Лажни дан устанка 7. јул

(28-03-2024, 10:11 PM)Бенито Пише:  
(28-03-2024, 09:38 PM)Лука Калиманац Пише:  Кад смо овде већ споменули војску и излазак на свечаности, да л' наша војска изашла опет на Равну гору као онда (тј. кад је мислим Вулин био министар одбране, па су испали неки проблеми), по томе се види да тај закон о ,,Изједначавању покрета", није у пракси већ само на папиру.Кад војска буде на Равну гору,а не на овакве ,,свечаности", тад ћемо знати да смо се вратили коренима.

Не може тако. Не знам како вам људи није јасно.
Не може неко да изведе револуцију и после пуј-пике не важи. Била ова и она странка, па једни победили....
Како то замишљате да се излази у исто време на Равни Гору и Кадињачу? 
То је противприродни блуд првог реда.
Једноставно је решење - било какво промовисање комунизма и нацизма треба законом забранити. Самим тим: укинути Субнор, Црвену Звезду, Партизан, све установе спорта и културе чија имена промовишу комунизам и национал-социјализам....
Тек кад се то учини, само од себе отвориће се могућност да се оснује "Удружење четника" као ветеранске организације. И готово...
Овако: "А сад мало она...." То је пут у пропаст.
Уосталом, ових 20 година створили смо генерације које ништа не могу да схвате. Једно их уче у школи, у општини, у војсци, а друго код куће. Уосталом, то је и био циљ.

Пааа госн Бенито то ће тешко ићи.

Једном се ми јавили за реч на спејсу. Дадоше нам микрофон. Но када смо им споменули кад ми дођемо на влас' укидање и затрпавање оне две рупе на Дедињу од стадиона наста хаос.

Оће да бију, да ваде очи, да отварају лобање штанглама ђе смо смели дирнути Звезду и Партизан.. Знаш ти шта су Звезда и Партизан,понос нације, традиције, српство...

И такооо синоћ у првим редовима неке Партизанске Еуропске утакмице седе све друго србијанац до друго Србијанца а великим аплаузом су поздрављени су Dino Rađa i Toni Kukoč !!! Тужан

Фалио Порфирије да благослови.

Ми пребацили на Хистори ченел.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Од 2016 КК Црвена Звезда и КК Партизан са државног казана добили су око 100 милона евра.

Штеточине!И замену за ћутање,и тишину навијача,који су поткупљени,режим сипа огроман новац у те бастионе комунизма.

То су све претходне власти,у мање више истој мери радиле.

Нико,ниједна странка у Србији,не сме да каже да би доласком на власт укинула финансирање тих паразита.Напротив,утркују се у обећањима.

Симболи наопаког система!
Одговори

И ове године у многим местима и градовима је пригодно обележен овај датум. Наравно, уз присуство челника власти, војске и полиције.  Скојевац

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

А како ТЕТАС јавља, понегде и уз присуство свештеника СПЦ...
Одговори

Идемоооооо...

https://vreme.com/kultura/slovenija-zast...eneracija/

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним