Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Срби између Берлина и Москве

Ја мислим неке ствара према ЕУ је врло корисно....је корак даље од КОМУНИЗАМ....а у привреди ту је и то како важно....проблем је што то спроводи унучади КОМУНИЗАМ!

Чланство ЕУ не одговара никоме....она је створена од Привредних веле сила....глобалне корпорације ко су имали веће зараде него доста држава!

Процес према ЕУ...зашто надам се ће она сманити бјурократије што имате саде....ако је то овсте могуће!....... А НИКАКО ЧЛАНСТВО У ЕУ........

Тако се постане питање колико је ЕУ утемењана у НАТО....и колико је НАТО утемењана у ЕУ?

Тако се пита јели је ЕУ овсте Европска Унија?
Одговори

Залажем се да сви могу слободно, у медијима и на трибинама, да изнесу аргументе за и против уласка у ЕУ, а да народ на референдуму одлучи да ли Србија ваља да уђе у ЕУ...
Одговори

(03-05-2014, 07:30 AM)Владимир Петровић Пише:  Залажем се да сви могу слободно, у медијима и на трибинама, да изнесу аргументе за и против уласка у ЕУ, а да народ на референдуму одлучи да ли Србија ваља да уђе у ЕУ...

Ни са једнима, ни са другима. Ни у европску, ни у евроазијску унију.
И од једних и од других треба преузети оно што је добро. Само то. Ништа више.
Мени је једна Југославија доста, друга ми не треба.
Одговори

Сигурно је да је Југославија била гробница српског народа и да би нека нова Југославија докосурила све шта је српско.

Међутим, Србија једноставно мора у овом тренутку да се отворено определи да ли са САД и ЕУ или са Русијом, јер ће у супротном, седењем на две столице - изгубити обе.

У том смислу, сматрам да би народ на директном реферндуму ваљало да непосредно одлучи којим ће путем Србија даље!!!
Одговори

http://www.vaseljenska.com/vesti/sef-cia...ti-berlin/
Одговори

Срби морају са заиста створе озбилног далеко видног, дуготрајног стартегије у новом хладном ратом!
Одговори

[Слика: 1402173639641.png]
Одговори

Чусте ли шушкања да ће вУЧКо расписати, ипак, рефереднум о даљим евроинтеграцијама? Да ли је то само опипивање пулса јавности или је спреман да своју евро-фанатичну политику стави пред гласаче?! И ко би вршио контролу резултата гласања??? А тек једнакост у медијима...
Одговори

(08-01-2015, 07:00 AM)Владимир Петровић Пише:  Чусте ли шушкања да ће вУЧКо расписати, ипак, рефереднум о даљим евроинтеграцијама? Да ли је то само опипивање пулса јавности или је спреман да своју евро-фанатичну политику стави пред гласаче?! И ко би вршио контролу резултата гласања??? А тек једнакост у медијима...
Ма не мора нарочито ни да притиска (а хоће, за сваки случај). Српски народ се предао, и ићиће где му се каже.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним