Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Концил

Имам информацију да се данас, у Београду, одржава велики скуп европских бискупа и кардинала Римокатоличке цркве. Ако је то тачно, онда имамо част да се управо за наших живота дешава Концил у Београду. Фали још само "свети отац".
Ако неко има информације, нека потврди, јер колико видим ниједан медиј о томе не јавља ништа.
Одговори

Цитат:У Београду ће од 24. јуна до четвртка 27. јуна одржаће се заседање Већа европских бискупских конференција.
На састанку ће бити око 70 кардинала, надбискупа и бискупа из целе Европе. Ово је највећи скуп лидера Католичке Цркве у историји на просторима Србије.
Oве године је и 100 година од успостављања Београдске надбискупије зато је управо у Београду организован овај скуп

Штура информација коју сам нашао на нету не открива много о самом скупу. Исти је наводно уприличен за стогодишњицу Београдске надбискупије...
Е, шио ми га Ђура Љутко 
Брађа по бабине леније се сиграју са ово мало србијице и рестловима негда узорне Светосавске цркве.
Одговори

(27-06-2024, 02:53 PM)Јеремија Пише:  
Цитат:У Београду ће од 24. јуна до четвртка 27. јуна одржаће се заседање Већа европских бискупских конференција.
На састанку ће бити око 70 кардинала, надбискупа и бискупа из целе Европе. Ово је највећи скуп лидера Католичке Цркве у историји на просторима Србије.
Oве године је и 100 година од успостављања Београдске надбискупије зато је управо у Београду организован овај скуп

Штура информација коју сам нашао на нету не открива много о самом скупу. Исти је наводно уприличен за стогодишњицу Београдске надбискупије...
Е, шио ми га Ђура Љутко 
Брађа по бабине леније се сиграју са ово мало србијице и рестловима негда узорне Светосавске цркве.

Не знам шта да Ти кажем. На 110 година од Принциповог упозорења да више једном стану, они намерно боду око. 
Али, ове курве наше како само ћуте. Која је то удбашка ујдурма ови српски медији. Као кад је Цвијан.... Ни речи нико.
Одговори

Патријарх СПЦ, у пратњи једног владике, примио је у храму Светог Саве бискупе и кардинале Римокатоличке цркве из Европе, који су у Београду организовали велики састанак поводом стогодишњице од оснивања београдске надбискупије. Пријем је одржан 27. јуна. Том приликом патријарх СПЦ је истакао да је тема скупа бискупа врло мудро изабрана. Тема скупа био је мир.
Овом приликом наглашено је да су договорени сви детаљи доласка главног секретара Папе у Београд. Ова званична посета десиће се у септембру ове године.
Одговори

(29-06-2024, 03:03 PM)Бенито Пише:  Патријарх СПЦ, у пратњи једног владике, примио је у храму Светог Саве бискупе и кардинале Римокатоличке цркве из Европе, који су у Београду организовали велики састанак поводом стогодишњице од оснивања београдске надбискупије. Пријем је одржан 27. јуна. Том приликом патријарх СПЦ је истакао да је тема скупа бискупа врло мудро изабрана. Тема скупа био је мир.
Овом приликом наглашено је да су договорени сви детаљи доласка главног секретара Папе у Београд. Ова званична посета десиће се у септембру ове године.

Шта вели Шумадинац???

Кукуу и леле..

Но, да видимо то чудо када Монах Антоније и шака сиромаха уз помоћ браће из Рашко Призренске Епархије у Егзилу ударе...

Де да видимо дал ће папа смети да се провоза београдским улицама.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним