Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
.... и то баш на Nova S
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,170
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
Немам ту телевизију али како сам видео на интернету они снимају само серије по Ћосићевим књигама.
Поруке: 75
Теме: 0
Придружен: Oct 2020
Углед:
26
Серија Корени је ишла на РТС-у, била је прилично гледана, па је продуцент Горан Шушљик донео одлуку да иде са екранизацијом наставка саге о Катићима, са романима Време смрти и Време зла, у том периоду добио је понуду од Јунајтед медије, да серије ради у сарадњи са њима.
Пре тога је Шушљик радио и Чизмаше, па се питам како му не паде на памет да ради романе од предратних писаца или оних из XIX века, него само од комуниста?
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Рече ја да ће са Шолаковом серијом "Време смрти" трегери из режимског културпропа дефинитивно да покопају српску историју у балегу.
Погледах прву епизоду, како ћу даље немам појма. То ђубре је негледљиво. Не зна се шта је ужасније, сценарио, дијалози, глума, причају као да су сви из круга двојке, а не из моравског села и Шумадије... Сви против рата, Пашића псује како који статиста уђе у кадар, све црвено.. На крају глупави наредник *ебе регрутима из Ђачког батаљона "мајку партизанску" а они, све скојевци, се наравно смеју. И ту иде одјава.
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Ево га Мишић, преузео коначно Прву армију, па се вајка: "Еее, да су ми две армије Црногораца, до пролећа бих био у Бечу!"
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нимбусе, под хитно да будеш коаутор "Националне фреквенције"!!!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М