Поруке: 4,414
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
654
Какво је ваше мишљење о овој мери?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 9,316
Теме: 234
Углед:
375
(03-01-2025, 02:53 PM)Николај Пише: Какво је ваше мишљење о овој мери?
![[Слика: download.png]](https://i.postimg.cc/xjhNs9NN/download.png)
O којој мери...
Мери на иксу, где свака будала пише нешто...
Ај буди озбиљан..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 48
Теме: 1
Придружен: Oct 2017
Углед:
20
Треба нама нешто овако,као неки регистратор, подсетник за нека будућа времена. Само ја се не бих ограничавао на последњих 13 година и снс,већ треба загребати од јесени '44 и ту би било много породичних стабала,али опет овом народу ништа неби било јасно.
Углед:
654
(03-01-2025, 03:57 PM)Aleksandar S Пише: Треба нама нешто овако,као неки регистратор, подсетник за нека будућа времена. Само ја се не бих ограничавао на последњих 13 година и снс,већ треба загребати од јесени '44 и ту би било много породичних стабала,али опет овом народу ништа неби било јасно.
Да, то је, између осталог, поента прављења овог сајта са списком. Главни циљ је да се лица са списка не експонирају и даље, да се повуку и размисле добро шта ће да раде убудуће. Осим наравно оног малог круга људи који су тотално заглибили па не могу назад.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
375
(03-01-2025, 04:10 PM)Николај Пише: (03-01-2025, 03:57 PM)Aleksandar S Пише: Треба нама нешто овако,као неки регистратор, подсетник за нека будућа времена. Само ја се не бих ограничавао на последњих 13 година и снс,већ треба загребати од јесени '44 и ту би било много породичних стабала,али опет овом народу ништа неби било јасно.
Да, то је, између осталог, поента прављења овог сајта са списком. Главни циљ је да се лица са списка не експонирају и даље, да се повуку и размисле добро шта ће да раде убудуће. Осим наравно оног малог круга људи који су тотално заглибили па не могу назад.
Баш ће "лица са списка" са икса или ти са екс твитера да се уплаше неког Владимира са твитера
Драган Мунар имате на његовом икс профилу списак свих снс чланова од врха па наниже.
"Лица са списка" штити удба и разне западне агентуре.
Друго "лица са списка" имају најјаче адвокате у земљи Србији и иностранству.
Иако неки Владимир са твитера објави нешго биће ухапшен и процесуиран..
"Лица са списка никада неће бити процесуирана.
Иначе на том твитеру или иксу ја већ 15 година слушам како ће Вучић пасти и баш ће неки твит или твитераш да га срушиии..
Ај немој да сте смешни... Каква црна "лицa са списка"
Твитераш Глига из Власотинца ми делује озбиљније од овог телетабиса из Лесковца....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 03-01-2025, 04:49 PM од
Mekenzi.)
Углед:
654
Неће бити објављен списак на Иксу него на посебном сајту регистрованом у иностранству, са лицима која ће сносити последице по паду СНС режима; јеси уопште прочитао шта пише или само тролујеш на уобичајени начин.
(Последња измена: 03-01-2025, 04:58 PM од
Николај.)
Углед:
375
(03-01-2025, 04:58 PM)Николај Пише: Неће бити објављен списак на Иксу него на посебном сајту регистрованом у иностранству, са лицима која ће сносити последице по паду СНС режима; јеси уопште прочитао шта пише или само тролујеш на уобичајени начин.
Јеси озбиљан или се шалиш...
Ај види и обиђи лајну овог Владимира из Лесковца па се јави....
Неки просечни Владимир из Лесковца ће да раскринка врх снс-а који ће објавити на сајту који се налази у иностранству...
А сам сајт у иностранству да се направи одржава,кошта пар хиљада евра.
Сорош, Хрватска агентура уложише милионе евра у рушење режима..Хрвати послали 100-не своjих агената активиста на факултете да воде протесте и не могу да га сломе.
Верујми пре ће Глига из Власоринаца који је утицајни твитераш да га сруши него Владимир..
Само где си ископао овог Владимира?
Иначе је члан ДС-а и екстремни левичар..
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 03-01-2025, 05:08 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 87
Теме: 22
Углед:
5
Тебе баш тангирала ова тема. Постоји неки посебан разлог за то или?
Углед:
654
(03-01-2025, 05:06 PM)Mekenzi Пише: (03-01-2025, 04:58 PM)Николај Пише: Неће бити објављен списак на Иксу него на посебном сајту регистрованом у иностранству, са лицима која ће сносити последице по паду СНС режима; јеси уопште прочитао шта пише или само тролујеш на уобичајени начин.
Људи купили напредњаке са 15.000 евра пре две године како би дошли до оног списка ботова који је објављен. Не брини ти за новац.
Углед:
375
(03-01-2025, 05:38 PM)Николај Пише: (03-01-2025, 05:06 PM)Mekenzi Пише: (03-01-2025, 04:58 PM)Николај Пише: Неће бити објављен списак на Иксу него на посебном сајту регистрованом у иностранству, са лицима која ће сносити последице по паду СНС режима; јеси уопште прочитао шта пише или само тролујеш на уобичајени начин.
Људи купили напредњаке са 15.000 евра пре две године како би дошли до оног списка ботова који је објављен. Не брини ти за новац.
Него, откуда ти да си фан чланова ДС-а и навијач мрског енглеског Саутемптона ?
И зашто си од стотине твитераша изабрао баш Владимира из Лесковац?
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,291
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
309
А зашто сте, Мекензи, изабрали Вучића?
Углед:
375
(04-01-2025, 12:50 AM)Ђорђе Пише: А зашто сте, Мекензи, изабрали Вучића?
Пааа ми нисмо изабрали Вучићааа.
Пу пуу далеко било да смо ми га изабрали.
Ми смо од 92-ге против Вучићеве политике јер је то лаж и обмана.
Такође нисмо ни за ове у опозицији. Гори но комунисти.
Гавран је црн а Гачак је црњи...
Ми тренутно на политичкој сцени Србије никога не подржавамо.
Најјгоре је што нема озбиљних политичара и озбиљне српске политике.
Између Вучића и опозиције нема разлике.
ПРОСВЕТАР.