Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 1.25 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дал су била два анатифашистичка покрета?
#1

Одгледам емисију:


Која је суштински веома добро приказала и Дражу и ЈВУО.

Али, покренуше говорници и тему о два антифашистичка покрета:
- ЈВУО
- титовци

Мени бар лично то јако смета.
Јер титови партизани НИСУ били првенствено антифашистички покрет, већ првенствано нелегална формација која се борила за власт!

Неке одреднице:
- "устанак" титоваца у Србији, је био против недићевих жандара (7.јул беше).
- "устанак" у Црној гори, је био против најугледнијих Српских домаћина.

Саме одлике "устанка" у Црној гори су са елементима ГЕНОЦИДА над Српством, јер су убијане целе породице!

Други титовски "устанци" у окупираној земљи су још и ГОРИ!
У НДХ, су ти "устанци" били у видном договору са усташама, где је и онако ужасно стање претворено у КОШМАР! Пример рецимо Козаре.

А што се тиче "врлог" устанка у Србији, видно је да су ЕНГЛЕЗИ подупирали максимално, да се и ЈВУО и титовци, дигну на устанак који је могао имати САМО ЈЕДАН ЈЕДИНИ ИСХОД (енглезима наравно познат ОДЛИЧНО): пораз и тешке репресалије по цивиле!
Док је немцима учињено скоро НИШТА!


Савршено је јасно, да Дража није другачије ни могао да поступи, него да устанак у Србији подигне. Јер морао је да уради како му влада КЈуг из лондона диригује! Али је одмах и престао да понавља НАМЕТНУТУ грешку - дизање устанка! И окренуо се предратним директивама, које су инсистирале на томе да се никакав устанак не сме подизати, док се савезничка војска не појави на границама.

Наравно да је Дража онда настојао да УНИШТИ хуље титовце, којима уопште није стало до Српских цивила!

Та небрига за Српске цивиле (само Српске!), је још једна одлика "антифашистичких" титоваца!

Ту одлику није имао НИ ЈЕДАН антифашистички покрет у свету.

Значи да је права дефиниција титовачког покрета следећа:
"Анти Српски и нелегални покрет, који се борио за власт."

Што су по некада припуцали и на немце, италијане, усташе, то је било само у изнуди и у сврху добијања власти, или уништења Срба. И по доласку Црвене армије у К.Југ. наставили су исто:
- убијали Србе и рушили Српство по проласку Руске војске.
- глумом на Сремском фронту, убили су око 30.000 Српских омладинаца

Сва њихова "борба" са немцима, после пробоја Сремског фронта, је наравно само ради приказа антифашизма. А да би оправдали ВЛАСТ и ОРУЖЈЕ добијено од савезника.

Због свега тога, мислим да је прихватање, са наше Четничке стране, титоваца као антифашиста, ВЕОМА ГЛУПО (да се благо изразим)!

Узрок тога је наравно (опет) у енглезима, тачније идолисању демократија, од стране љубитеља ЈВУО-а.

Такав став о титовцима, се као курва увукао у Четништво и нанео Српству велику штету!

Енглези који су и направили фаму о титовим антифашистима, наравно да гледају да ту глупост искористе да оперу себе од Дражине Крви, Крви Србије и пребаце све те злочине себе и њиховог тита, на СССР!

Па тако имамо фаму о томе, да је "антифашистички" устанак кренуо од напада на СССР, а под директивом СССР-а?

Наравно да везе са мозгом нема.
Енглези су до немачког напада на СССР, титу издали директиву да сарађује са окупаторима у подривању Српства и да не иде против фашизма, јер нису никада ни тражили титу да иде против фашиста!

Други разлог је да се не би открило (титовим неким устанком против фашиста ?), да је ствар "рата" између немачке и енглеске ЧИСТ фол. Јер на шта би то личило (велик проблем за НЕМАЧКУ), да се неки наводно комунисти овде дигну против фашиста?

Тут-мут, било би видно да то нису Стаљинови, већ енглески "комунисти", у најмању меру...

Уосталом мислим да је и ПРЕДОВОЉНО то да се тито "КРИО" у вили рибникара, енглеских и ционистичких агената и заступника, без преседана.

Који се то Стаљиниста ИКАДА "крио" код енглеске и ционистичке агентуре?!? Код оних агентура које је Стаљин ИСТРЕБИО у СССР-у...

Значи да подвучемо:
- Однос ка титовцима као антифашистима је невероватна ЛАЖ и наивност нас Четника!
- Показатељ у којој мери Четништво и даље трпи НАЈТЕЖЕ последице од фундаменталне неискристалисане ИСТИНЕ:
- Да су и Дражу и ЈВУО уништили у свим смисловима, енглези и јебена демократија!

Гледам и овде на овом форуму. Има пар чланова, који и не знам шта овде траже? Нити су Четници, нити Срби (у правом смислу). Једина водиља им је да поврате паре које им је тито отео прецима и у стању су да се на све друго посеру, ако им је тај једини циљ пропао!

Пљују немилице и на: Покојног Председника Слободана Милошевића, Србију 90-тих, Војводу Војислава Шешеља, Русе, Путина, Стаљина, СССР, идеологију комунизма (које нема више нигде), ... а све из разлога што им нико од тих не би вратио "њихову" цењену имовину!

Пљували би и на Дражу, да устане из гроба и каже им: "Немам ја везе са вашим парама."

Али зато се надају (у потаји) да ће пљувањем свега Српског и величањем монструма: ДОС, енглеска, демократија, ... им то све једног дана вратити њихове цењене новце!

Ето где долази Четништво са таквим НАКАРАДНИМ и антихришћанским гледиштима.

А то ни случајно није крај приче. Све гамади жељне пара и моћи (рецимо да уђу у масонерију), су у стању да гутају и сеју, СВАКАКВЕ БУДАЛАШТИНЕ, па и тезе о титу Стаљинисти, антифашизму броза, и друго, а да би дохватили једини им циљ: демократског бога (мамона) - паре!

Зато бих замолио све који јавно наступају и бране Истину о Дражи и ЈВУО, да пре тога ДЕБЕЛО размисле, како ће то урадити!

А ако због среброљубља, славољубља и властољубља "бране" Дражу! Онда боље да га они не бране, боље онда да га титовци, демократије и остала гамад нападају. Јер Дража није ради пара, славе и власти ни стао на чело ЈВУО, Већ ради нечега другог, што је изгледа овде многима недоступно и сулудо.

Рецимо и Господ је грцима био лудост, а фарисејима саблазан, тако то увек "иде".
Одговори
#2

То је погрешна терминологија. Законодавство Краљевине Југославије не познаје ту терминологију, већ говори о војсци - Југословенској - и на другој страни агресорима, петој колони, и сл.
Друго, та терминологија је комунистичка пропаганда.
Одговори
#3

Ако су комунисти било анти нешто, то је антидемократски најпрравилније...
Одговори
#4

(17-12-2013, 06:33 PM)Милослав Самарџић Пише:  То је погрешна терминологија. Законодавство Краљевине Југославије не познаје ту терминологију, већ говори о војсци - Југословенској - и на другој страни агресорима, петој колони, и сл.
Друго, та терминологија је комунистичка пропаганда.

И ђенерал се оглушио/прекршио о тај исти закон. Кад је ступио у савез са криминалцима према тад још увијек важећем закону.
Одговори
#5

Нажалост била су, да је било среће не би био ниједан, рат између светског Јеврејства са једне стране и Хитлера са друге није требао да се тиче нас Срба јер нисмо могли ни допринете ни одмагати, могли смо само да изгинемо што и јесмо

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори
#6

Нису, један је био Стаљинистички.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#7

Е, мој Милославе. Залуд ти истражујеш и пишеш књиге. Видиш да ови типуси, који привирили у архив нису, много боље пролазе.
Што не кажеш овде до које границе је Радован Калабић четник? Или је он то сам рекао у овом интервјуу? И видиш ли да се то прима и код форумаша овде?
На старом форуму сам и теби и осталима рекао да ми нисмо у време 2. светског рата били ситна риба и да то нема везе са овим данас. Из данашње перспективе, ове филозофије тог рата, које су доминантне на овом форуму, и у нашој јавности уопште, много су пријемчивије. Оне су једноставније и више одговарају садашњем уву. Због тога су ти овакви ставови на форуму и о Карађорђевићима, 27. марту, "два антифашистичка покрета" и слично.
Једини је проблем, што историјски нису тачне.
Одговори
#8

Имали смо један легалан и летитиман покрет, антифашистички, монархијски и демократски.
Имали смо и један нелегални, нелегитимни, тоталитарни, републикански и антидемократски покрет.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори
#9

Имали смо легалну и легитимну војску. Каква је била-таква је.
Сви остали су били барабе.
Одговори
#10

(18-12-2013, 12:04 AM)мунгос Пише:  ...
И ђенерал се оглушио/прекршио о тај исти закон. Кад је ступио у савез са криминалцима према тад још увијек важећем закону.

Извини, али уопште није тако!

Прво није Дража о томе НИ СМЕО да одлучује, а ван владе из (СССР-а Smile ), кхм. лондона у британији. Друго, пре пуцња, треба да иде ОПОМЕНА! Значи да је командант на терену, што се те лудости тиче Чист.

(18-12-2013, 04:34 AM)Србин Пише:  Нажалост била су, да је било среће не би био ниједан, рат између светског Јеврејства са једне стране и Хитлера са друге није требао да се тиче нас Срба јер нисмо могли ни допринете ни одмагати, могли смо само да изгинемо што и јесмо

Ех...

Прво и прво, ми смо Срби, односно (би требало) Светосавци. Небеска Србија Постоји, док небеска усташија, или енглеска, или шипнија - НЕ.

Уопште овакви ставови личе на оне јевреје, који су се попишманили што их је Бог Водио кроз пустиње и хтели да се врате у мисирско ропство!

Други рат није био рат између јевреја и хитлера!
Хитлера су (парадокс) направили (и) најбогатији јевреји са запада, док је Стаљин такође тотално РАЗБУЦАО ционизам у бољшевичком СССР-у.

Други светски рат је био рат, где је западна демократија, кренула да завлада светом, а све у духу антихриста. Кренули су да СССР ВРАТЕ под демократску шапу, али и да К.Југославију десрбизују.

И шта смо ми Срби - Светосавци требали ту да радимо?
Да камодр рацку, док антихрист убија по свету?

Па МИ сами смо један од главних циљева антихриста и били и јесмо!
Па не би КЈуг ни била направљена онаквом каква је била, нити увучена у рат онако дебилски, а да није "озна" радила посо...

Наша је дужност била (и остала) да се Боримо за Добро!

Е сад што за то нисмо били УОПШТЕ спремни, то је БЕДА наших глупости из (тада) скоре прошлости.

У сваком случају, Покојни Краљ Александар је покушао да ствари крену правим током (до тада је МНОГО, МНОГО, грешио), али убише га демократе у марсељу 1934.

Значи, коме се не свиђа да буде Србин (Борац за Правду), има алтернативних "народа" колико хоћеш, британија их посеја свуда.

Драго ми је да се сви слажемо (бар овде...) да су титовци гамад, а не антифашисти.

Али немој да се варамо!
Љотић и недић су били у неку руку и ГОРИ од титоваца! Они су кренули са антихристом (јавно!) под руку! Такво "извучено" "српство" од ОБАВЕЗА Српства, је тек каљугетина...

Smile
Одговори
#11

Шта причаш ти Лепи Боро па пола Стаљинових генерала су били Јевреји Лењин је под ротшилдовим упутствима срушио Русију и направио СССР, колико је Цркава Стаљин порушио, причаш најобичније глупости Стаљин и САД су били савезници да те подсетим, Хитлер је бар 10 пута био часнији од Стаљина, а и тај Стаљин је бар 10 пута био часнији о САД и УК

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори
#12

(20-12-2013, 10:55 PM)Србин Пише:  Шта причаш ти Лепи Боро па пола Стаљинових генерала су били Јевреји Лењин је под ротшилдовим упутствима срушио Русију и направио СССР, колико је Цркава Стаљин порушио, причаш најобичније глупости Стаљин и САД су били савезници да те подсетим, Хитлер је бар 10 пута био часнији од Стаљина, а и тај Стаљин је бар 10 пута био часнији о САД и УК

Причам оно што ти очигледно не знаш.

- хитлер "часни" је овде побио (узроковао, допринео, ...) око 2 милиона Срба.
- хитлер "часни" је у Русији побио око до, 16 милиона Руса (и осталих не јевреја).
- хитлер "часни" је побио по свету и (беше) 5 милиона јевреја, АЛИ!

Није убио НИ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ ЦИОНИСТУ - НИ СЛУЧАЈНО!

Из немачке су богати јевреји ишли где хоће, као и из КЈуг, итд...

Значи "господин" хитлер је побио Јеврејску СИРОТИЊУ, а на коју су толико били огорчени ционисти!
А иначе су "господина" хитлера на ВЛАСТ у немачкој, ДОВЕЛИ и ционисти (и браћа им...) 1930!
Ено га (нпр) пример рибникара, под "часним" хитлером у окупирном београду.
...

Сад да видимо за Стаљина - "ционисту".
Дошао на власт у СССР-у, негде 1926-7 (не сећам се... не битно...), али ПРЕУЗЕО дизгине власти, тек после 1930. А како је то урадио, шта је затекао?

Затекао је 100% ционистички (лењинов) СССР!
Ционисти (не јевреји, него ционисти), су водили СВЕ, били СВУДА власт, од обданишта до железница, од војске до породилишта!

Покушао је да ЛУДНИЦУ која је био СССР тих година, претвори у нешто где је живот уопште и могућ - није ИШЛО!

Онда креће да РУШИ, ОСУЂУЈЕ И УБИЈА ционисте у СССР-у. Побио је толико значајних циониста, да му ови то НИКАДА неће заборавити (што се да видети свуда...).

И којих сад пола генерала било јевреја?
Па пре Стаљина су СВИ генерали били ционисти...
Није УОПШТЕ ни имао школованих кадрова, а да нису били јевреји...!!!

И како онда гледати на Стаљинов "ционизам"?

Директно ОН је преузео СССР из ционистичких зуба (сломивши им брњицу), а затим директно ОН одбранио СССР од хитлера ("не ционисте"), те је данас уопште и могуће и причати о Обнови Русије!

А да Стаљин није у томе успео (очигледно Прстом Божијим), одавно би ционисти и сатанисти метанисали антихристу у Јерусалиму. Колико је тек био савезник САД, видело се по "хладном рату"...

Али удавио сам многе раније причом о Стаљину, па ми мрско да понављам. У сваком случају, треба прво доста знати, па размислити и донети суд.

...

Могу да се сложим да је антифашизам погрешан термин.
Али крај толико погрешних, један више-мање "не смеће".
Анти расизам!
Ха!

Пилот

За Стаљиново рушење Храмова Божијих, не опра га ни Волга, а камо ли Сава и Дунав...
Али, волти црћи, или преживети, питање је увјек.

"Дал ће биднемо, оли небиднемо, питање је саде?"
Одговори
#13

Стаљин се јесте одупрео ционизму и то је евидентно али много касније неко што ти причаш, а генерал ево Берија на пример. А иначе да морам између Черчила, Рузвелта или Стаљина, увек бих бирао Стаљина, али имам тврдо убеђење да је национал-социјализам бар на папиру здрава идеологија

Хитлер је био исправан у већини ствари искористио је јевреје узео паре и побио их после, па и Краљ Александар је директно плаћао Павелића да би скинуо гласове ХСС-у, Стаљин се јесте одметнуо али је комунизам јеврејски продукт а национал-социјализам је народни пројекат европских народа

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори
#14

(21-12-2013, 03:44 PM)Србин Пише:  Стаљин се јесте одупрео ционизму и то је евидентно али много касније неко што ти причаш, а генерал ево Берија на пример. А иначе да морам између Черчила, Рузвелта или Стаљина, увек бих бирао Стаљина, али имам тврдо убеђење да је национал-социјализам бар на папиру здрава идеологија

Хитлер је био исправан у већини ствари искористио је јевреје узео паре и побио их после, па и Краљ Александар је директно плаћао Павелића да би скинуо гласове ХСС-у, Стаљин се јесте одметнуо али је комунизам јеврејски продукт а национал-социјализам је народни пројекат европских народа

Ја не разумем како на другим темама добро капираш, а овде волиш хитлера?

Тај шизофреничар и ђаволоиманик је побио више деце, него смо видели у животу?
Еј деце!
Жене, старе, богаље, ћораве, ћопаве, кљасте?!?
Трпао обичне људе у коморе и пуштао отрован гас!
Вадио златне зубе са убијених!

И да је САМО јевреје убијао, био би 100% крволочни ђавољи лудак!
А да те подсетим:
- усташе су фашисти
- усташе, љотани побише малтене, 2 милиона Срба!
А хитлер је то узроковао.

И онда кажеш "узео паре!?!"

Извини али морам да ти кажем: Ало, пробуди се!

Што се тиче бољшевика (комунисти у корену, ...) и фашиста, исти им је изумитељ и створитељ - Европска демократија, а коју чине И ционисти.

Уосталом доста смо већ причали о томе на овим темама (док их ископам):
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-koreni-fasizma
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-istor...u-titu-isl
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-marij...anistkinja
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-paral...usija-sssr

Александар ако је плаћао павелића, било је то док је мрсио да буде масон (енглез). Шта рећи на то? Своје убице је тако финансирао, енглеске штићенике.

Берија није био јеврејин 100%, али нема везе и да је био...

Укратко, суштина је да је Стаљин ОДЈЕБО ционисте у тоталу, у СССР-у (који је до нпр 1930. био ционистички 100%). А да су енглези онда, направили и напујдали хитлера, да за њих ратује и уништава Русе и Србе, а као Православне Народе, једине који могу уништити светски сатанизам - демократију.

Smile

Да додамо и ово као изгледа важан део ове теме.

Јер многи изгледа нису СВЕСНИ да је хитлер и фашистичка немачка, била ЗЛО светских размера. Гора чак и од наполеона (исто крмаче западне од раније...), ЗЛО које по зверствима и крволоштву, јединог пандама има у демократији (чији је интегрални део).

Смарање бре
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним