(29-12-2025, 01:48 PM)Ocaus41 Пише: Ено и Јована Стојковић је "неутрална" као Погледи
Које сте ви разочарење ...
Неће бити да смо "неутрални".
Него ми неверујемо у британску лородовску британску двопартијску државу двију истих политичких идеологија које се заснивају на ријалити шоу и препуцавању "Ја сам теби нешто рекао, а ти си мени реплицирао и јавио се за реч", познатија у народу као ДемоНкратија или ти као капитализам.
Има ође један који воли то препуцавање, као симпатично је када на USTAŠICI напишу неку шегу против садашње власти, као то је шега, нами није до смејања, није до плакања него до тешког ридања, јер видимо шта се Ужој Брозовој Србији спрема.
А спрема јој се свашта, а најјгоре што долази до Замене становништва, то јест уништење Беле Српске Православне Расе и прављење и васпостављање неке Бангладеш- Шри Ланка-Авганистан нације.
ДемоНкратија и Комунизам су два иста путића ка истом бездану то се видело ономад 1945-те, где од тада па до данас не постоји нити једна једина слободна Европска држава, све су колоноизоване и свешће се на Европску атеистичну анархо левичарску нацију познатија као "Европљанин".
Шта си ти по националности?? Ја сам Европпппљљаанииин?
Религија: Не знам.
То Вам је оно када смо ми радили попис, па дођемо питамо шта си ти по националности, а он вели: Шуугггоослооовееен. Како се изражаваш по вероисповести: Атеиста.
Шта смо добили у Европи послен 1945-те ? На једној страни комунизам сиромаштво, беда, политчка хапшења, убиства а у демоНкратији афричке и далеко источне мигранте, лгбт, одрицање од Бога, прављење пабова у Црквама, легализовану дрогу, промену пола, тетоваже, пирсинге, атеизам, лево зелене радикалне и екстремне анархисте итд..
Најјгоре је што се овим методама од 1945 године врши ззамена беле хришћанске расе са бабунима, мандрилама и шимпанзама (Извињавамо се честитој животињи мајмун). Видите на примеру Лондона, Берлина, Париза, нашта ти европски хришћански градови личе.
Погледајте фудбалске репрезентације. 60% Енглеске, Француске и Немачке репрезентације нису белци.
Сад је све више и више пожељно оскрнавити Цркву, олтар, бити анархиста, атеиста...
А, обе стране су марксистичке и левичарске и заснивају се на Комунизму, социјализму, социјалдемократији, анархо левичарству, разлика је у нијансама...
Пај сад: Кад су скидали у Београду, са Београђанке Руску Црвену Звезду 1992 године а они велели да су победили комунизам, а човек који је скинуо, држао Руску Звезду, сликао се за све домаће и светске медије, био окорели анархо радикални левичар и марксиста. Човек написао десетине књига и научних радова о марксизму, био професор марксизма и макрсистичке социологије, а лик је говорио како је скидањем Руске Црвене Звезде побеђен комунизам.
Но, неће бити.
Између Руске победничке Црвене Звезде и Шугословенске крваве усташко словеначке петокраке не може бити знак једнакости. Никако!!!
Пре тога у Франкфурту и Немачкој ишао са левим анархистима да се шиба са полицијом око неке авионске писте, која је требала да се изгради а залазила у шуме па су неке птичурине биле угрожене, па су зелени анархисти ишли тамо да протестују, па их мурија воденим топовима растеривала овај наш први изабрани демоНкратски премијер био главни колвођа.
Некада је Европа била Бела, данас, куку и леле на шта личи.
Од Белог човека, аријевца, до бабуна, мандрила и шимпанзе (Извињавамо се честитој животињини Мајмун)
За њих је "Мери Кристмас" Холидај а није Хришћански празник.
Ми смо за НАЦИОНАЛНУ ДРЖАВУ! БЕЗ СТРАНАКА! СА ЈЕДНОМ РАСОМ! СА ХРИШЋАНСКИМ НАЦИОНАЛНИМ МЈАСТОБЉУСТИТЕЉЕМ НА ЧЕЛУ!
СА ВОЈСКОМ И ВОЈВОДАМА НАОРУЖАНИХ ДО ЗУБА НА ЧЕЛУ!
БЕЗ ИЗБОРА! БЕЗ ЛОРДОВСКО БРИТАНСКЕ ДВОПАРТИЈСКЕ ИСТЕ ДЕМОНКРАТИЈЕ!
ЗА ЦАРА! ЗА РАСУ! ЗА ХРИЋШЋАНСТВО! АМИН, БОЖЕ ДАЈ!
СЕБИ У БРАДУ: Биће да је познати аустријски сликар, донекле, био у праву!.