Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Руске бабе о Србима или мало црног хумора.

Баjке са саjта women.ru

Могу да вам испричам своју причу о комуникацији са Србином. Наше познанство је почело тако што је тражио да ми буде пријатељ на друштвеној мрежи ВКонтакте и почео да ме бомбардује порукама, комплиментима, обећањима да ће се оженити, упознати ме са својом породицом итд. Одмах је предложио састанак. 

Иначе, сусрели смо се после пола године комуникације. Морао сам својим новцем да купим карту за Србију, пошто није могао сам да дође код мене (требало је да размислим!!!) Стигла сам и првог дана када сам стигла, довео ме је не својој кући, већ у изнајмљени стан где ме је умало силовао!!!

Онда је сваки дан питао да ли могу да продам свој стан у Русији и да му купим ауто и кућу. Наравно, није се ни сетио обећања да ће се оженити и чим сам га отишла почео је да комуницира са другим девојкама, па чак и женама!!! Закључци су следећи: немојте да вас завара леп говор, полност и спољашња храброст Срба, они заправо потичу из сиромашне земље и најважније им је богаћење на рачун богатих (у поређењу са Србијом) руских девојака и жена и баналан секс, пошто лепих жена у Србији практично нема. Штета што они се зову браћом(((

Опстанак мушкараца у непријатељском правном окружењу и друштву; токсични друштвени стереотипи; односи полова; права мушкарца; људско достојанство и самопоштовање; људски инстинкти (посебно женски); излазак из депресије; излаз из "матрице"; демографска хистерија; општа филозофска питања.
Одговори

Баjка №2

Ове године сам посетила Црну Гору. Мој муж и ја смо се возили скоро целом обалом. Хтели смо да тражимо кућу како бисмо могли да напустимо Москву цело лето. Утисци: прљаво, пуно људи, пијани мушкарци ујутру леже на плажи. Унаоколо је лежао папир, омоти, чаше за пиво, па чак и мушке гаће. Вероватно је отпловио у Италију без доњег веша) Море је прљаво, има трава, нека врста блата близу обале. Бококоторски залив - ужасно влажна клима, марина, чамци, јахте. Место за купање је веома упитно. Будва је као Алуштанска обала у сезони, Содома и Гомора. У Бару је мало мирније, али је ипак личи се на Крим, драги Криме, са свиме што то подразумева. Просјаци су некако чудни, или траже новац или желе да убију.

Путеви су лоши. Саобраћајне гужве. Локално становништво је потпуно полудело за бесплатним руским новцем. Лењ, једва се креће. Они заправо не знају ни руски ни енглески. Услуга је лоша, конобари су превише дебели и неће ништа да помету са стола. Иначе, домаћи мушкарци су апсолутно незанимљиви, нема ту лепоте, немојте маштати даме. Високе, али слабо грађени, уских рамена. Лица су некако неразговетна: очи су близу, носови дугачки, усне уске. Руси и Украјинци су милион пута лепши.

Укратко, погледала сам све ово и рекао – не хвала, али нема потребе. Иако су куће које су наши људи тамо изградили веома добре и јефтине. Али ми бисмо радије отишли ​​у Хрватску. Тамо су куће једноставније и скупље, али је окружење милион пута љепше.

Опстанак мушкараца у непријатељском правном окружењу и друштву; токсични друштвени стереотипи; односи полова; права мушкарца; људско достојанство и самопоштовање; људски инстинкти (посебно женски); излазак из депресије; излаз из "матрице"; демографска хистерија; општа филозофска питања.
Одговори

Црногорци су лењи, примитивни изнуђивачи новца од богатих руских жена, не желе да раде!!!! Њихов посао је да отворе лаптоп и траже од кога ће да исцеде паре...
Жене раде, а мушкарци седе на обали или у планини у комшијским кафанама и само причају... Само ко би чуо ове разговоре... Црногорци ПИЈУ много... Ко не пије, таj већ је попио целу своју животну норму. Све стално се прича о томе како нешто да продати и како преварити Руса.
То достојанство о коме пишу, не сањајте га, нема га... Све мисли о женама и сва жеља за једним - да имати везу са женом... Ако одбијете, он ће вас гонити годинама, а чак и ако то не постигне, он ће живети и сањати да ће то некада постићи.
Ово је елементарни пословни причалаци који себе сматрају пословними људима јер има оних који генерацијама имају станове поред мора и издају га, генерацијама имају пара, а има и оних који су живели у планинама, а нису хтели да раде, па траже Рускињу са њеном пензијом, да би радила за целу његову породицу... Чак и они мушкарци који се сматрају пристојними људима - никада нећете добити оданост и бригу од њих.
Ово се не кажем на емотивном нивоу, ово је истраживање спроведено на друштвеном нивоу више од4 године. Хоћеш да будеш робиња? Иди само напред са веселом песмом у Црну Гору...
Ако хоћеш да неког Црногорца искористиш за спонзора, не тражи их, у Црној Гори таквих нема.

Одговори

У Србији, како у Хрватској, тако и у Црној Гори, и уопште у бившој Југославији, СВЕ се ради и СВЕ носе жене. Ово је нормално.
Балкански менталитет је врло специфичан. Рецимо, недавно је у Далмацији (јадранска обала) била берба грожђа. Све жене су на њиви, сви мушкарци су у кафанама са пивом или у кафићима и пију кафу.
Воле да се ратуjу и умеју, све остало је женска ствар. Зато будите опрезни са њима. Мушкарци су велики, многи су згодни, углавном нису глупи, али лењи и лукави...

Одговори

Joш о Црне Горе:

Мушкарци овде нису размажени, Рускиње су много лепше од домаћих, мушкарци се жене са 40 година и не траже младе девојке, потребне су им поуздане жене које су спремне да рађају децу, воде домаћинство. Они су говоре: главна ствар је душа, а тешко је бити сам.
И пензионери траже животног партнера, људи овде живе 90 година, са 70 су још увек младићи, тако да жена било које године има шансу...

Одговори

Удати се за Црногорца је ноћна мора за жене које траже узбуђење. Ево правих чињеница о црногорским мушкарцима, наравно нису сви такви, али изузеци, како кажу, само потврђују реалност:

1 - Мушкарци у Црној Гори углавном не раде, већ живе од родитеља до своје 40. године

2 - наравно да воле Рускиње или странке, јер домаће жене имају заштиту своје бројне родбине, а наивне Рускиње поклањају сав свој новац и остају без подршке

3 - мало њих се развија, постиже врхунце у каријери, теже нечему, често седе у кафићима или ћаскају на Интернету - ово је максимум

4 – Потребна им је жена-радни коњ јер њихова мајка и сестра могу остарети или радити за другу браћу, оца и мужа

5 - не дају поклоне, цвеће - није прихваћено

6 - варање жене је њихов кредо, јер воле да ћаскају и хвале се ко је коју жену добио током сезоне

7 - никада не напуштају своју мочвару и носе тренирке током целе године

8 - нема шта да се прича на било ком језику

Девојке, не будите будаласте и не мешајте туризам са сталним боравком!

Одговори

Тамошње Рускиње имају много среће. Само што се не удају за домаће, али сви имају мужеве Русе који зарађују у Русији и живе у Русији. А жене тамо једноставно живе са свиме што им је обезбеђено и не раде. Ниједна тамошња Рускиња или Украјинка не зарађује много, јер су тамо плате веома мале. Тамо можете нешто да зарадите само у служби, на најнижим позицијама. Али богатим Рускињама и Украјинкама то заправо није потребно. Њихови мужеви их обезбеђују. А удати се за Црногорца и радити тамо значи живети веома сиромашно, у веома сиромашној земљи.

Одговори

Кукавице из бившег Совјетског Савеза, сањајте мање, Црна Гора = то је мала корумпирана квази држава са лијеним и глупим локалним становништвом, чији се читав „бизнис“ састоји од обмањивања туриста.
Држава практично ништа не производи, инфраструктура је слаба (оно што је остало од СФРЈ), природа веома загађена кућним и грађевинским отпадом, плаже су прекривене опушцима од хорди туриста који говоре српски и пуше цигарете, али цене су у еврима и веома европске))

Одговори

Шта би Руси рекли: "Краткость - сестра таланта"...

Моја другарица је била удата за паметног Србина. Она га је оставила. Сада има секс са неким Иранцем без знања језика и образовања. Таква је моћ љубави.

И joш би су рекли: "Комментировать - только портить"...

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним