Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Председник СНО Војвода о. Саша Петровић

(23-08-2026, 12:40 AM)Шумадинац Пише:  
(22-08-2026, 09:52 PM)milan Пише:  Ово стварно није нормално....Јел ово беше онај рашчињени или суспендовани?И откад је овај Војвода?

https://drustveniudar.com/svestenik-bez-...ola-u-spc/

Па вама Ћацадима свако сад смета. Сметају вам студенти, четници, Карађорђевићи, многи паметни људи и домаћини... Што но кажу "Рђавом к***у и длаке сметају". Море бит'!
Требало би нам три сата и велика писанија да објаснимо шта " нама смета"

Но, схватили смо да не треба да трошимо време на тебе, јер даље од јутјуб кликбејт канала и канала Баба Жане, "не видиш даље"...

Sigillum Militum Xpisti !
Одговори

Причали смо о Ђорђу,па пошто има овде и доктора,јел се зна коју дијагнозу има овај Шумадинац?Личи ми на ову Ћорђетову ...Можда не шизофреније,већ она прва,да има фобију од УДБЕ,као што је Ђорђе,имао да ће га отрују?Не знам,ал мислим мора,као и он ,да му се одреди старатељ?Не мора као краљ Александар,одмах у болницу....ал да се држи надзора...Не морамо да се трошимо,нећемо узети лекаре са Сорбоне,може и неки са форума,онако пријатељски?Свашта сам чуо,ал да ће Вук Роксандић,да руши СНО ,људи,мислим стварно?Није он ,Шуми,одувек био овакав,са фобијама,док је био са Вуком,ал Драшковићем,нигде није видео УДБУ...а сада је довољно да се неко зове Вук,одмах је удбаш...

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(23-08-2026, 12:13 PM)milan Пише:  Причали смо о Ђорђу,па пошто има овде и доктора,јел се зна коју дијагнозу има овај Шумадинац?Личи ми на ову Ћорђетову ...Можда не шизофреније,већ она прва,да има фобију од УДБЕ,као што је Ђорђе,имао да ће га отрују?Не знам,ал мислим мора,као и он ,да му се одреди старатељ?Не мора као краљ Александар,одмах у болницу....ал да се држи надзора...Не морамо да се трошимо,нећемо узети лекаре са Сорбоне,може и неки са форума,онако пријатељски?Свашта сам чуо,ал да ће Вук Роксандић,да руши СНО ,људи,мислим стварно?Није он ,Шуми,одувек био овакав,са фобијама,док је био са Вуком,ал Драшковићем,нигде није видео УДБУ...а сада је довољно да се неко зове Вук,одмах је удбаш...

Одслушај шта вели наш Војвода Сале, а не да паушално закључујеш по наслову. Ајд што сте оперисани од књига, то и некако... али ни обично толковање на Јутјубу нисте кадри да чујете...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Где он добио титулу,Војводе?Јел се он борио?

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним