Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Руска жена: Постоји ли шанса за успешан брак?

Наравно, могао би се дуго расправљати о паду морала у савременом друштву, али ћу вам једноставно дати кратак одломак из једног текста:

"... Онда ми је овај Арапин показао НЕШТО што ми је остало у сећању и, заправо, послужило као главни подстицај за писање овог текста.

Мислим да се многи старији мушкарци сећају блиставог беса и похлепе са којом су руске кучке, посебно оне лепше и самосвесније, у стара времена покушавале да се удају за (богате) странце и побегну из Русије. Овај тренд и данас постоји, иако је постао мање очигледан због доступности масовног туризма и појаве бројних богатих домаћих наивчина. 

АЛИ! Једно је знати и разумети нешто теоретски, а сасвим друго видети то својим очима – визуелно, такорећи! 

Када је Арапин испред мене изложио гомилу брачних каталога са руским невестама, ја сам, благо речено, био дубоко и трајно запањен!

Испред мене је лежало шест или осам часописа пуне величине, сваки дебљине најмање стотину страница. Штавише, један од каталога је био дебео као модерни московски телефонски именик. У зависности од политике конкретне публикације, свака страница је садржала од четири до двадесет или тридесет фотографија и контакт информације потенцијалних невеста. Према најконзервативнијим проценама, укупно сам пред собом имао фотографије и контакт информације десетина хиљада младих жена које су желеле да напусте Русију. 

Више тога ово су били периодични издања, тако да се о правим размерама феномена могло само нагађати.

Али оно што ме је практично оборило с ногу био је изглед огромне већине ових „невеста“...<ПРОПУШТЕНО> ...у каталозима за упознавање које сам тада видео, велика већина девојака на фотографијама изгледала је СКРОМНО – преовлађивали су нормални портрети са пријатељским осмесима и са пристојним позама. Међутим - завршни ударац по мојој јадној глави - био је њихов изглед! Према скали пикап уметника, најмање 70-80 процената фотографија биле су „осмице“, „деветке“ и „десетке“! Никада пре ни после тога нисам видео толику количину и концентрацију блиставо лепих жена! 

Све се ово враћа на питање генског фонда нације, ако некога то још увек занима..."

Опстанак мушкараца у непријатељском правном окружењу и друштву; токсични друштвени стереотипи; односи полова; права мушкарца; људско достојанство и самопоштовање; људски инстинкти (посебно женски); излазак из депресије; излаз из "матрице"; демографска хистерија; општа филозофска питања.
Одговори

руси су одувек били ЕУ љубитељи, зато и страдају, па рускиње траже правз мушкарце. Додуше, и међ Србима има разних демократа, либерала, потурица, комуњара, блокера, у вотки побегуља и осталих дилеја, ал мање
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним