Поруке: 129
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Само за Горског,да му кажем где су границе....
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Поруке: 403
Теме: 11
Придружен: Jun 2019
Углед:
302
Горски о границама српских земаља учи од Јована Цвијића, помаже и читање Башке резолуције. Ти учиш од Баје Малог Книнџе.
Шта ћеш...
Углед:
8
И које су границе,бар ове западне....И шта је Српска?Шта било у Сребреници?Шта је Давид,Надија и остали....?Шта је Книнска Крајина?Ја нешто мислим да ти историју учиш преко интернета....И коначно,јеси служио војску?Напиши стУденти?
(Последња измена: 13-01-2026, 02:27 AM од
milan.)
Углед:
302
Па ево рећи ће ти овај удбаш Баја Мали Книнџа где су српске границе, пусти ти Цвијића, виша је то математика...
Него, имаш ли информацију који је проценат усташа међу 200.000+ студената у Србији?
Углед:
8
Напад најбоља одбрана....Него,ти отиди до Херцеговине или до Мањаче,па им реци да је Баја удбаш....и за то ће ти требати војска,зато ти кажем за твоје добро,тако да можеш на одслужење рока сада...или да сачекаш да оде Вучић.Пусти ти Цвијића,ти који ти је Вук одређивао где су границе....Не знам тај проценат,али сви ови истакнути појединци,за којима си ти пошао,су такви....Не би ти ни кренуо против Вучића,да ти није њих....Да ли су усташе,не знам,ал знам да их воле тамо....
(Последња измена: 13-01-2026, 08:43 AM од
milan.)
Углед:
302
Аха, не знаш да ли су усташе, добро.
А не знаш ни који је проценат усташа међу студентима.
И нису од неке помоћи твоје информације. Морало би то боље.
Углед:
8
Само ти напиши,стУденти.....што је тешко....Замери им се слободно,па хоћеш ли тако цео живот....
Углед:
302
Врло радо, када добијем тачан број усташа међу њима.
Углед:
8
Јел ти знаш уопште неко име међу стУдентима?Сва имена која смо спомињали,нису више ту?Сем Пазараца...То је организација без лика,без имена,без ичега....Ја знам да ти мислиш да су ту крију четници,хајде само ми кажи име и на ком је факултету?Као неко тајно друштво су...Јел то нека секта,шта је?
(Последња измена: 13-01-2026, 03:23 PM од
milan.)
Углед:
8
Да не заборавимо још једног јунака,Николу Симића Цигу,командант јединице Книнџе....Његова дела нису заборавили Крајишници,па му у насељу Бусије народ и споменик подигао....Слава јунаку....Велики херој и човек,вечно ће живети,у инат некима овде....
Углед:
302
Миланче, предлажем најдобронамерније да отвориш тему ''Јунаци 1990-тих'' или тако нешто, где ћемо качити све, познате и мање познате, Србе који су живот дали у одбрани отаџбине, широм српских земаља.
Пошто теме које служе за расправу о дневној политици уредно затрпаваш људима и темама из ратова 1990-тих.
Сутра ће неко на исте теме почети да качи четнике, па ће прекосутра неко почети да качи Карађорђеве устанике, па ћемо онда доћи и до Немањића и тако до бесвести.
Углед:
8
Не,него је најбоље да на ову тему пишу само они који су служили војску...Трећа страна то захтева...Знам да би ти волео да нема ових Пречана,као и твој пајтос,ал шта ћеш,увек били велики Срби....
Углед:
302
Ко би волео да нема пречана?
Јеси ли ти писмен?
Углед:
8
За све инфо,обратити се Шумадинцу,он ће ти то лепо објаснити ...