Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(29-12-2017, 12:04 AM)Ултрадесничар Пише: (28-12-2017, 11:48 PM)Mekenzi Пише: Цитат:Ултрадесничар
Претходна администрација у
Вашингтону је новчано помагала војвођанске сепаратисте па је тако могуће да нам ова администрација "дарује" војвођански језик.
Nas ođe niko nikad nije pomagao.
Drugo nismo separatisti.
Не разумем. Кога вас ? Ја тебе никада нисам назвао сепаратистом.
А кога је САД помагала од војвођанских сепаратиста зна историчар др Срђа Трифковић:http://www.vaseljenska.com/vesti/daj-boz...republiku/
Pa ako su plaćali gde ja ta republika...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(29-12-2017, 12:12 AM)Mekenzi Пише: (29-12-2017, 12:04 AM)Ултрадесничар Пише: (28-12-2017, 11:48 PM)Mekenzi Пише: Цитат:Ултрадесничар
Претходна администрација у
Вашингтону је новчано помагала војвођанске сепаратисте па је тако могуће да нам ова администрација "дарује" војвођански језик.
Nas ođe niko nikad nije pomagao.
Drugo nismo separatisti.
Не разумем. Кога вас ? Ја тебе никада нисам назвао сепаратистом.
А кога је САД помагала од војвођанских сепаратиста зна историчар др Срђа Трифковић:http://www.vaseljenska.com/vesti/daj-boz...republiku/
Pa ako su plaćali gde ja ta republika...
Не знам. Можда су војвођански сепаратисти више волели свој војвођански џеп него војвођанску републику па је председник САД Трамп морао да им смањи буџет ?
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Trampu sledi impičment...
Vojvodina je devastirana izuzev tu oko Novog Sada i između Novog Sada i Beograd, ostalo je mrtvo.
Koliko je Vojvodina, vojvođanska i koliko "separatisti" vladaju govori i to da ceo J(t)uzni banat vodi vozac iz Beograda a sada koordinator SNS za Vršac koji je pre par dana prebio gradonačelnicu Vršca od 50 kg kriminalac Branko Malović...
Vojvodinom danas vladaju beogradske bitange, batinaši,polupan sns svet
I onda o kom ti separatizmu, autonomaštvu pričaš...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(29-12-2017, 12:49 AM)Mekenzi Пише: Trampu sledi impičment...
Vojvodina je devastirana izuzev tu oko Novog Sada i između Novog Sada i Beograd, ostalo je mrtvo.
Koliko je Vojvodina, vojvođanska i koliko "separatisti" vladaju govori i to da ceo J(t)uzni banat vodi vozac iz Beograda a sada koordinator SNS za Vršac koji je pre par dana prebio gradonačelnicu Vršca od 50 kg kriminalac Branko Malović...
Vojvodinom danas vladaju beogradske bitange, batinaši,polupan sns svet
I onda o kom ti separatizmu, autonomaštvu pričaš...
Да се вратимо на тему:
САД: После Трамповог да пресеели амбасаду САД у Јерусалим нема теорије да демо(но)крате у Конгресу покрену питање опозива председника Трампа.
Тито: на Другом заседању АВНОЈ-а одлучено је да само Србија има
аутономне области: Војводину и "КосМет."
Тито (КПЈ) је тиме поништио одлуку Велику скупштине српског народа у Новом Саду 1918. о приступању Барање, Бачке и Баната Краљевини Србији.
Протојереј-ставрофор др Стоиљко Н. Кајевић, атентатор на Тита: Американци су боље штитили Броза него своје председнике.
Читајте у Геополитици бр. 105.