Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

САД и Тито

(29-12-2017, 12:04 AM)Ултрадесничар Пише:  
(28-12-2017, 11:48 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:Ултрадесничар

Претходна администрација у
Вашингтону је новчано помагала војвођанске сепаратисте па је тако могуће да нам ова администрација "дарује" војвођански језик.

Nas ođe niko nikad nije pomagao.

Drugo nismo separatisti.

Не разумем. Кога вас ? Ја тебе никада нисам назвао сепаратистом.

А кога је САД помагала од војвођанских сепаратиста зна историчар др Срђа Трифковић:http://www.vaseljenska.com/vesti/daj-boz...republiku/

Pa ako su plaćali gde ja ta republika...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-12-2017, 12:12 AM)Mekenzi Пише:  
(29-12-2017, 12:04 AM)Ултрадесничар Пише:  
(28-12-2017, 11:48 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:Ултрадесничар

Претходна администрација у
Вашингтону је новчано помагала војвођанске сепаратисте па је тако могуће да нам ова администрација "дарује" војвођански језик.

Nas ođe niko nikad nije pomagao.

Drugo nismo separatisti.

Не разумем. Кога вас ? Ја тебе никада нисам назвао сепаратистом.

А кога је САД помагала од војвођанских сепаратиста зна историчар др Срђа Трифковић:http://www.vaseljenska.com/vesti/daj-boz...republiku/

Pa ako su plaćali gde ja ta republika...

Не знам. Можда су војвођански сепаратисти више волели свој војвођански џеп него војвођанску републику па је председник САД Трамп морао да им смањи буџет ?
Одговори

Trampu sledi impičment...

Vojvodina je devastirana izuzev tu oko Novog Sada i između Novog Sada i Beograd, ostalo je mrtvo.

Koliko je Vojvodina, vojvođanska i koliko "separatisti" vladaju govori i to da ceo J(t)uzni banat vodi vozac iz Beograda a sada koordinator SNS za Vršac koji je pre par dana prebio gradonačelnicu Vršca od 50 kg kriminalac Branko Malović...

Vojvodinom danas vladaju beogradske bitange, batinaši,polupan sns svet

I onda o kom ti separatizmu, autonomaštvu pričaš...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-12-2017, 12:49 AM)Mekenzi Пише:  Trampu sledi impičment...

Vojvodina je devastirana izuzev tu oko Novog Sada i između Novog Sada i Beograd, ostalo je mrtvo.

Koliko je Vojvodina, vojvođanska i koliko "separatisti" vladaju govori i to da ceo J(t)uzni banat vodi vozac iz Beograda a sada koordinator SNS za Vršac koji je pre par dana prebio gradonačelnicu Vršca od 50 kg kriminalac Branko Malović...

Што сте дозволили да завладају пробисвети, курве и сецикесе?
Поменута"елита" влада целом Србијом а не само Војводином па се може комотно рећи како је све сем Београда девастирано, израубовано и пропало.
Док Бе-Ге плаћа јелку 85000 евра по касабама се и даље ваља клоака из септичких јама а тротоар је мисаона именица.
По провинцији се отварају неке фирмице где ради пар стотина људи за бедних 22000 динара.
Ал да ти кажем: Није ми жао!
Народ који се задовољава турским серијама и ријалитијима уместо да диже буну и не заслужује бољи живот.
Одговори

(29-12-2017, 12:49 AM)Mekenzi Пише:  Trampu sledi impičment...

Да се вратимо на тему:

САД: После Трамповог да пресеели амбасаду САД у Јерусалим нема теорије да демо(но)крате у Конгресу покрену питање опозива председника Трампа.

Тито: на Другом заседању АВНОЈ-а одлучено је да само Србија има
аутономне области: Војводину и "КосМет."
Тито (КПЈ) је тиме поништио одлуку Велику скупштине српског народа у Новом Саду 1918. о приступању Барање, Бачке и Баната Краљевини Србији.
Одговори

Одговори

Протојереј-ставрофор др Стоиљко Н. Кајевић, атентатор на Тита: Американци су боље штитили Броза него своје председнике.

Читајте у Геополитици бр. 105.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним