Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Погинуо командант јединице Шкорпиони

(11-01-2014, 06:55 PM)Србин Пише:  ... тако да снимање убистава код Срба нема никакве везе са било каквим службама, већ са чистом глупошћу, ...

То је сасвим друга ствар.
КРИВА је команда да пушта малоумне да раде шта хоће!
...
ВРС је била у престројавању, па морално-политички официри и војна полиција, нису много зарезивани. То је реално оправдање и држи воду до некле. За остало је крива и политика. А узимати ствари у своје руке, је увек анархија и води у лудило.

Све у свему, Наук Србима, да МОРА да постоји ланац командовања и дисциплина, иначе се упада у језиве проблеме. Многи су отишли из Босне, тек што су стигли, а баш због анархије.

Рат буде, па ако и прође, треба Човек да сам себе гледа у огледалу, ако мисли да живи.
Одговори

Слажем се са тобом, ланца командовања није било, слушао сам људе како вичу: ја признајем само Караџића, ја само Младића, ја само Мартића, ја само Капетана Драгана, ја само Шешеља, ја само Слобу, ја само Вука..... и тако је било разне групе су признавале и поштовале свако различитог официра војске или полиције који је био на истој политичкој линији као и они и ту је пропаст

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(04-01-2014, 02:27 AM)Србин Пише:  Командант јединице Шкорпиони Слободан Медић Боца његова супруга Љиља и седамнестогодишњи син Дража (носио је име по ђенералу) погинули су када су се враћали у затвор Сремска Митровица где се Боца враћао после викенда када је на њих налетело друго возило.

http://www.pressonline.rs/info/hronika/2...tetom.html

Вечна вам слава и почивајте у миру!

Данас сам погледао читуљу коју је Боцина ћерка коју нису пустили са посла и зато је преживела дала свом оцу са текстом: Тата никада те нећу заборавити, корачаћу кроз живот храбро како си ме учио. твоја вучица

Син му се баш звао Дража?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним