Браћо које мишљење имате о овој странци?
Ако нема удруживања целог Србског Националног Блока, ова странка ће бити на маргинама, као сада.
ПОШТОВАНИ БРАТЕ НИЏО ОВО ЈЕ НАЈПОШТЕНИЈА ПОЛИТИЧКА СТРАНКА ТРЕНУТНО У СРБИЈИ КОЈА СЕ БОРИ ЗА ПОВРАТАК МОНАРХИЈЕ.
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Е а сада да ли ће учествовати на изборима ? Најбоље би било када би се сви монархисти , мислим партије које се залажу за васпостављање монархије , уједине у један савез и изашли на изборе . Мада све странке које су при оснивању биле монархистички настројене су се утопиле у политичко сивило Србије , пре свега мислим СПО , ДСС и још неке као што је била Ројалистичка странка . Незнам какви су ови из Двери Србске . Видим Унија Монархиста Србије бојкотују изборе .
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Mislim da idu na izbore sa nekim..nesto sam nacuo.. ali sigurno cu imati moj glas... dr Milan Paroski je iskren borac za obnovu monarhije u srbiju i takvom coveku treba dati podrsku..
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Могуће да им и ја дам глас ! Хвала ти Дамњане на овој информацији ! Одавно нисам чуо за Милана Парошког !
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]