Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Glavni grad Vojvodine, nekada je bio primer mirnog života. Danas Novi Sad je grad broj jedan sa najjvećim brojem ubistava, pljački, tuča.Danas se u Novom Sadu deca prebijaju bejzbol palicama na sred časa u školi, pucnjave i ubistva su postala svakodnevnica...
I dok gradonačelnik naravno član nazadanjačke stranke Miloš Vučević ćuti o svemu tome i ništa ne preduzima jer od kada je doša na vlast stopa kriminala u Novom Sadu se udvostručila...
Šta se dešavalo poslednji dana u NS pročitajte ovde:
http://www.kurir-info.rs/upali-na-cas-tr...ak-1189947
http://www.kurir-info.rs/ponovo-rade-pis...ak-1192079
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Кизо, није само Нови Сад у хаосу, огрезао у криминал и пропаст, већ је у питању цела Србија.
Некад су бар села служила за пример патријархалности, доброг васпитања и радиности, што данас ниоје случај. Конзумирање опијата се раширило чак и по најзабитијим деловима Србије, што неминовно доводи до насиља, крађа па чак и убиства.
Али, није се ничему чудити... Нема домаћина -нема ни породице. Исто се односи и на државу.
Поруке: 71
Теме: 6
Придружен: Aug 2013
Углед:
16
Откад је дошла такозвана транзиција и демократија милиони људи су гурнути у безнађе од Врања до Суботице и стигли смо до нивоа социјалног криминала..То је свуда у свим деловима земље,као што сам причао људима 2000-те да ћемо за коју годину кад се потроши породично сребро личити на Латиноамеричке земље седамдесетих и осамдесетих,опијени евро дрогом су ме гледали бело,а ево сад ми сви кажу да сам управу..
(Последња измена: 23-01-2014, 07:52 AM од
ЗолаБГД.)
Углед:
378
(23-01-2014, 01:23 AM)Јеремија Пише: Кизо, није само Нови Сад у хаосу, огрезао у криминал и пропаст, већ је у питању цела Србија.
Некад су бар села служила за пример патријархалности, доброг васпитања и радиности, што данас ниоје случај. Конзумирање опијата се раширило чак и по најзабитијим деловима Србије, што неминовно доводи до насиља, крађа па чак и убиства.
Али, није се ничему чудити... Нема домаћина -нема ни породице. Исто се односи и на државу.
Jeremija živeo sam u Novom Sadu 5-6 godina. To je bio miran studentski grad.
A gle sada kako to izgleda:
http://www.kurir-info.rs/novi-sad-najgor...ak-1159831
Sada imaš zaraćene navijačke grupe gde sevaju pištolji, palice, noževi. Gde je nekoliko mladih momaka izgubbilo život u poslednje dve godine. Kriminal je u ogromnom porastu poslednjih 2-3 godine mislim da se udvosturčio. Droge na ulicama koliko hoćeš, narkomani baulaju ulicama Novog Sada kao zombiji, Prostitutke duž ulaza u Novi Sad imaš ih 10-ne... to nije više grad kakvog ga ja znam, a znam ga dobro.
Što se ostalog dela Srbije tiče, postoji kriminal minorno ali Novi Sad je danas centar kriminala i ubistava u Srbiji...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,197
Теме: 51
Углед:
372
(23-01-2014, 07:51 AM)ЗолаБГД Пише: Откад је дошла такозвана транзиција и демократија милиони људи су гурнути у безнађе од Врања до Суботице и стигли смо до нивоа социјалног криминала..То је свуда у свим деловима земље,као што сам причао људима 2000-те да ћемо за коју годину кад се потроши породично сребро личити на Латиноамеричке земље седамдесетих и осамдесетих,опијени евро дрогом су ме гледали бело,а ево сад ми сви кажу да сам управу..
Ма да, а за време Слобе није уопште било социјалног криминала, скидале се патике на улици и истакало гориво са паркираних аутомобила...
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Углед:
378
Цитат:Novi Sad nije najnebezbedniji grad
Novi Sad -- Novi Sad "nije najnebezbedniji grad u Srbiji", istakao je načelnik Policijske uprave u tom gradu Stevan Krstić.
Pojedini mediji prethodnih dana proglasili su Novi Sad najnebezbednijim gradom koristeći podatke o krivičnim delima počinjenim na čitavom Južnobačkom okrugu, kao da su učinjeni u Novom Sadu, koji je i prostorno i po broju stanovnika upola manji od tog okruga, objasnio je Krstić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=804033
Samo bih voleo načelnik da kaže koji je to grad u Srbiji trenutno najjnebezbedniji i zašto se stopa kriminala u Novom Sadu udvostručila....
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 24-01-2014, 04:41 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
О чему ви дискутујете па то није нормално, оваквих појава је било одувек и биће заувек и шта ју ту необично
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Углед:
378
I večeras je nastavljan krvavi pir u Novom Sadu i dok Vučević Miloš i dalje ćuti o svemu ovome...
Novi Sad -- U blizini fakulteta u Novom Sadu oko 18h mladić je izboden nožem u predelu grudnog koša, rekla je Tanjugu portparol policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=804189
ПРОСВЕТАР.