Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Novi Pazar: Grade mauzolej Aćif-efendiji

Није Фазлагића Кула једина, има ту још ситуација:

Цитат:19-09-2002

У насељу Кључ код Гацка минирана је џамија коју су током љета властитим средствима обновили малобројни повратници у том дијелу РС. Муфтија мостарски, хаџи Сеид еф. Смајкић каже да је ово још један у низу напада на повратнике у југоисточној РС, те да власти тог ентитета не могу или неће да заштите повратнике. Муфтија Смајкић минирање џамије у Кључу доводи у везу са дјеловањем терористичке организације «Гаврило Принцип» која је, како се извјештава, најавила низ терористичких активности против повратника у РС.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

ПАЉЕЊЕ ЏАМИЈЕ У НИШУ:

[Слика: dzamija_nis_gori_20040317.jpg]

[Слика: dzamija_nis2_big.jpg]

[Слика: dzamija_nis_big.jpg]
Одговори

Свака част.

Него, јеси ли кренуо на НП? Одакле ћете уд'рити? Одакле 'наљећи'? Говори, изгорих! Ка' ће акција?

Владимире,

подсјећаш ме на једног лика од ономад. Требала акција да крене, окупљамо се. Доће лик, од раније се знамо са истих ствари, даје визитку, на њој фрљају чинови, то сердари, војводе, четништво... погледам једног свог, он мене и у исто вријеме:

А гдје су ти људи?

Поента:

Нико не спори да је човјек национално оријентисан, али у његовом личном опису стоји да је паљевина!

Све су више мање у акцијама исти ликови са том разликом што редовно неко падне па када схвате да је прдекана јако скуп хоби, јер неки имају и породице, а само они раде, адвокатима се јебе за оне велике ИДЕАЛЕ српства... онај ентузијазам копни. Нико им не може одузети храброст, јер сам био уз њих и знам ко су и шта су.

Зато, пријатељу, смири мало ту напетост и тензију, велике ријечи иза којих ништа не стоји.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Знам да ће звучати јеретички, али ако може у Србији да стоји споменик Јосипу Брозу или било којем његовом борцу, треба да стоји и Аћифу.
И једни и други су служили окупатору и покушали да се удену у његове интересе. Разлика је у томе што је ефенди убио много мање људи, и православних и нарочито муслимана, него што су то урадили брозовићи у Новом Пазару.
Одговори

(25-01-2014, 01:55 PM)херцеговац Пише:  Свака част.

Него, јеси ли кренуо на НП? Одакле ћете уд'рити? Одакле 'наљећи'? Говори, изгорих! Ка' ће акција?

Владимире,

подсјећаш ме на једног лика од ономад. Требала акција да крене, окупљамо се. Доће лик, од раније се знамо са истих ствари. Даје визитку, на њој фрљају чинови, то сердари, војводе, четништво... погледам једног свог, он мене и у исто вријеме:

А гдје су ти људи?

Поента:

Нико не спори да је човјек национално оријентисан, али у његовом личном опису стоји да је паљевина!

Имао сам ја довољно људи под својом командом када сам био шеф оперативног штаба на изборима 1992. године, сада је ред на паљевине попут тебе да иду главом кроз зид, кад ћете на Фочу, пардон Србиње, шта би са оним БРАНИЋЕМО ДО СМРТИ РАДОВАНА, шта би са генералом Младићем, много вас је дошло из Херцеговине на протест против његовог хапшења, умало власт није палаСмарање бре
Одговори

Цитат:Имао сам ја довољно људи под својом командом када сам био шеф оперативног штаба на изборима 1992. године, сада је ред на паљевине попут тебе да иду главом кроз зид, кад ћете на Фочу, пардон Србиње

Аферим, Србине, све си рекао!

Фоча је иначе стари српски назив, изворно Хотча, да би се промјенило под утицајем вијекова у Хоча. Отуда широм српских земаља то име. Мало нешто прочитај прије него што почнеш да просипаш наравоученија.

Одговори

Бог ти помогао, херцеговче, показали сте јунаштво приликом хапшења Радована и Ратка...
Одговори

Ево иду ти избори, окупљај војску тј. партизане па се стављај у службу СНС-а. Свакако си протежирао на прошлим изборима за њих.

Одговори

(25-01-2014, 02:21 PM)херцеговац Пише:  Ево иду ти избори, окупљај војску тј. партизане па се стављај у службу СНС-а. Свакако си протежирао на прошлим изборима за њих.

ти-то окупљај партизане у својој Херцеговини, а за комесара узмите Вучићевог новопеченог савезника, гатачког партизана. ВукаЉутко

Мој став о изборима је као и свих правих монархиста, БОЈКОТ ДО ИЗБОРА ЗА УСТАВОТВОРНУ СКУПШТИНУ, КАДА ЋЕ СВАКА ЗВЕРКА ПОКАЗАТИ СВОЈ ТРАГ, ТЈ. ДА ЛИ ЈЕ ЗА БРОЗОВУ ТЕКОВИНУ, РЕПУБЛИКУ ИЛИ ЗА ОНО ШТО ЈЕ СРБИЈА УВЕК БИЛА, КАДА ЈЕ БИЛА СЛОБОДНА, МОНАРХИЈУ!!!
Одговори

Ајој Браћо Драга...

Немој Милославу да затварају сајат неки кокошари...
Мало мањи гас, нпр. Време је брозовијанско.

Херцеговац, Хвала за Хотчу! Нисам то знао, а има Велика Хоча на Космету.

Smile
Одговори

Цитат:Pre nekoliko meseci, Vladimir Putin, ruski predsednik, obratio se Dumi (ruski
p
arlament)
i održao govor o napetosti s manjinama u Rusiji:
"U Rusiji žive Rusi.
Bilo koje manjine, u bilo kojem mestu, ako žele živieti u Rusiji, raditi i jesti u Rusiji,
trebaju govoriti ruski, i trebaju poštovati ruske zakone.
Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savetovati da idu na ona mesta gde je to državni zakon.
Rusija ne treba manjine.
Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice,ili pokušati promeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama,
bez obzira kako glasno viču 'diskriminacija'.
Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi,Engleskoj, Holandiji
i Francuskoj, ako želimo preživeti kao nacija.
Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života kod većine manjina.
Kada časno zakonodavno telo razmišlja o usvajanju novih zakona,mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi.
Političari u Dumi su priredili Putinu pet minutne ovacije.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(24-01-2014, 06:42 PM)Bacvanin Пише:  I Ugljanin ima neko siptarsko poreklo, sto se i vidi po faci.

Рођен је у Косовској Митровици у Бошњачкој махали, тако да је ово врло могуће. Међутим, ова тема је кренула у погрешном смеру и морам рећи да паљење џамија (као и било ког верског објекта) није решење и није добар начин решавања проблема које су проузроковали политичари уз помоћ страних служби. Ево за непуна два месеца су избори па хајде да пробамо оловком да склонимо ППВ-а и остале издајнике са власти и да доведемо оне који неће позивати у коалицију Угљанина, Љајића, Пастора и сличне који имају све привилегије у Србији а понашају се као да живе у Северној Кореји и да су им сва права ускраћена.
Такође, ово је година јубилеја, између осталих и 900. годишњица рођења оца србске нације па хајде да то обележимо на начин достојан православних хришћана - а то сигурно није паљење верских објеката.
Одговори

Цитат:Такође, ово је година јубилеја, између осталих и 900. годишњица рођења оца србске нације па хајде да то обележимо на начин достојан православних хришћана - а то сигурно није паљење верских објеката.

А, имамо једног политички коректног!?

Када спомињеш оца нације, на страну што он уопште није нити први српски господар, нити први српски државник који је формирао власт на српском аутохтоном територију, ваљда ти је јасно колико је он бескомпромисно бранио Православље и на који начин.

Када је ослобађана држава од агарјана, не видјех да је остала и једна џамија сем у Београду. Како отишле џамије, отишле и потурице. Тамо гдје су нестале џамије, нестало је и потурица.

Нема пишаћу, какићу...

Код Шиптара, потурица и осталих може да помогне само хируршки рез и то у ситуацији када се поклопе геополитичке коцкице. Сада тако нешто је лудост и наравно, наше су генерације већ улудо истрошене кроз нестручно вођене ратове и национално уморне кроз политичке дилове. Међутим сав тај Кавказки, а и онај генетски шкарт се мора послати у драгу им Турску, ако се жели одржати наша нација и на овако осакаћеном територију. Они онда тамо нека харлучу Суљо Турчине. Свакако им је дража од Србије.

А ти пријатељу те своје јубилеје можеш окачити мачку о реп.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним