Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

МОНАРХИСТИ У БОЈКОТ ИЗБОРА, ДО ИЗБОРА ЗА УСТАВОТВОРНУ СКУПШТИНУ!!!

(22-11-2018, 04:03 AM)Ултрадесничар Пише:  Нема на чему. Него, не могу а да те не питам. Зашто си атеиста ?

Био сам православни хришћанин, пришао сам из искрене жљење и намере да верујем и да се тога придржавам. Стално ми се говорило да је Бог љубав и правда. А онда сам видео оне стилне забране свега и свачега и желео сам да знам да ли је то засита тако. Прочитао сам Библију од корице до корица исхватио сам да оно није Бог љубави и правде већ болесни психопата и его манијак који убија жене и децу који ће да ме баци у пакао
само ако сам нешто мало згрешио чега нисам ни свестан. А онда сам изучавао историју свих религија и видео да су све лаж и превара.

И једини логичан закључак који сам могао да изведем јесте да је атеизам једини логичан и исправан образац веровања. Не веруј ни у шта и све проверавај.

Наравно ја сам и против Теорије Еволуције то ми исто нема смисла и има много рупа.
Одговори

(22-11-2018, 04:17 AM)Сиви Вук Пише:  
(22-11-2018, 04:03 AM)Ултрадесничар Пише:  Нема на чему. Него, не могу а да те не питам. Зашто си атеиста ?

Био сам православни хришћанин, пришао сам из искрене жљење и намере да верујем и да се тога придржавам. Стално ми се говорило да је Бог љубав и правда. А онда сам видео оне стилне забране свега и свачега и желео сам да знам да ли је то засита тако. Прочитао сам Библију од корице до корица исхватио сам да оно није Бог љубави и правде већ болесни психопата и его манијак који убија жене и децу који ће да ме баци у пакао
само ако сам нешто мало згрешио чега нисам ни свестан. А онда сам изучавао историју свих религија и видео да су све лаж и превара.

И једини логичан закључак који сам могао да изведем јесте да је атеизам једини логичан и исправан образац веровања. Не веруј ни у шта и све проверавај.

Наравно ја сам и против Теорије Еволуције то ми исто нема смисла и има много рупа.

То је твој избор.
Одговори

(29-01-2014, 02:44 AM)херцеговац Пише:  
(27-01-2014, 06:46 PM)Bacvanin Пише:  
(27-01-2014, 06:19 PM)Владимир Петровић Пише:  Још један цитат Светог Владике Николаја Велимировића:

[size=xx-large]БЕЗ КРАЉА - НЕ ВАЉА!!![/e]

A sta je taj "svetac" onomad pisao za Jevreje da su "sinovi djavola", i zar isti crkvenjak nije hvalio Hitlera...?

Није ништа тако причао. Ово је истргнуто из контекста и времена у ком је писано.
Постоји један антисемитски текст владике Николаја али је он мени чудан јер ту он Јевреје зове Жиди док у свим другим текстовима их зове Јевреји и критикује их исто као остале народе а највише Србе.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним