Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Хитно расписати референдум – ЕУ или Евроазија

(02-08-2014, 10:03 AM)Владимир Петровић Пише:  
(01-08-2014, 08:55 PM)Pavle Пише:  Ма какв референдум. Па ту патку никако не прихватати. Ни за КиМ-ЕУ. Никако. Намонтирају они то, па још да испаднемо грбаве будале.

Кажи нам онда твоје решење! Опозиција практично не функционише, нити је у парламенту, а грађански рат би био катастрофа, уз страну окупацију...

Какав грађански рат? Које би биле зараћене стране? Русофоби против русофила?

Кад легну на руду, изаћи на улице и спалити скупштину. Ако нема довољно људи који би се побунили против санкција Русији (а нема их, Србе заболе к и за сопствене животе а не за Русе) онда нам ни референдум не треба. Све је јасно као дан, Србе (у највећој мери) једноставно не занима да ли ће ова власт увести санкције Русији.
Наравно, кад питаш 100 људи, 95 ће ти рећи да није за то, али нико неће прстом мрднути.
Одавно сам рекао да би Русија требала да призна независност КиМ и да окрене леђа Србији:
која трпи власт која је води у Еу и НАТО безумном политиком.
која сама прави границе са КиМ.
која преговара, рукује се и потписује споразуме са командантима УЧК који су вадили органе њеним грађанима.
која не признаје Руске планове за Крим.
итд,итд...

Референдум као решење је грешка јер ће га лажирати, увешће санкције Русији и ти и ја пријатељу ту не можемо ништа. Срећа па не зависи од нас та земља, јер тешко ономе ко од нас зависи...
Одговори

Поштовани Павле, не бих био тако песимистичан, то они и хоће, песимизам и апатију, СПАСА НАМ НЕМА, ПРОПАСТИ НЕ МОЖЕМО!!!
Одговори

(04-08-2014, 12:46 AM)Pavle Пише:  Одавно сам рекао да би Русија требала да призна независност КиМ и да окрене леђа Србији:
која преговара, рукује се и потписује споразуме са командантима УЧК који су вадили органе њеним грађанима.
итд,итд...

Референдум као решење је грешка јер ће га лажирати, увешће санкције Русији и ти и ја пријатељу ту не можемо ништа. Срећа па не зависи од нас та земља, јер тешко ономе ко од нас зависи...

Зашто Русија не да додели своје пасоше и држављанства 30 000 Косовских Срба који су им то затражили?

Ту је ипак народ у питању, а не држава?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Моје мишљење је да Русија не даје пасоше Србима са КиМ јер би тако само допринела исељавању Срба са тих простора...

Gromovnik, kako izvodis da ispod korisnickog imena nemas kao svi ostali cin, redov, kaplar, narednik... nego neki natpis, cini mi se na nepalskom jeziku???
Одговори

(04-08-2014, 02:35 AM)Громовник Пише:  
(04-08-2014, 12:46 AM)Pavle Пише:  Одавно сам рекао да би Русија требала да призна независност КиМ и да окрене леђа Србији:
итд,итд...

Зашто Русија не да додели своје пасоше и држављанства 30 000 Косовских Срба који су им то затражили?

Ту је ипак народ у питању, а не држава?

A зашто би то урадили?! Због чега су они дужни?
Шта ће им 30 000 Срба, шта да раде са њима?
Кад Србе у Београду заболе за Србе са КиМ зашто би их Русија прихватила. Не залуђујем се ја тим "иста крв, иста вера" стварима.
По мени, Руси су дали ПУНО више но што смо заслужили и како се понашамо не заслужујемо никакву даљу подршку.
Одговори

(04-08-2014, 10:33 PM)Pavle Пише:  A зашто би то урадили?! Због чега су они дужни?

Ваљда зато што су нам нека вајна браћа/пријатељи, или ипак нису? Док је брат у невољи ваљда је ред да му помогнеш? Мислиш да Руси не знају да Србија нема капацитета нити снаге да одбрани Косовске Србе?

(04-08-2014, 10:33 PM)Pavle Пише:  Шта ће им 30 000 Срба, шта да раде са њима?

У праву си, не знају ни шта ће са својим Русима, чим допуштају да их тамане по Украјини, а камоли са Србима.

(04-08-2014, 10:33 PM)Pavle Пише:  Кад Србе у Београду заболе за Србе са КиМ зашто би их Русија прихватила. Не залуђујем се ја тим "иста крв, иста вера" стварима.
По мени, Руси су дали ПУНО више но што смо заслужили и како се понашамо не заслужујемо никакву даљу подршку.

Опет ти мешаш државу и народ/људе. Нико не каже да Русија треба да помогне Београду или држави Србији, ја се питам зашто не прискочи у помоћ том обичном народу који угњтавају, убијају и протерују?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

A зашто би то урадили?! Због чега су они дужни?
Шта ће им 30 000 Срба, шта да раде са њима?
Кад Србе у Београду заболе за Србе са КиМ зашто би их Русија прихватила. Не залуђујем се ја тим "иста крв, иста вера" стварима.

Висте једна ЗВЕЗДА ГРАНД од Народ и Нације......Слава изузецима....али нема их много!
Одговори

(05-08-2014, 01:42 PM)Громовник Пише:  
(04-08-2014, 10:33 PM)Pavle Пише:  A зашто би то урадили?! Због чега су они дужни?

Ваљда зато што су нам нека вајна браћа/пријатељи, или ипак нису? Док је брат у невољи ваљда је ред да му помогнеш? Мислиш да Руси не знају да Србија нема капацитета нити снаге да одбрани Косовске Србе?

Како да помогнеш брату који неће сам себи да помогне?
Како га ти убеђујеш од 2008. да ради једно а он све супротно?
Како му ти шаљеш хуманитарну помоћ, одобраваш повољне кредите, дајеш повластице у увозу/извозу, укидаш визе, држиш му страну а он ти константно враћа шамарима.

(04-08-2014, 10:33 PM)Pavle Пише:  Шта ће им 30 000 Срба, шта да раде са њима?

У праву си, не знају ни шта ће са својим Русима, чим допуштају да их тамане по Украјини, а камоли са Србима.

Жива истина.

(04-08-2014, 10:33 PM)Pavle Пише:  Кад Србе у Београду заболе за Србе са КиМ зашто би их Русија прихватила. Не залуђујем се ја тим "иста крв, иста вера" стварима.

Опет ти мешаш државу и народ/људе. Нико не каже да Русија треба да помогне Београду или држави Србији, ја се питам зашто не прискочи у помоћ том обичном народу који угњтавају, убијају и протерују?

Овим ме можеш ухватити и у првом питању.
Али све вуче једно. За Русију је битно оно што каже званични Београд. А тај званични Београд је изабрао народ. Зашто је народ дозволио да буде изабрана власт која подржава независност Косова.
Очекујеш да Русија брани Србе са КиМ и од Шиптара и од званичног Београда? Да Руска Федерација занемари оно што каже политика изабрана од грађана Србије на изборима (наводно) и поступа на своју руку и сарађује само са Србима са КиМ, мимо Београда(Власти)?
Такође би се овде надовезао за први одговор, да није тачно да Србија нема снаге да одбрани Косовске Србе. Има. Чак и сада има, само од почетка те ситуације не показује јасну жељу, одлучност и памет.

(05-08-2014, 04:32 PM)Захумље Пише:  Висте једна ЗВЕЗДА ГРАНД од Народ и Нације......Слава изузецима....али нема их много!

[Слика: m0902.gif]
Одговори

Нагађа се да би режим, уместо референдума, могао да распише изборе, и то изборе за уставотворну скупштину!!!
Одговори

Управни Одбор удружења Унија Монархиста Србије позива власт у Србији да распише референдум да ли су грађани Србије за даље евроинтеграције, те да, у складу са резултатима референдума, води даљу државну политику по свим питањима!

УПРАВНИ ОДБОР УМС

http://unijamonarhistasrbije.wordpress.c...%80%D0%BE/
Одговори

Бранко Жујовић: Када се то Србија изјаснила о прикључењу ЕУ?

Уместо што ислеђује властити Устав и Нафтну индустрију Србије, на коју би у пренесеном значењу требало да се угледа, Београд треба на референдуму да преиспита властити европски пут…
http://facebookreporter.org/2014/08/20/%...5%D1%80%29

Демарш који је ЕУ упутила Србији, идеална је прилика да се у Србији распише референдум ДА ЛИ СТЕ ЗА ДАЉЕ ЕВРОИНТЕГРАЦИЈЕ!!!
Одговори

Уколико влада Србије и њен Председник не желе да крше Устав Србије, када дође на дневни ред питање признавања Косова као независне државе (а доћи ће врло скоро као услов од стране администрације ЕУ), мора расписати или референдум или изборе за уставотворну скупштину, да се народ изјасни непосредно својим гласовима.
Одговори

Чему ? Да се Вучић преко свих ТВ станица исмева са народом и са новинарима хихихи како не знају ни шта је евроазија.

Никакав реферндум него онај ко то предлаже нека покрене петицију па на улицу.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним