Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Башки конгрес

(29-01-2014, 02:43 AM)Србин Пише:  
Цитат:А шта да живи?

Знаш ти шта али када си питао ево и да одговорим, систем са једним националним лидером и једном партијом у којој ће постојати различита мишљења али виш циљ ће бити исти, е сад да ли ће се тај лидер звати Краљ, Цар, Кнез, Књаз, Вожд је мање битно, и нека живи Велика Србија од Карлобага до Скадра и Срби окупљени око свог вође

Бојим се да једнопартијски систем пре или касније увек изроди неког МАРШАЛА...
Одговори

(29-01-2014, 10:17 PM)Србин Пише:  
Цитат:Ко ће да га изабере и по ком систему?

Исто ко је и Хитлера у Немачкој, или Садама у Ираку, или комунисте у Русији
Значи после смрти сваког "лидера", имаћемо 2-3 милиона мртвих док се "изабере" следећи (тј. док вођа најјачег клана не поубија припаднике осталих). Добар ти је систем...
Одговори

(29-01-2014, 10:17 PM)Србин Пише:  
Цитат:Ко ће да га изабере и по ком систему?

Исто ко је и Хитлера у Немачкој, или Садама у Ираку, или комунисте у Русији

Хитлера је, колико знам, изабрао народ демократским путем у Немачкој. А што се тиче комуниста у Русији, после Стаљинове смрти нешто се нису прославили избором лидера, на крају се сами распадоше...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(29-01-2014, 10:21 PM)Сипуљац Пише:  Бојим се да једнопартијски систем пре или касније увек изроди неког МАРШАЛА...

А демократски систем пре или касније увек изроди антихриста...

Србине, то је прави пут!

Постојали су Православни Српски системи, од Краљева Немањића (племе, династија), до Ромејског Царства (избор Цара, равноправност, ...), па преко Царске Русије (династија, феуди..., династија, "равноправност"), а који су ТРАЈАЛИ БАР МИЛЕНИЈУМ и имали безначајне потресе у односу на демократију, која траје 200 година, а узрокова бесконачно револуција, ратова, убистава, пљачке, крви и зла!

Само захваљујући демократама, насталим у рушевинама римокатоличког безбожја и западног нечовештва и дивљаштва, су и срушене Православне Државе! Па се данас уз искривљену слику демократије о њима, не да ни наслутити колико је демократија исконско зло.

Демократија специјално Православне, само може уништити без остатка и ништа више. Таква је она са свима, али јој баш Православље представља једину сметњу, а да буде како је замислила - чист сатанизам.

Ако јој се не стане на пут, оде свет у п.м.
Одговори

(29-01-2014, 10:52 PM)Лепи Бора Пише:  
(29-01-2014, 10:21 PM)Сипуљац Пише:  Бојим се да једнопартијски систем пре или касније увек изроди неког МАРШАЛА...

А демократски систем пре или касније увек изроди антихриста...

Србине, то је прави пут!

Постојали су Православни Српски системи, од Краљева Немањића (племе, династија), до Ромејског Царства (избор Цара, равноправност, ...), па преко Царске Русије (династија, феуди..., династија, "равноправност"), а који су ТРАЈАЛИ БАР МИЛЕНИЈУМ и имали безначајне потресе у односу на демократију, која траје 200 година, а узрокова бесконачно револуција, ратова, убистава, пљачке, крви и зла!

Само захваљујући демократама, насталим у рушевинама римокатоличког безбожја и западног нечовештва и дивљаштва, су и срушене Православне Државе! Па се данас уз искривљену слику демократије о њима, не да ни наслутити колико је демократија исконско зло.

Демократија специјално Православне, само може уништити без остатка и ништа више. Таква је она са свима, али јој баш Православље представља једину сметњу, а да буде како је замислила - чист сатанизам.

Ако јој се не стане на пут, оде свет у п.м.

Не бих ја ишао тако далеко у историју, просто мислим да није тема, само желим да кажем да се узалуд пљује по демократији кад је у Србији нема. Код нас још увек влада једнопартијски систем, неокомунизам, и увек изроди по неког "вођу": Слоба, Ђинђић, Тадић, Вучић....а резултати њиховог "вођства" су нам итекако видљиви.
Одговори

Цитат:Хитлера је, колико знам, изабрао народ демократским путем у Немачкој. А што се тиче комуниста у Русији, после Стаљинове смрти нешто се нису прославили избором лидера, на крају се сами распадоше...

Громовниче, што се више не определиш, не можеш да симпатишеш Хитлера и да будеш демократа, Фирер је искористио изборе да би ушао у скупштину и постао канцелар после тога се обрачунао са демократском багром и будала зна да су Национал-Социјализму супротни демократија и капитализам исто колико и комунизам

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(29-01-2014, 11:21 PM)Сипуљац Пише:  ...
Не бих ја ишао тако далеко у историју, просто мислим да није тема, само желим да кажем да се узалуд пљује по демократији кад је у Србији нема. Код нас још увек влада једнопартијски систем, неокомунизам, и увек изроди по неког "вођу": Слоба, Ђинђић, Тадић, Вучић....а резултати њиховог "вођства" су нам итекако видљиви.

Да да, увери ме да је ово комунизам...

Те форе није демократија, а где је онда демократија?
То је повезана хоботница у свету, чији смо ми ДЕО.
Нисмо ми ДЕО ничији, него демократског света.
Што спадамо у реп, као конго, па ту нам је демократија дала место.
Или би било Српски и Побожно да смо криминалци који даве репове?

Јер то Светосавље и Српство?

Старе су то приче - провидне.
И тито је био ДЕО демократског света, или можда Варшаве?

Има тема о овоме, али зврји празна. Тамо се нико не јавља, то никога не занима...

Зато увек има већих римокатолика од папе, већих титоваца од тита. Где је демократски свет урадио нешто против ових "комуниста" на власти сада, или "комунисте" тита? Јер тако што је СФРЈ била у НАТО-у? Или је помогла Дражи?

Нема тог бурета да држи ту киселину више...
Одговори

(29-01-2014, 11:58 PM)Србин Пише:  
Цитат:Хитлера је, колико знам, изабрао народ демократским путем у Немачкој. А што се тиче комуниста у Русији, после Стаљинове смрти нешто се нису прославили избором лидера, на крају се сами распадоше...

Громовниче, што се више не определиш, не можеш да симпатишеш Хитлера и да будеш демократа, Фирер је искористио изборе да би ушао у скупштину и постао канцелар после тога се обрачунао са демократском багром и будала зна да су Национал-Социјализму супротни демократија и капитализам исто колико и комунизам

Па угледам се на тебе, који симпатиштеш Хитлера, Стаљина и Слободана Милошевића у исто време 5+5

Национал-Социјализму супротан капитализам? А чије су биле фирме Круп, АГ Фарбен, Порше, Мајбах, Дајмлер-Бенц, Хеншел, МАН, Месершмит АГ у Хитлерово време? Да нису биле можда у приватном власништву крупних капиталиста?

Хитлер у Немачкој и комунисти у Русији нису дошли на власт истим путем, па и даље остаје отворено питање око система избора "вође".

Одговори

Цитат:Партијом која ће се борити за српске националне интересе, а вођа мора да се роди а већина народа да га прихвати, шта фали сили зар нису силом и Карађорђевићи дошли на престо

Шта су тренутно српски национални интереси? Хоће већа држава нахранити и запослити више људи? Шта нам треба, тоталитарни систем, још једно прање мозга после Тита, да нам деца уче да је вођа изнад свега, да је божанство и да се воли више него родитељи? Да нам ограниче приватно власништво, укину слободу говора?

ПС: Хитлер и његова партија су знали шта да кажу да би народ их прихватио. Немачка је кренула силазним путем, незадовољство поразом у рату је било велико а они су кренули са том причом а масама је најбоља храна у таквим ситуацијама да им причаш оно што хоће да чују. Са друге стране, Хитлер је имао и велике финансијере иза себе.

У овом систему данашње демократије и капитализма имаш слободу избора чиме ћеш да се бавиш. Ко те спречава у избору струке и запослења? Не као у комунизму или национал-социјализму имаш ограничену зараду, више можеш само ако си присталица партије, не смеш да критикујеш власт јавно јер завршиш у логору или убијен. Нико те не прогони на улици јер си друге вере или нације.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

(30-01-2014, 02:16 PM)Вања Пише:  Шта су тренутно српски национални интереси? Хоће већа држава нахранити и запослити више људи? Шта нам треба, тоталитарни систем, још једно прање мозга после Тита, да нам деца уче да је вођа изнад свега, да је божанство и да се воли више него родитељи? Да нам ограниче приватно власништво, укину слободу говора?

Све и да су нам то интереси, светски моћници нам никада то не би дозволили.

Одговори

Па не би, али ми никако да схватимо да нисмо у ситуацији да диктирамо.

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

(30-01-2014, 02:30 PM)Вања Пише:  Па не би, али ми никако да схватимо да нисмо у ситуацији да диктирамо.

Они који су променили свест, замерају онима који нису.

демократија = сатана

Смарање бре
Одговори

Цитат:Па угледам се на тебе, који симпатиштеш Хитлера, Стаљина и Слободана Милошевића у исто време

Национал-Социјализму супротан капитализам? А чије су биле фирме Круп, АГ Фарбен, Порше, Мајбах, Дајмлер-Бенц, Хеншел, МАН, Месершмит АГ у Хитлерово време? Да нису биле можда у приватном власништву крупних капиталиста?

Хитлер у Немачкој и комунисти у Русији нису дошли на власт истим путем, па и даље остаје отворено питање око система избора "вође".

Јес ти блесав, хоћеш да кажеш да нешто што се зове социјализам је у ствари капитализам Смарање бре Хитлер је користио легалне методе борбе док није ојачао после је користио оне праве, а јел знаш да су немачки радници за време Хитлера добијали плаћене годишње одморе и плаћене хотеле за летовања а то су им све газде плаћале, те газде које су имале фабрике су радиле како им се каже, нису много паметовали, такође не прихватам Национал-социјализам у потпуности, а твоја литература о НС-у се очигледно не састоји од људи који су заиста били то и који јесу и сад.

Цитат:У овом систему данашње демократије и капитализма имаш слободу избора чиме ћеш да се бавиш. Ко те спречава у избору струке и запослења? Не као у комунизму или национал-социјализму имаш ограничену зараду, више можеш само ако си присталица партије, не смеш да критикујеш власт јавно јер завршиш у логору или убијен. Нико те не прогони на улици јер си друге вере или нације.

Ми очигледно живимо у различитој држави, па ја сам избачен са 2 посла и хапшен 4 пута зато што сам јавно пљувао власт и поредак и сада када прођем градом сви ме инспектори знају, тачно је да нехапсе ако си друге вере или нације осим ако си српске, кад кажеш цигану да је циган апсе, кад кажеш девојци која иде са црнцем да је издајница свог народа и да уместо Срба рађа мале црнчиће апсе (мене су једном апсили због тога), кад кажеш педеру да је педер апсе а све због националне, расне, верске мржње а где је ту мржња ја заиста не видим

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(30-01-2014, 04:23 PM)Србин Пише:  Јес ти блесав, хоћеш да кажеш да нешто што се зове социјализам је у ствари капитализам Смарање бре

Хитлер је користио легалне методе борбе док није ојачао после је користио оне праве, а јел знаш да су немачки радници за време Хитлера добијали плаћене годишње одморе и плаћене хотеле за летовања а то су им све газде плаћале, те газде које су имале фабрике су радиле како им се каже, нису много паметовали

Не знам, објасни ти мени, тј. дај ми одговор на питање у чијем су власништву биле (и остале после ДСР) наведене фирме, и по ком систему пословања су функционисале.

Да, тачно је да су радили како им се каже, али ништа од тога што им је речено није било против њихових интереса, чак штавише исто тако су се енормно обогатили у прозводњи оружја за Хитлерове потребе, и после ДСР наставили да функционишу као да ништа није било.

Писао сам већ о томе како је Хитлер на време склонио и поубијао праве анти-капиталистичке конзервативне револуционаре, као што су били браћа Штрасер, Ернст Рем и Гебелс до одређеног времена, који су били са Хитлером од почетка, да би на њихово место довео Геринга, који је чврсто сарађивао са крупним капиталистима преко масона Хајлмара Шахта, који је чак користио своје везе са Вол Стритом за финансирање Хитлерових планова. Браћа Штрасер су се борили и за укидање незарађеног прихода (лихве), за разлику од Хитлера који је прогањао Јевреје, а тровао немачки економски систем највећим јеврејским отровом – каматом. Програм браће Штрасер је предвиђао и уништење монополистичких ланаца радњи а форсирао мали, породични приватни бизнис. Хитлер не само што је зауставио ову антикапиталистичку акцију, него је читав јужни огрананк партије био финансиран од једног таквог монополистичког концерна.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним