13-04-2018, 04:53 PM
(05-02-2014, 04:38 PM)Bacvanin Пише: Руси нас бар нису бомбардовали, и нису поставили свог гувернера на чело Србије да би продавао за тепсију рибе фабрике као што је то Ђинђић радио. Сетимо се железаре у Смедереву која је вредела 400 милиона долара, а Ђинђић је продао за 20 милиона итд.
Те фабрике о којима причаш су имале технологију из шездесетих година и њихова производња је само правила губитке.
Који ће нам такве фабрике кад савремена фабрика је најмање три пута продуктивнија?
Ко ће да финансира губитке тих фабрика ако раде? Ја нећу. Не пада ми на памет да дозволим да због мира у кући да се финансирају такви губиташи.
Да сам се ја питао, железара у Смедереву се не би ни правила. Да би железара могла да функционише треба да има тржиште за своје производе, треба да се налази близу велике количине текуће воде, треба да је близу рудника из којих се вади гвоздена руда.
Та железара само има плус што је на Дунаву. Све остало је бацање пара.
Само глупи комунисти су могли да тако арче паре на железаре, ауто индустрију која производи отпад и слично.
Исто је кукњава за домаће банке. То што су те исте банке покрале милијарде сви заборављају.
Да ли сте бре више сви ви нормални? Да ли је могуће да је овај народ трајно уништен са комунизмом? Луд народ.
(05-02-2014, 11:13 PM)Bacvanin Пише: Про-западно оријентисана пијандура Јелтсин.
Шта мислиш зашто је Русија тада гласала да попијемо санкције? Зато што је глупи Слободан подржао пучисте против Јељцина.
Французи гледају да нас сахране јер се још увек сећају да су бродови "Београд" и "Србија" допремали оружје алжирским побуњеницима и сви на западу се сећају као су тада комунисти из Београда које су подржавали Срби, помагали свакога ко се побунио против западних држава и ко је спремао терористички напад.
Па шта очекујете онда? Хтели сте црвене, сада је стигао цех на наплату.