Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 2.71 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Окупљамо фронт! СРС се враћа у парламент!

(12-02-2014, 12:53 AM)СНС-овац Пише:  А да нема ме дуго на форуму, радим на терену, страначки активизам није лак посао.

Да, посебно активирање и ширење пропаганде на форуму у време предизборне кампање Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Вучићу-кучићу изађи на црту ако си човек!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-02-2014, 01:21 AM)СНС-овац Пише:  Лепо сам рекао да немам времена за форуме као некада.
Радим у СНС-у, посла је много више пошто смо дошли на власт.

Што се тиче новог форума, за мене је велико разочарење да је један такав лик попут Јеремије постао модератор овде, једноставно не волим милошевићевце.

Oće neko ovog SNS BOTA iz SNS internet tima da banuje ili ćete dozvoljavati da zagađuje teme vređa admine i namerno provocira...
Alo administratori pogleda...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-02-2014, 02:15 PM)СНС-овац Пише:  
(14-02-2014, 04:12 AM)Србин Пише:  Дај бре више модератори банујте ово говно са форума, зар нису погледи место за српске националисте? Нисам знао да су и усташе пожељње

Мото овог форума је:

Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.

Требао би мало да постидиш кад тако нешто напишеш, срам те било!

Нисам хтео да се укључујем дуго времена на форум,али пошто се мој омиљени лик из цртаних филмова врати,душа сама хоће . . .

Срећо моја,јел си имао све петице на полугодишту па ти мама дозволила да користиш рачунар?
Кез

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(10-02-2014, 09:01 PM)Земун Пише:  
Кез обратите пажњу на крај Smile

Факат је да гомила напредњака се овако осећа, али немају довољно храбрости да признају сами себи, плаше се да не изгубе нешто што је у ствари ништа. Ваљда ће им до 16. доћу у главу.

Smile
Одговори

Немања Шаровић данас гостова у Кажипрсту!

погледати на:
http://www.b92.net/video/videos.php?nav_..._id=813531

[Слика: ed309dbf5517.jpg]
Одговори

Interesantno da Nemanja Šarović kaže da su pozvali Dveri da su imali sastanak sa njima i da su Dveri rekle da ce im se javiti...Nikada im se nisu javili...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Очигледно је да је СРС хтела савез са Дверима, међутим Двери су хтели савез на равноправним основама, а СРС је хтела да им Двери буду само прилепак.

Занима ме шта је са покретом 1389? Они су на Вождовцу самостално освојили скоро 2% гласова, тако да би и они могли да помогну СРС-у да пребаце цензус.
Одговори

(21-02-2014, 02:11 PM)Bacvanin Пише:  Очигледно је да је СРС хтела савез са Дверима, међутим Двери су хтели савез на равноправним основама, а СРС је хтела да им Двери буду само прилепак.

Занима ме шта је са покретом 1389? Они су на Вождовцу самостално освојили скоро 2% гласова, тако да би и они могли да помогну СРС-у да пребаце цензус.

Вацићев 1389(нелегални) је Вучићев испрдак!Искомплексирани морални човечуљак који је замислио да буде вођа-не знам само коме!
Одговори

(18-02-2014, 04:15 PM)Mekenzi Пише:  Interesantno da Nemanja Šarović kaže da su pozvali Dveri da su imali sastanak sa njima i da su Dveri rekle da ce im se javiti...Nikada im se nisu javili...

(21-02-2014, 02:11 PM)Bacvanin Пише:  Очигледно је да је СРС хтела савез са Дверима, међутим Двери су хтели савез на равноправним основама, а СРС је хтела да им Двери буду само прилепак.

Двераши су показали колико им је стало до Србије. Најбоље се види из одговора на писмо Младена Обрадовића. Двери саме не могу прећи цензус. Њихова одлука да сами изађу на изборе отежаће пут родољубивом фронту.

http://srbin.info/2014/02/07/otvoreno-pi...u-glisicu/

Одговор Двери..
http://www.vaseljenska.com/politika/odgo...-sarovica/
Одговори

Marketinški trik Nemanje Šarovića КидањеКидањеКидање

Bože koliko je ovaj bole jadan, kao da govori neki iz SNS-a, tj. njihov mentor(i) kako je Šešelj lažov, kako je Šarović prevarant....etc...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Боже која хипокризија ових радикала, чуј и Косово и Русија?!

Стварно не разумем толику заслепљеност Русијом, историја је толико пута показала да нам нису пријатељи. Мислим ако су толико моћни па не могу да стану иза свог народа у Украјини него немо посматрају. Па издали су и Русе на блатику у Казахстану и на другим местима. И сад су им толико далеки Срби значајни, вероватно као и 99-е.
Одговори

[Слика: f84274f856cd.jpg]
Хипокризија се одвија непрестано у ћелијама Алек Паше.

Smile
Одговори

(23-02-2014, 05:42 PM)Мошо Пише:  Боже која хипокризија ових радикала, чуј и Косово и Русија?!

Стварно не разумем толику заслепљеност Русијом, историја је толико пута показала да нам нису пријатељи. Мислим ако су толико моћни па не могу да стану иза свог народа у Украјини него немо посматрају. Па издали су и Русе на блатику у Казахстану и на другим местима. И сад су им толико далеки Срби значајни, вероватно као и 99-е.

Русија је због Србије ушла у Први Светски рат, што ју је коштало губитка империје. Да се Русија није умешала на нашој страни, не би се умешале ни Француска ни Енглеска.

1999. Руси и нису могли да нам помогну, а њихови тадашњи властодршсци су ионако били пиони Запада (Јелтсин, Козирјев, Черномирдин...).

Не бој се ти, ако руски живаљ у Украјини буде угрожен, развалиће Русија Украјину исто као и Грузију 2008...

Иначе, ко су по теби наши пријатељи ако нам Руси нису као што тврдиш?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним