Поруке: 51
Теме: 3
Придружен: Mar 2015
Углед:
6
Гледано без имало срца, части, родољубља и осаћаја за правду ЕУ је одлична организација. Отворене границе можеш да одеш де оћеш кад оћеш (ако имаш пара), усклађена политика са великим силама (читај контролисање државе од стране Немачке, Француске, Британије...), усклађивање закона по нормама ЕУ (били ти закон и неморални). Е сад, ако смо Срби (читај четири особина на почетку) онда нам ЕУ није ни последња рупа на свирали. Неморал у тој ЕУ превазилази све норме толеранције. Промовисање неморалних особина, које негативно утичу на омладину, је нормална ствар у тој ЕУ. Србин никада неће прихватити да му неко други управља државом што нам следи ако уђемо у ЕУ. Много тога иде у минус Европској унији.
Правда је достижна.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Мислим да си ти у дебелој заблуди о томе шта је Србин.
Не постоји више то "Србин никад неће прихватити...".
Поруке: 51
Теме: 3
Придружен: Mar 2015
Углед:
6
Нисам ја у заблуди. То што неко има српско држављанство не значи да је Србин (прави Србин). Квази Срба има пуно али ретко ко је Србин. Бити Србин не значи само имати српско држављанство, треба имати и душу. Нажалост Срби као народ са душом су одавно изумрли али се надам да ћемо се разбудити једног дана...
Правда је достижна.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Такође. Али сада ћемо прихватити све. Ево и Уставни суд је прогласио неуставне одлуке о прављењу прелаза на административној линији. У свакој озбиљнијој земљи пала би влада због тога. Сопствена влада кршу Устав земље. Па то нигде нема. Али Србија ћути...данас нам не наређује Брисел и Вашингтон, сад и Тирана и Загреб лупају заушке кад хоће.
Поруке: 14,631
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 486
Теме: 40
Углед:
98
(23-04-2015, 08:26 PM)Павле Пише: Данска забранила секс са животињама
Није то ништа

.
У Њемачкој је скоро суд донио одлуку да мушкарци СМИЈУ мокрити стојећи. Како се сјећам, цијела фрка је избила јер је се поставило питање да ли је мокрење стојећи у сладу са "једнакости" полова. Ал на крају су, сва срећа, ипак дозволили људима да пишају у својој кући како хоће.
Земље ЕУ се, изгледа, све више приближавају здравом разуму

.
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 5,716
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Виц који кружи Бриселом:
СРБИЈА ЋЕ УЋИ У ЕУ, ОНДА КАДА ТУРСКА БУДЕ ПРЕДСЕДАВАЛА УНИЈОМ!!!
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Поруке: 9,310
Теме: 234
Углед:
375
(14-09-2016, 07:30 AM)Ројалист Пише: Виц који кружи Бриселом:
Jok.
Srbija će ući u EU onda kada Aca bude kralj u Srbiji.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 346
Теме: 24
Придружен: Feb 2015
Углед:
36
Немојте тако. Србија ће ући у ЕУ кад-тад. Путовао сам у Њемачку аутобусом и која је љепота то што од Мађарске до Њемачке нема граничне контроле.
Поруке: 9,310
Теме: 234
Углед:
375
(14-09-2016, 04:47 PM)Ројалист Пише: (14-09-2016, 11:10 AM)Mekenzi Пише: (14-09-2016, 07:30 AM)Ројалист Пише: Виц који кружи Бриселом:
Jok.
Srbija će ući u EU onda kada Aca bude kralj u Srbiji.
Ма немој, да неће Србија ући у ЕУ онда када жути мужеложници поново зајашу Србију, а БоТа буде доживотни председник к`о тита.
Aca kralj poštuje tekovine zapada i britanije gde su muželožnici i nastali.
Mi niđe nevidosmo saopštenje dvora, udruženje monarhista, krunskig saveta povodom gay parade...
Aca je svima kralj pa tako i muželožnicima..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.