16-02-2020, 07:42 PM
Ја мислим да грешиш по неким питањима.Прво нико у Европи неће звати Американце већ покушавају да придобију Русе. Након неуспелих паламуђевина неких европских лидера,сад се тог посла прихватио Макрон.А што се тиче С.А.Д. и Русије,они никада нису били ближи.Још од времена царске Русије.Превише је параметара који указују на то.Да се рецимо Клинтонова администрација нешто питала и да су они на власти,Русија би доживела неколико терористичких напада. Овако су то спречиле америчке службе шаљући Русима информације о потенцијалним терористима који су руској контра интелигенцији некако измакли из вида.
Изнео сам у претходном упису своја размишљања и нећу се више освртати на то. Време ће показати.
п.с. Ако има некога ко мисли да Амери транспортују трупе у Пољску због Руса и да имају неку намеру да их нападају тај или не зна ништа ни о војскама, ни о безбедности, ни о политици. Такав нонсенс може да дође само од људи који нису најбоље упућени или од злонамерних комуниста чији је живот мржња и само мржња у којој ће на крају и да иструле.
Изнео сам у претходном упису своја размишљања и нећу се више освртати на то. Време ће показати.
п.с. Ако има некога ко мисли да Амери транспортују трупе у Пољску због Руса и да имају неку намеру да их нападају тај или не зна ништа ни о војскама, ни о безбедности, ни о политици. Такав нонсенс може да дође само од људи који нису најбоље упућени или од злонамерних комуниста чији је живот мржња и само мржња у којој ће на крају и да иструле.