Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

9, 11, 12 mart

9. Mart, kada je sve počelo i trebalo biti drugačije
11. Mart kada nije dočekana i zadovoljena pravda posle 9-og marta
12. Mart kada je i ubijena ideologija 9-og marta.

Цитат:Beograd -- Na današnji dan pre 23 godine u Beogradu su održane prve masovne demonstracije protiv režima Slobodana Miloševića.

Deveti mart 1991. godine postao je simbol borbe i građanskog otpora, ali i jedan od simbola velikih i neostvarenih snova i propuštenih šansi u novijoj srpskoj istoriji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=821339

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Није Милошевић крив, ми смо г.вна!

„Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема.

Право је рекао Жерајић,
тај српски соко сиви:
Ко хоће да живи нек мре,
ко хоће да мре нек живи!“
(Гаврило Принцип)
Одговори

Цитат:9. Mart, kada je sve počelo i trebalo biti drugačije
11. Mart kada nije dočekana i zadovoljena pravda posle 9-og marta
12. Mart kada je i ubijena ideologija 9-og marta.

Ала ти лупеташ па то је страшно, па мој отац је био на тим демонстрацијама, то су биле можда и једини озбиљне анти-комунистичке демонстрације, ако си гледао снимке могао си да чујеш да се ту само помиње протест против комунистичке власти и РТС-а нигде нико не помиње Европску заједницу нигде нико, познајем гомилу учесника 9. марта и ниједан није за ЕУ сви су националисти, а тај који је убијен 12. марта је тог 9. марта побегао главом без обзира после првих сукоба и стално је пљувао Милошевића са Милошевићевог поводца дао је и једног посланика за Милошевићеву владу 1992. године договарао се са њим у Добановцима 1996. године смејао се Вуку када су покушали да га убију у Будви, никада није хапшен за време Милошевића за разлику од других. Тај исти је Зоран Ђинђић је био највећа превара у српском народу од памтивека до данас

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Smile

[Слика: vizija.jpg]
Одговори

Jbg nekad se delio zejtin a danas bajati kolačić sudbine....

[Слика: sns-kolacic-sudbine.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Гаде ми се и ти што су куповали достојанство људи за литар уља!

Фуј!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(10-03-2014, 05:27 PM)херцеговац Пише:  Гаде ми се и ти што су куповали достојанство људи за литар уља!

Фуј!

Ma i ja to kažem, ili za bajati kolačić sudbine .
FUJ!

Bolje ovako, bar može da se preživi bar nedelju dana...

[Слика: 197736283382793331063652.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Važi i 11 godina posle...

[Слика: 100015607115487921991871.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ко му јебе матер!

Издајник.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(10-03-2014, 01:46 AM)Bacvanin Пише:  Smile

[Слика: vizija.jpg]
Не слажемо се око свега, ал ова слика ти је пун погодак. Ја шњувам свукуда па не нађох тако упечатљив приказ "визија ДС".

Лично искуство: буквално сам најурио из авлије у прошлој кампањи службенике држаних органа кад су ми дошли са "хуманитарним пакетом" ДС компонованим од паштете без декларације, саламе подригуше, макарона (да буде габаритније) и арго супе из `77 (састав знам зато што су то делили по селу). Службеници били запрепашћени мојим ставом, јер народна логика налаже да се узме све што се нуди, а гласаћеш како си већ наумио. Е, сад, ако победе ови што су ти донели пакет...па...хм...хм...ти имају пара, па што не би покушали, ако не буде ваљало, следећи пут ћемо гласати како смо сад мислили да треба да гласамо.
ДС је добро прошао како је заслужио. Победио је СНС зато што су гласачи проценили да су веће курве.
Одговори

Буразеру.
штета било ратова па су потрошена војна следовања... били би пакети обимнији да нису... Када онако лупи о сто кантурина, а у унутра све конерва до конзерве деликатеса из 1980-те...

Одговори

Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним