Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ОБРАЗ , СНП НАШИ , 1389

Какво мишљење имате о овим покретима ? Да ли су то " неољотићевци " ?
Одговори

Наравно да су неољотићевци.
Они само причају, причају, а да стварно треба да се брани српска земља сакрили би се и мишију рупу. Једина права српска снага је сељак.
Одговори

Сељаци су углавном дошли у градове.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ја сам чуо да иза покрета 1389 стоји Аца Вучић. Скојевац
Одговори

Неко сигурно јесте.

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(09-03-2014, 04:35 PM)Bacvanin Пише:  Ја сам чуо да иза покрета 1389 стоји Аца Вучић. Скојевац

СНП 1389 је постао Српска Десница коју води Миша Вацић а иза њега стоји Аца Вучић.

На челу Покрета 1389 је Радојко-Раде Љубичић из Београда инема никакве везе са Вучићем.

http://www.1389.org.rs/
Одговори

Говори Младен Обрадовић,

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ !

ОБРАЗАЦИЈА СРБИЈЕ,

ОДМАХ,

САДА,

ТУ !

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(15-11-2018, 05:50 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Говори Младен Обрадовић,

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ !

ОБРАЗАЦИЈА СРБИЈЕ,

ОДМАХ,

САДА,

ТУ !

Младен Обрадовић више личи на вођу навијачке групе него на политичара који би својм харизмом окупио патриотске снаге у Србији.
Одговори

Нами није јасно прозивање појединих групација или личности као бива неки "неољотићевци" илити неки нови ЗБОР, јербо су те идеје и та организација деловале у друго време и баштинила сумануту идеју интегралног југословенства.

Нас и ође прозивају неки обскурни ликови урлајући "ЉОТАЧ, ЉОТАН...итд." а исти овамо или пишу хрватском гајевицом илити USTAŠICOM или наизменично рабе оба писма па им постови личе на љотићевски журнал "Искра" који се и дан-дањи штампа пола-пола!

Иначе, ако публика жели-а жели, да зна за кога бисмо МИ гласали кад бисмо којим случајем одједном променили наше мишљење о суманутој идеји демонократије и гласања по систему 1 билмез = 1 глас, то би био програм покојног Небојше Крстића и сада МЛАДЕНА (а не Бошка) Обрадовића, и идеја за које се залаже ОБРАЗ!

Од нас толичко.

Паметном доста!

(15-11-2018, 06:00 PM)Ултрадесничар Пише:  Младен Обрадовић више личи на вођу навијачке групе него на политичара који би својм харизмом окупио патриотске снаге у Србији.

Паааа...нами није важно на кога Младен ЛИЧИ но ко Младен ЈЕСТЕ!

Такође ми смо мишљења да "патриотске снаге" ваља окупити снагом ума и идеја а не "харизмом"!

Ни покојни Небојша Крстић није имао неки број присталица ни "харизму", али душмани који су га убили тачно су знали кога убијају и зашто!

Ми рецимо опет и опет, по ко зна који пут, примећујемо да титовци комуно-станисти покушавају да искористе Васкрс Русије и да шлепују Амброзову петокраку уз истоветни симбол у Русији који тамо још опстаје!

Међутим!

Руси свакако врло добро знају да је СФР Шугословенска партизанштина била до сржи прожета про-западним угузљубљем и стопостотно АНТИ-РУСКА и АНТИ-СРБСКА, о чему говоре непобитне чињенице као што су:

1.
Масовно 'апшење и убијање свега руског на Голом отоку и другде, од стаљиниста па до свих Руса који су се туна затекли и свих могућих русофила укључујући чак и неке Свештенике.

2.
Срозавање Србске Православне Цркве која је била ослонац и камен-темељац русофилства у Срба, и масовно убијање њеног клира јер партизани су побили више Србских Свештеника него заједно такозвани "хрвати" потурице, шифтари и остали.

3.
Свођење Србске Ћирилице, опет једне споне са Русијом и русофилством, на локално секундарно писмо.

4.
Увођење СФР Шугославије у НАТО-пакт кроз пакт Шугославија-Грчка-Турска, чије су чланице биле обавезне да притекну у помоћ једна другој у случају напада...чијег? Па наравно, руског јербо су две чланице од три биле у НАТО пакту!

Наравно, Путин мудро прихвазта ПРЕТРЧАВАЊЕ И УГУЗЉУБЉЕ ПРЕЖИВЕЛИХ ТИТОВАЦА, јер Русија мора да се брани од западне але која је на њу зијевнула, и склапа пријатељства са свима, од пекинеза до Ирана и....Турске!

Међутим!

То све не значи да су руска петокрака и сатанистички пентаграм Амброзових партизана сестре рођене!

О томе детаљно говори наш сабрат и истомишљеник Младен Обрадовић (ОБРАЗ), ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, па каже:

Паметном доста!

Младен Обрадовић,

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ

у последњој трећини разговора код Тврдишића, озбиљно замерио коалицији ДВЕРИ-ДЈБ, и отворено назвао ДЈБ И РАДУЛОВИЋА ТРОЈАНСКОМ КОЊИНОМ ТРУЛОГ ЗАПАДА!, баш к'о да је читао наше мисли на овом форуму!

Ми нијесмо желели да будемо у праву што се тиче наших примедби на исту коалицију ал'ето испаде да смо и ми и Младен добро проценили тај самоубилачки потез из кога се Бошко и Ного једва искобељаше!

Паметном доста!

МИ смо већ ође објаснили једном и више пута, који су наши ставови гледе демонократског "гласања" по приципу 1 билмез = 1 глас, рекавши да откривамо све више истомишљеника и с'ове и с'оне стране океана гледе нашег изврагавања руглу болесне идеје доконих енглеских лордова из 19-ог века која је прихваћена и здушно финансирана од Интернационалне Лихварске Хидре!

Наиме ради се о "светој крави-догми" интернационалних банкстера под именом ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА, која функционише на Гњилежном Западу кроз шему 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!

Признајемо, MEA CULPA, MEA CULPA, да смо и ми били жртва те сумануте идеје кад смо убјежали 'вамо на Гњилежни Запад из ондашње СФР Шугославије пре 40 канадских зима, ну пошто смо човек урођено бистар из Ерског краја миле нам Отаџбине, убрзо смо схватили ту шему, ну шта'ш...из ове се коже не може сем да млађима пренесемо поруку!

Међутим!

Брат Младен Обрадовић, ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, је то лепо објаснио, ПРВИ УСТАНАК СУ ПОДИГЛИ, И У МАРИЋЕВИЋА ЈАРУЗИ ВОЖДА КАРАЂОРЂА ИЗВИКАЛИ, (а не изгласали) , 50, И СЛОВИМА

П Е Д Е С Е Т,

ВИЂЕНИХ ЉУДИ!

ДА СЕ ГЛАСАЛО ПО ШЕМИ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, ЈОШ БИ МИ БИЛИ ПОД ТУРЦИМА!!!

Па каже:

ЧОВЕК КОЈИ ВИЧЕ У ПУСТИЊИ ЈЕ ВАНВРЕМЕНСКА, ИРАЦИОНАЛНА КАТЕГОРИЈА НА КОЈУ ТЕХНОЛОГИЈА НЕ УТИЧЕ!

Паметном доста!

НЕМА ВАСКРСА БЕЗ ВЕЛИКОГ ПЕТКА!

ГОВОРИ МЛАДЕН ОБРАДОВИЋ,

ПОЛИТИЧАР

СА

КРСТОМ

Према Обрадовићевим речима, због немогућности да управљачки режим утиче на мишљење и опредељење, али и одлучност да се боре за све оно што је свето и честито, организација Србски Образ суочава се са србским непријатељима. Како каже, данас је у нашој држави најтеже бити Србин.

Цитат:Па, рекао бих да је у данашњој Србији најтеже бити честит Србин. Јер, ако сте припадник било које националне или верске мањине вама су сва врата отворена, и ви можете да чините многе ствари које једноставно нису дозвољене припадницима већинског народа, односно србског.

Које су то ствари?

Цитат:Једна ствар је, рецимо та, некоме је то можда банално, али је веома важно, да на пример у пасошима које издаје Република Србија, имена и презимена Срба су исписана латиничним писмом, што је противно Уставу.

Као мали пример дискриминације који говори о томе да, како каже, права србског народа никога у овој земљи не занимају, Обрадовић наводи да је и у закону прописано да припадници националних мањина имају право да њихова имена и презимена у личним документима, буду исписана њиховим сопственим језиком и писмом који користе. То је, како тврди, ускраћено Србима.

Цитат:Сви се брину само о томе како ће угодити стварним или измишљеним проблемима које имају одређене друге групације. Сви говоре о томе како су наводно угрожене, рецимо припадници такозване ЛГБТ, односно хомосексуалне и осталих нетрадиционалних оријентација, а нико не говори о томе како су угрожене рецимо србске мајке, угрожене су србске труднице.

Када Србкиња жели да роди дете она остаје без посла, каже Обрадовић, који такође тврди да никада није чуо за случај да је негде у Србији неко отпуштен са посла зато што је хомосексуалац, те тако опхођење карактерише као још већи облик дискриминације.

Он такође напомиње да није против хомосексуалаца, али је против наметања идеологије по којој је дозвољено све оно што води ка разарању традиционалне породице и основа здравог друштва.

Председник Србског Образа Младен Обрадовић,

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ,

објавио је на свом Фејсбук налогу статус посвећен премијеру Србије и свим његовим гласачима, а ми га преносимо у целини, па каже:

Цитат:Поносном Александру Вучићу, његовим поносним следбеницима и свим поносним гласачима Српске настране странке нека је срећан Дан поноса!

Поносите се својим поносним Вођом! Поносите се поносним оклопним возилима и хиљадама поносних полицајаца! Поносите се поносним амбасадорима поносне Америке и Европе који поносно управљају вашим поносним животићима! И најзад, поносите се поносним наказама које сте данас извели на улице да поносно пљуну у лице пониженој и поробљеној Србији!

Поносите се данас, јер не знам шта ћете радити сутра док будете гледали како се ваши поносни пријатељи поносно шетају са вашом поносном децом.

Не дај Боже ником, па ни вама!

Паметном доста!

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ

Младен Обрадовић
је изразити Русофил који чак изванредно гаварит по руски!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ако мене питаш ништа добро. Верски фанатици и преваранти.
Одговори

Sve ove organizacije su služile Aleksandru Vučiću da se dokopaju vlasti tj. da sruše žute.

Elem posle pada Demokratske stranke oni su se inflitirali u vlasti i zaradjuju debeli keš od Miše Vacica, Miroljuba i ostalih iz tzv desnice srbije..

Danas te stranke se nizašta ne bore.
Samo ko papagaji ponavlaju sns-ve reči prosperitet, poštovanje u svetu itd...

Danas nema niti jednog jedinog ozbiljnog miting protiv izdaje kosova od strane režima.

Danas nema niti jednog jedinog protesta protiv vlasti..

Sve je "super" za nacionaliste što Vučić radi...

Dokazalo se da se nacionalisti iz ovih pokreta kupe za šaku Vučićevih para...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-11-2018, 08:26 PM)Mekenzi Пише:  Sve ove organizacije su služile Aleksandru Vučiću da se dokopaju vlasti tj. da sruše žute.

Elem posle pada Demokratske stranke oni su se inflitirali u vlasti i zaradjuju debeli keš od Miše Vacica, Miroljuba i ostalih iz tzv desnice srbije..

Danas nema niti jednog jedinog ozbiljnog miting protiv izdaje kosova od strane režima.

Не само да си на наставбио да пишеш латинициом него и клевћеш мог пријатеља Радета из покрета 1389 који никада није "служио Алексндру Вучићу". Напротив.
Твоје да расипаш гласине и клевете. Скоро сваки твој пост је твој иникада ниси навео и један доказ или неки линк.
Одговори

Navedi mi bilo koji protest npr protiv izdaje Kosova, pederskih parada i to 2x u godini, protiv biko cega ove vlasti..

Znas kada pitas nacionaliste oni svi vicu za svu krivi zuti..

Premijerka je lezbaca, i sta sad krivi zuti..

Pa za vreme Tadica samo na pomisao da bi gay osoba bila premijer goreo bi Beograd..

Danas ode Kosovo i to se bitanga javno hvali da ce potpisati nezavisno Kosovo ako 4 opstine na Kosovu dobiju autonomiju u okviru drzave Kosovo..

A Misa Vacic vice kako su zuti krivi, Miroljub hvali i ljubi Albance, Ostali isto cute zarad interesa koje imaju od sns-a..

Kada je Kosovo proglasilo nezavisno gen.Sek.SRS je na ulice izveo 100 hiljada ljudi.

Danas ce da potpise sveobuhvatni sporazum o priznanju Kosova, na ulicama nece biti niti jednog jedinig srbina.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-11-2018, 08:26 PM)Mekenzi Пише:  Sve ove organizacije su služile Aleksandru Vučiću da se dokopaju vlasti tj. da sruše žute.

Не мешај Вацића и крезавог суботара Мирољуба са честитим Младеном Обрадовићем!

Какав бре "кеш", човек само што не умре од глади и једино што је "ућарио" јесте што је успео да изађе из затвора и да покушава да из'рани породицу радећи као графички дизајенр!

Не греши Душу-акоје имаш!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним