15-07-2021, 07:45 PM
(18-05-2021, 02:17 PM)Босански Крајишник Пише:(18-05-2021, 10:54 AM)Милош Шарац Пише:Чему толика агресивност? Нити сам рекао да ви ништа не знате, нити да ја знам, само сам вам упутио добронамјерну критику, за коју вјерујем да ће подићи квалитет и садржај овога форума а поготову ове теме, коју неокомунисти прате са посебном фрустрацијом, а постављање непровјерених претпоставки и извлачење закључака на основу њих је контрапродуктивно, јер постаје предмет исмијавања по њиховим групама и страницама, док комплетну ову тему чини неозбиљном. Поготову то не приличи некоме ко је угледан члан ове заједнице, а сматрам да ви то свакако јесте.(18-05-2021, 05:45 AM)Босански Крајишник Пише:Ко си ти мени да причаш,шта је шта?Ја сам отворио ову тему,радим и четничке слике и још много тога!Ти мени да причаш да не знам ништа а ти знаш?(17-05-2021, 11:27 PM)Милош Шарац Пише: Ти Ватхра као да више жалиш тих 100. 000 Словенаца који су били већином Фашистичке слуге, него милион Срба и још 1300. 000 у првом Светском рату,то је скоро 3. милиона људи у два Светска рата,а теби жао 100.000 Словенаца.Мени је Тетка са 17. година насилно Мобилисана и погинула на Сремском фронту.Према томе јебали те Словенци-знаш!Колико видим, не ради се о жаљењу и нежаљењу, него о констатацији да су Словенци најозбиљније приступили попису жртава 2. свјетског рата на тлу Републике Словеније, што и нама може и треба да служи као примјер.
Не знам чему ова горе објава, кад нисте знали ни ко је на фотографији ни одакле је, а њоме настојите да доказујете неку тврдњу (као кад неокомунисти објаве фотографију неких Четника са неким Њемцима и ''доказују'' сарадњу ЈВуО са окупатором, без да знају ишта о тој фотографији). Ваљда нам је овде стало да се бавимо чињеницама и што егзактнијим доказима а не премисама.
За 1.300.000 страдалих у 1. рату и 1.000.000 у 2. кажете да је скоро 3 милиона (да би то звучало озбиљније, шта ли?), иако сте додали цијели још један Јасеновац (700.000 , судећи по ономе што пише на таблама у Доњој Градини), као да се ради о мувама а не о људима. Свако млати цифрама како хоће, па ко лупи већу, тај је, изгледа, већи Србин?
п.с. Шта би требала да представља потоња фотографија (ова 3 Партизана)?
Можемо само да жалимо што нисмо као Словенци, бар по том питању.