Поруке: 7,685
Теме: 212
Придружен: Jul 2013
Углед:
310
Izdajnički režim Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića nastavlja katasrofalnu politiku prema nacionalnim interesima srpskog naroda. Iako do sada ništa nisu osudili od lomljenja tabli u Vukovaru do svedočenje Sonje Biserko za ustaše preko briselskog sporazuma etc...
Tako su u goste pozvali Potomka Franca Ferdinanda koga će dočekati na najjvišem državničkom nivo,gde će čak nadvojvoda održati i predavanje u rektoratu beogradskog univerziteta....Da čovek ne veruje....
Zamilsite pretke Gavrila Principa kako drže na bečkom univerzitetu predavanje o istorijskom događaju....
Mislim da je ovo za svaku osudu....
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=832748
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,870
Теме: 61
Углед:
221
Нова влада Србије СНС плус Зелени ДС!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
310
(04-04-2014, 10:39 PM)регул Пише: (04-04-2014, 09:20 PM)Mekenzi Пише: Izdajnički režim Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića nastavlja katasrofalnu politiku prema nacionalnim interesima srpskog naroda. Iako do sada ništa nisu osudili od lomljenja tabli u Vukovaru do svedočenje Sonje Biserko za ustaše preko briselskog sporazuma etc...
Tako su u goste pozvali Potomka Franca Ferdinanda koga će dočekati na najjvišem državničkom nivo,gde će čak nadvojvoda održati i predavanje u rektoratu beogradskog univerziteta....Da čovek ne veruje....
Zamilsite pretke Gavrila Principa kako drže na bečkom univerzitetu predavanje o istorijskom događaju....
Mislim da je ovo za svaku osudu....
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=832748
Настављају катастрофалну политику којој је зачетник велеиздајник Борис Визионар Тадић!Тачно је да настављају,али настављају политику коју је жута банда спроводила дванаест година!Дванаест година је ваш председник Борис понижавао Србију где год је стигао и просто је уживао у томе.Човек који изјави у непријатељску камеру да не осећа понос што је председник Србије,не заслужује ништа друго од презира.Према томе не серендај више ,леба ти!
И на крају,немој ти замишљати Гаврила,не прљај успомену на ту громаду од човека!
Možeš mi reći šta je bilo pre tih 12 godina...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
310
Ljudi moji primetio sam da svi do jednog branite Vučića svesno ili nesvesno.
Ako spomenem Vučića većina vas skače aha a kako su "tvoji" vladali.
Tzv."Moji" su vladali kako su vladali, ali Već skoro dve godine Aleksandar Vučić vodi zemlju Srbiju, i narednih 4 sigurno.
Može mi ovde neko od vas reći šta je to do sada korisno uradio Aleksandar Vučić...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
310
(05-04-2014, 11:06 PM)Krajisnik Пише: (05-04-2014, 10:51 PM)Mekenzi Пише: Ljudi moji primetio sam da svi do jednog branite Vučića svesno ili nesvesno.
Ako spomenem Vučića većina vas skače aha a kako su "tvoji" vladali.
Tzv."Moji" su vladali kako su vladali, ali Već skoro dve godine Aleksandar Vučić vodi zemlju Srbiju, i narednih 4 sigurno.
Može mi ovde neko od vas reći šta je to do sada korisno uradio Aleksandar Vučić...
Kizo niko ne brani Vucica,nego ti jednostavno smaras s njim.
Ok, ali ne bih se se složio sa tim. Ovde izuzev Jeremije niko živi od forumaša ne kritikuje sadašnju vlast. Nađi mi da je neko Vučića ili ovu vlast spomenuo u negativnom kontekstu od fourmaša.
Iskreno Vučić i sns banda će naneti duplo više zla ovoj zemlji od tzv "mojih"...
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 498
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Ok, ali ne bih se se složio sa tim. Ovde izuzev Jeremije niko živi od forumaša ne kritikuje sadašnju vlast. Nađi mi da je neko Vučića ili ovu vlast spomenuo u negativnom kontekstu od fourmaša.
Кизо стиди се, како мене да прескочиш, ако ниси видео до сада, набијем и Вучића и цео СНС на мој четнички ку*ац
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 2,870
Теме: 61
Углед:
221
Или када кажем ја да су то иста говна, чисто од страха да једне или друге не изоставим!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 2,181
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Па Вучић, је наследник, Николић, Дачић, Тадић, Човић, Костуница, Ђинџић, Пешић, Драшковић, Шешељ, Милошевић, Стамболић, Кардијевић, Месић, Булатовић, Марковић, Валтер.......
Шта се то ту буквално изменило осим отворена ДИКТАТУРА.....(што народ овсте не примећује, а поготово тих у медиским светлом).....саде имате КЛЕПТОКРАТИЈЕ?
Неман појма како цео Српског САВЕСТ фокусира на том жртованом Младом Босном и како то све окупира сва пажње....што није била ништа више него званична манифестације од својих марионетских управљаћима.........без обзира како им је било љубав!
АЛИ НИКО ЖИВ.......НИКО ЖИВ!.....ДА ПОМИСЛИХ НА СВАКИХ ЧЕТРВТОГ МУШКОГ ОСОБУ КО ЈЕ НАСТРАДАО.......
(Тако питам колико године се знало унапред, да Аустрија тражи рат са Србијом?)
И како преосталих делове Државне безбедност и инфаструктуре су ИМПОТЕНТНИХ према тим СИТНИМ УПЛАВЉАЋИ......и тако оно што бих се никад требало дешавати....се дешава!
Ја само видим колико су невидљивих штете сви правилих.....
Проблем то није крај .....него ће се то све наставити.......
Тако окријујем сви нас за својим колективног самоубиства.....
Поруке: 497
Теме: 40
Углед:
98
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 2,181
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Збила док сам на овај предмет.....
Одакле вам инспирације за имена МАКЕНЗЕН?