Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uhapšeni Počuča i Ivanović

(11-04-2014, 08:22 AM)Владимир Петровић Пише:  
Цитат:Затвор прети свима који су на Фејсбуку лајковали Почучу!
http://www.pravda.rs/2014/04/11/zatvor-p...li-pocucu/

Toliko o ustavnim i medjunarodnim slobodama na izrazavanje misljenja putem interneta.

Каква глупост и спиновање од стране У92!!!
НЕМОГУ ДА МЕ УХАПСЕ КОЛИКО ПУТА МОГУ ДА ЛАЈКУЈЕМ!!!
Одговори

Кажњени су Срби увек били и то они исправни. Комунисти нису толико штете нанели Србима као ви британци, најгори од свих народа.

Ја искрено мислим да исправности небих могао да препознаш ако те погодило у сред чела!

Сад какве штете ви ПРЕЗВУЧЕНЕ КОМУНЧИНЕ мислите да ми из Четничке расејање....твз Британце су нањелих Србима?.....ово заиста бих желео да чујем......

И то што преписујеш то мени......је само доказ твој менталној стање.....или боље речено њиво образовање......

Проблем.....што ви ПРЕЗВУЧЕНЕ КОМУНЧИНЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ И САУЧАВАТИ СА СВОЈОМ ПРОШЛОСТИ.....да су вам преци.. били КОМУНИСТЕ/ПАРТИЗАНЕ...ко су вечито или еклусивно борилих против СРБА и то вечито Православних. Тако су вам рођаке Убијала најелитнијих, најплеметнијих, најпаметнијих, најхрабријих, најшколованијих, најдуховнијих Срба.....

Е САД КОЛИКО СРБА МИСЛИТЕ ДА СУ ВАМ ПРЕЦИ УБИЈАЛИХ?

Тако да доста део нације је скизофреничан......НЕМОГУ ДА ИСКРЕНО И ИСТИНИТО ПОГЛЕДАЈУ У СВОЈИМ ПРОШЛОСТ И ПРИЗНАТИ СВОЈЕ ГРЕХОВЕ.....а тражити опроштај од Господа!

Енглези могу да створу климу за сукоб.....али увек треба довољно број ИЗДАЈНИКА да им омогуће процес за сукоб.....и довољно број ВОЛОВА....да прихвате нове иделогије без обзира какве су боје ко им се сервира!

Проблем што је концепција КОМУНИЗАМ и СОЦИЈАЛИЗАМ створена да баш УБИЈА СРПСКИ народ и то на ГЕНОЦИДАН начин да оставра своје циљеве. ТО НИСУ КРИЛИ....то је документовано, још у 19том веку!

Тако шта можеш да објасниш особу.....па чак нацију и владу.....ко баш брану ИДЕЛОГИЈУ КО ЈЕ У ПРАКСИ ИЗВРШИЛА ОНО ШТО ЈЕ ИЗМИСЛИЛА НА ПАПИРУ....А ТО ЈЕ БИЛО УБИЈАЊЕ СРБА!

Само тих набројих колико људи у Србији немужеш да купиш.....?
Одговори

Види у психологији појам пројекције шта значи.
Твоји вајни преци те нису научили ни да опсујеш на српском.

Smile
Одговори

Види у психологији појам пројекције шта значи.
Твоји вајни преци те нису научили ни да опсујеш на српском.

Од једном се ПРЕСВУЋЕНИХ КОМУНИСТА разуме се у психологији и пројекције........невероватно колико сте талентована особа!

Твоји вајни преци те нису научили ни да опсујеш на српском.....

Очигледно то има велике статус код вас!
Одговори

SAZNAJEMO: Ivan Ivanović pušten iz pritvora!

BEOGRAD – Ivan Ivanović, predsednik SNP Naši, oslobođen je iz pritvora, jer je usvojena žalba na odluku o njegovom pritvoru, saznaje redakcija Pravde. Redakcija Pravde u ovom trenutku ne raspolaže informacijom da li je oslobođen i Radomir Počuča

http://www.pravda.rs/2014/04/11/saznajem...-pritvora/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним