Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Evo zbog čega sa siptarima ne sme biti pomirenja!
Exclamation 

selo Gorazdevac, Kosmet 13 avgust 2003.

Šiptari su rafalima pucali na srpsku decu, dok su se oni kupali u reci Bistrici. Tom prilikom su usmrtili: Panteliju Dakica (10), Ivana Jovovica (20); a teško ranili: Bogdana Bukumirica (14), Draganu Srbljak (12), Dzordza Ugrenovica (21), Marka Bogicevica (10), Nikolu Bogicevica (14)…(čitajte još o tome) Za to vreme, ministar u Srpskoj vladi, po imenu Rasim Ljajic, i dalje lepi po celom Beogradu ogromne plakate, promovisuci TOLERANCIJU! E pa sad smo videli šta za muslimane znaci toleranacija čim oni negde postanu vecina.

-------------------------------------------------------------

Posle tog gnusnog napada, siptari su u susednom selu tukli coveka koji je vozio neko od ranjene dece i ostetili mu automobil.

U peckoj bolnici, siptaski lekari su napisali pogresnu dijagnozu da bi prikrili pravu prirodu napada (u bolnickom listu piše da je jednom detetu ruka slomljena, ali ne da je u pitanju prostrelna rana). Decaku su preko rane od metka stavili gips!
Povredjeni su potom zbrinuti u mitrovackoj bolnici, pa prebaceni u Beograd. Za sve ovo postoji bolnicka dokumentacija kao dokaz, zato nemoj da mi iznostis ono vase standardno „nije to dokazano”, „ne zna se ko i ne zna se šta”. Siptarski lekari nisu adekvatno pomogli DECI.

-----------------------------------------------------------

Svedocenje Jelene Bojovic filmskog rezisera koja je snimila nekoliko dokumentarnih filmova o Kosmetu:

Ja sam upravo stigla sa snimanja sahrane u Gorazdevcu. Tugu i bol roditelja za svojom decom sam razumela ali nikako razulareni siptarski narod koji je na peckoj pijaci razbivsi sofersajbnu i prozore na kolima tukao ciglama i pesicama ranjenog 14-godisnjeg Bukumirica koga su komsije i brat pokusavali da prebace u bolnicu. Bukumirica teško ranjenog u glavu i stomak su gazili nogama kroz slomljena stakla.
KPS policija nije dozvoljavala KFOR-u da pridje i pomogne im...

-------------------------------------------------------------

U Baru su siptarski odbornici odbili da održe minut cutanja poginuloj srpskoj deci, napustili su sednicu! Pre toga su zahtevali da se minut cutanja uopste ne odrzi.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним