Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Он је био ком. корпуса.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Није Раус, мада јесте био у том корпусу.
Одговори

Капетан Станиша Васић, ком. Друге беличке бригаде.
Одговори

(19-01-2018, 10:43 PM)Вукашин Петковић Пише:  Искрено, није ми познат тај податак.

Осмокрака звјездица на крагни.
Одговори

[Слика: image.jpg]

Зна ли неко о којој јединици је ријеч, на интернету пише да су Четници са Мањаче, ја нисам скроз сигуран у то.
Одговори

Вероватно јесу.
Одговори

Немачка артиљерија спремна за дејствовање према четничким положајима,септембра 1941.Где je ово сликано?
Извор:ebay.de
[Слика: FM2113.jpg]
Одговори

Lici na pozesku ravnicu
Одговори

Први пут видим ову. Зна ли ко?

Приложених Датотека Изведена сличица(e)

Одговори

Жарко Тодоровић Валтер.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

[Слика: 571.jpg]

ko je na fotografiji?
Одговори

Мирослав Трифуновић и Живан Кнежевић, детаљ са једне колажне фотографије питомаца Војне академије и наставног особља.
[Слика: download_3.png]
Одговори

[Слика: Nenad%20Gluhovi%C4%87.pdf]
Одговори

[Слика: IMG_20180822_182707.jpg]screenshot software

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним