Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

Упоређивао сам ову слику, ону са конгреса и оне две о којима расправљамо још јуче. На овој слици се види да је Перовићево лево уво мало клемпаво. На основу униформи рекао бих да није Божа. Не знам ни ја сам.

[Слика: Perovic.jpg]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Није проблем униформа поготову ако се ради о команданту Дражине личне пратње.Ова слика коју си сад поставио је из септембра 1943. а оне три слике су из Прањана септембра 1944. сем оне из Ба.Ја сам убеђен да је и на оне прве две слике које си поставио управо Перовић.Погледај нос,обрве,јагодичне кости,па и браду и бркове.Исти човек дефинитивно бар за мене.
Одговори

Ко је официр са фотографије?
[Слика: 10988328_10206556651534357_85675341007261730235.jpg]
Одговори

Борислав Тодоровић.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Tacan odgovor! Smile
Одговори

Ко је официр са фотографије?
[Слика: originalslika_Foto-_Oficir-_Kraljevine-maj-1941-_Je.jpg]
Одговори

Фотографија се продавала на лимунду. Знаш ли ко је или нас провераваш?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Ja znam, pitanje je za ostale forumase, verujem da je lako. Smile
Одговори

Живан Кнежевић.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Тако је, мајор Живан Кнежевић, негде у ово време пре 76 година, вршио је последње припреме за извршење задатка, који ће изменити даљи ток српске историје.
Одговори

Уф, уф, уф.....Пилот
Одговори

Изашо је у Новостима чланак о томе, називајући ту групу у којој је и Кнежевић наследницима Црне Руке.

Оно што раније нисам чуо је да је било много кандидата прије Симовића, од којих је први на списку био Недић, али је то он одбио јер је сматрао да ће све пропасти, и тако су сви мислили до Симовића.
Одговори

[img]13015485_1700511200204797_8680318256721628181_n[
zna li neko koje na fotografiji?
Одговори

Постави поново линк.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним