Поруке: 161
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
19
Верујем да ће уследити нека врста протеста али да ли је могуће постићи нешто више с обзиром на рехабилитацију?
Поруке: 16,985
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
У догледно време свакако не када је реч о државним установама. Неопходна је смена генерација. Тикл клинци из 1970-тих и 1980-тих поправиће ствар.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
У принципу значи оно чега смо се сви и плашили, рехабилитација је слово на папиру које нико не шљиви два посто.
Поруке: 16,985
Теме: 632
Углед:
1,870
Ја бих пре рекао да је то пре што се каже вређање здравог мозга.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
(04-07-2015, 04:54 PM)Павле Пише: Слажем се ја да има велики значај и да је то историјска ствар али шта то конкретно значи...за сада, ништа. И даље без последица имамо извртање историје и вређање лика и дела Ђенерала Михаиловића.
То конкретно значи да су сада једини правноснажно осуђени (за тероризам) Јосип Броз и Анте Павелић.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,507
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Nisam znao za ovo, jer u to vreme nisam bio u Beogradu. Pogledao sam ko su autori izlozbe. Kad tamo opet ISIS. I to najbolji, po meni, istoricar iz te institucije dr Milan Koljanin. Posle njega potpisali su se mnogi na ovu sramotu, a znam da je mnogi nisu ni videli. Samo da bi kao savetnici i slicno pokupili svoje solte, svoje srebrnjake....
Nevidjeno mi je zao sto nisam znao za ovo. Fizicki bi im rasturio ovu sramotu. Navikli smo se da brisu cetnike iz ovakvih stvari, ali da stave Drazu u kontekst isporucivanja Srba u Ausvic?!
Nisu oni krivi nista. Krivi smo mi sto cutimo, dok nam siluju kulturu i ime.