(23-05-2016, 01:53 PM)Брада Пише: То је онај што је пијуцкајући SCOTCH са тата Слобом на Дедињу процијењивао треба ли нам или не неко село у Славонији или Босни . Истински великан, питам се шта је оставио својима од имовине.
Дал'је пијуцкао и процијењивао то мож'да бидне ал'не мора да значи као и многе друге бљувотине из пера присталица пролупалог и олињалог Вука Драшковића, но да је оставио горње стихове то нико не мож'да му одузме, па ни ове:
ЛЕЊИН ПЉАЧКА БАНКУ
(По сведочењу покојног Николе Милошевића, најпознатијег србског салонског антикомунисте)
Ко Ал Капоне, вичан револверу,
Лењин испред Банке,
На Пушкинском Скверу.
Обашка идеал, и Маркс, и још дубље,
За револуцију требају и рубље.
Спреман на све, на смрт и на борбу,
Лењин заповеда: Напуните торбу!
Банкари шта ће, виде човек-кобра
Лењин брише с новцем кроз пустош Октобра!
У глуву поноћ, испод Царског Моста,
Лењин броји паре …Каже: биће доста.
О ТИТУ
Према њему Иди Амин
Лековит је к'о витамин!
Према њему је Бокаса
Хуман као Војска Спаса!
И Хитлере и Стаљине
Завио је у хаљине!
То мајка више не порађа
То се више не догађа!
Грађанине целог света
Појава ми твоја смета!
Ти си био краљ злочина
И велика штеточина!
Вук'о си на своју страну
Негде према Ватикану!
Пријатеље си за џабе
Убиј'о к'о буба-швабе!
Свет се дели на пионе
Пионе и шампионе,
Види како твој брод тоне,
Мафијашу, разбојниче,
Ал Капоне!
Свет се дели на пионе
На пионе и масоне,
Види како твој брод тоне
Лоповчино и зликовче,
Ал Капоне!
Црнчевић Брана из бољи'дана
(23-05-2016, 01:53 PM)Брада Пише: Него јеси ли ти прочито ово : http://bezdlake.blogspot.rs/2013/01/tko-...rpski.html[/b]
Нами нешта слабије иде читање Србског Језика на крвавом писму које је за такозване "хрвате" склепао похрваћени шваба Лудвиг Геј, а које је у Народу познатије као
U S T A Š I C A
Међутим!
Пошто видимо да доста добро владаш Србским Писмом, дела прочитајде ово наглас, да и укућани чују, па каже:
Сведочење
ПОРОДИЦА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА
Хвала Господу Богу, Једном у Тројици, Његовој мудрости која предивно и несагледиво уређује и промишља и свакоме и свему.
Прошле среде кренуо сам аутостопом од Подгорице до Никшића, па онда од Никшића ка Плужинама да би свартио у Манастир Пиву на коначиште. Тако је и било. Ујутру у четвртак опет стопом назад до Никшића. Вози ме ка Никшићу у зеленом Тамићу пријатан Пивљанин Отац шесторо шћери. Проводимо симпатичан и искрен разговор.
У Никшићу машем тахографом на раскрсници на путу који води ка Требињу. Стаје огроман шлепер босанских таблица и љубазан Крајишник из Бања Луке пристаје да ме повезе до Требиња. Пролазимо Бањане, Клобук, улазимо у Херцеговину, Аранђелово, Ластва итд.
Силазим у Требиње и опет стопом до Манстира Тврдоша. Заменик Игумана Отац Димитрије пристаје да ме прими на конак, остављам ствари и крећем ка Манастиру Завала у Поповом Пољу који је нажалост на територији која је остала у саставу Федерације.
У ''кецу'' вози ме оближњи мештанин, пролазимо села Добромани, па родно село Светог Василија Мркоњићи. Стижемо у село Величани где се опраштам са возачем и крећем пешке земљаним путем кроз Попово Поље са намером да пред залазак сунца стигнем у Манастир Завала.
Пут од Величана кроз Попово Поље је узак, неасфалтиран, неуређен. У даљини се види река Требишњица, а још даље на падини високих стена види се мали путић, који је заправо остатак пута где је до пре 50 година ишла пруга Чапљина-Дубровник.
До њега ме дели 3,5 километра хода. Жена на коју сам случајно наишао говори ми да ћу најпре избити на село Марева Љут!!!
Одједном, сетим се да је то село за које се говори да је расадник Шешеља. Краћем ужурбано.
Стижем у село и вичем Домаћина који високо горе у камењару нешто ради.
Питам га за Шешеље, он ме позива да се попнем горе. Долазим у кућу и представљам се. Мој Домаћин зове се Никола Шешељ а његов Деда и Деда Војислава Шешеља били су рођена Браћа.
Почиње прича уз јако црно вино и домаћи пршут. Николин Деда је рођени Брат Деде нашег хашког тамничара. Показује ми остатке куће одакле се Војин Деда одселио још 1925 год. по рођењу Сина Николе (Оца нашега Војислава) у католичко село Орахов До, да би тамо радио на имању које је припадало Манастиру Завала.
Манастир Завала се иначе, из села Марева Љут, види у даљини у стенама, у селу Завала, и удаљен је око 1,5 километар. Никола ми показује породично гробље Шешеља.
Напомињем да је цело село Марева Љут у висини, и на падини једне стене. По Дејтону, пола села је у Републици Србској, пола у Федерацији, лудило!
Смркава се, одлазим ка Завали. Ујутру у петак се враћам из Завале где сам у Манастиру ноћио. Улазим у село Завала где наилазим на чобанина Милана. Он ми је појашњава чија су која села у околини.
Захваљујем се и враћам се село Марева Љут да би направио фотографије. Свуда уз узан пут, (стара пруга) десно од мене стоје табле са натписима МИНЕ.
Сретам се са Николом и водим разговор. Након сликања, враћам се истим путем ка Тврдошу и Требињу. Даље ка Дубровнику...
Никола је упознат са чињеницом да је један од предака у 19 веку побегао из Поповог поља од турске освете у Метковић где се покатоличио, и од кога потичу сви данашњи Шешељи хрвати.
Председник општине Опузен је игром случаја управо потомак тог Јове, који је од освете нашао уточиште у долини Неретве.
Никола ми је испричао и за један догађај. Наиме, недавно, како он каже, случајно су тим путем испод његовог села, који пролази поред гробља, пролазили муж и жена колима из Требиња. Пошто су приметили гробље изашли су из кола и угледали
породичну гробницу Шешељ.
Зачуђени вратили су се у село да би пронашли некога од мештана. Наишли су на Николу.
Разлог њиховог чуђења био је управо то што се и они презивају Шешељ, али су Хрвати из Опузена.
Никола им је испричао шта зна, они су оставили број телефона и рекли да ће се јавити.
Иначе заборавих да кажем да у селу Марева Љут тренутно живи само поменути Никола, затим његов рођени Брат и њихова остарела Мајка.
У селу Величани у непосредној близини, налази се и Спомен костурница – Капела, подигнута у знак сећања на побијене Србе из Попова поља од стране хрвата у лето 1941-е године и бачене у јаму Ржани До.
Међу именима убијених налази се и име Рајка Шешеља, који је био рођени Брат Деди данашњег Војислава.
Закључак:
УСТА ВИ СЕ ОГУБАВИЛА ДА БОГ ДА, СВИМ ДОКОНИМ ПЉУВАЧИМА ПО СЕНИМА СРБСКИХ МУЧЕНИКА!
Ми смо на претходним страницама, а и раније, једном и више пута детаљно објаснили разлоге који су нас навели да променимо наше мишљење о Србској Радикалној и о Доктору Војиславу Шешељу !
Генеза нашег постепеног мењања мишљења о Србској Радикалној текла је овако:
Тачно је да је Блаженопочивши Војвода Ђујић својевремено дубоко зажалио што је Шешеља прогласио за Четничког Војводу, био је разочаран као и сви ми кад је Шешељ стао уз Милошевића у више различитих ситуација.
МНОГИ, А МЕЂУ ЊИМА И НАША МАЛЕНКОСТ, ДУГО НИСУ СХВАТАЛИ ДУБИНУ ПОТЕЗА ДОКТОРА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА КАД ЈЕ УЛАЗИО У РЕБРА КОМУНО-САТАНИСТИМА!
Међутим!
МИ ДАНАС ВИДИМО И СХВАТАМО ДА ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ НИЈЕ ТАДА ИМАО ИЗБОРА АКО ЈЕ ЖЕЛЕО ДА ФОРМИРА И ОДРЖИ ЈАКУ НАЦИОНАЛНУ СТРАНКУ У ТАДАШЊЕМ КОМУНО-САТАНИСТИЧКОМ, И НАГЛАШЕНО УДБАШКОМ ОКРУЖЕЊУ!
У ТАКВОЈ СИТУАЦИЈИ,У ТАКВОЈ СРБИЈИ, СА ТАКВИМ ФИГУРАМА НА ШАХОВСКОЈ ТАБЛИ,СА ТАКВИМ НАРОДОМ, МАСОВНО ЗАЉУБЉЕНИМ У ПОСЛЕДЊЕГ КОМУНО-САТАНИСТУ НА БАЛКАНУ И ЊЕГОВУ ДРУГАР'ЦУ СА ЦВЕТОМ У КОСИ, ШЕШЕЉ ЈЕ ИМАО САМО ЈЕДАН ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ:
ДА УЛЕТИ КОМУНИСТИМА У РЕБРА И ДА ИХ ГРИЦКА ИЗНУТРА!
Радикалима и Шешељу, који су изабрали гласање,
ЈЕДАН БИЛМЕЗ=ЈЕДАН ГЛАС, за долазак на власт, њима дакле није остаје ништа друго но да гласове прикупљају и да бивше комуњаре
ПОСРБЉУЈУ!
У надежди смо дакле, да ћемо
МИ, кад дођемо навлас' да Обожимо радикале
ИЗНУТРА!
Јер...
ДАНАС ЈЕ СВИМА НАМА, КОЈИ СМО БИЛИ ПРОТИВ РАДИКАЛА, ЈАСНО ДА ЈЕ БАШ ШЕШЕЉ НАЈБОЉЕ ОДИГРАО ПАРТИЈУ ШАХМАТНЕ ИГРЕ СА БЕДНИМ ФИГУРАМА (Остатак избезумљеног Србског Народа који је масовно био заљубљен у последње комуно-сатанисте, брачни пар Марковић-Милошевић)!
СВИ ОСТАЛИ ИГРАЧИ НА СРБСКОЈ ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СУ ИЗАБРАЛИ ТАКТИКУ ДИРЕКТНЕ КОНФРОНТАЦИЈЕ, КАО РЕЦИМО ВУК ДРАШКОВИЋ И ОСТАТАК СЛОБИНЕ КОМУНЕ!
И ПОГЛЕДАЈМО ЂЕ СУ ОНИ САД А ЂЕ ЈЕ ШЕШЕЉ!
ОД ОНАКО ЈАКЕ СТРАНКЕ КАО СПО ОСТАЛО ЈЕ САМО ПЕРЈЕ И...ОЛИЊАЛИ ВУК КАО ТОТАЛНО НЕСПОСОБАН МИНИСТАР!
Међутим!
СРБСКА РАДИКАЛНА ЈЕ ДАНАС ТВРДА, ИЗВАНРЕДНО ОРГАНИЗОВАНА И СТАБИЛНА ГРУПАЦИЈА КОЈА СТОЈИ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СРБИЈЕ КАНО КЛИСУРИНА!
СРБСКА РАДИКАЛНА ЈЕ ПРОГУТАЛА И СВАРИЛА ДОБАР ДЕО КОМУНЕ КАО ПИТОН КОЈИ ГУТА ВОЛА, И ДАНАС ЈЕ ТО МОНОЛИТНО СРБСКО БРАТСТВО У КОМЕ СЕ ВЕЋ НАЛАЗЕ, И СВАКИМ ДАНОМ ПРИСТИЖУ СВЕ ВИШЕ...МЛАДИ!
СРБСКА РАДИКАЛНА ЈЕ ДАНАС БАСТИОН, ПОСЛЕДЊА ОДБРАНА СРБСТВА, ПОСЛЕДЊИ ШАНАЦ, А УСКОРО И ПРАВОСЛАВЉА ЈЕР ЈЕ АЛА НАСРНУЛА И НА СРБСКУ ЦРКВУ!
МНОГИ ПОШТЕНИ СРБИ ПО ИНЕРЦИЈИ ОД СЛОБИНОГ ВРЕМЕНА НЕ СХВАТАЈУ ДА НИСУ ВИШЕ У ПИТАЊУ „ОНИ” РАДИКАЛИ! СВИ СРБИ СУ РАДИКАЛИ ДАНАС ЈЕР ВИДИМО ДА ДРУГЕ НЕМА!
Иначе то лупетање о Шешељевом бријању, његовом слову „р”, хрватском пореклу и одузетом Војводству, постаје већ више него
ИНФАНТИЛНО!
Ради се о озбиљним стварима данас, тако да би сваки дискутант који настави са овим баљезгаријама требало да буде игњорисан од већине којој је стало да се ситуација у Србији данас анализира без емоција и већ одавно бајатих кретенлука!
Иначе ми себе не сматрамо ни радикалом ни антирадикалом! Ни најмање!
Ми само желимо да се Србски Народ врати у једно
НОРМАЛНО СТАЊЕ на ползу Отачаства!
А ЕВО ЗАШТО СУ РАДИКАЛИ ЈЕДИНИ СРБСКИ ИЗБОР ДАНАС, АКО НЕ ДРУКШЕ А ОНДА МАТЕМАТИЧКИ, ШТО СЕ ТИЧЕ СИТУАЦИЈЕ КОД НАС:
Бивши комуно-сатанисти и крипто-комунисти србског порекла
НИКАД не могу доћи навлас', а најмање преко радикала!
Зашто?
Па зато што су „црвене снаге у свету” оличене у совјетском и кинеском комунизму, а обе ове варијанте ослониле су се својевремено на своје
НАЦИЈЕ у изналажењу својих неких „специфичних путева”!
На пример, лукави Осетин Џуга-швили лансирао је доктрину по којој је Руски Народ добио улогу
СТАРИЈЕГ БРАТА у совјетској хијерархији, док су остали народићи били
МЛАЂА БРАЋА, која пишу ћирилицом и говоре Руски, ма како косооки били и лопатом у лице ударени!
КОД ОКУПИРАНИХ СРБА ЈЕ ТО БИЛО ОБРНУТО!
ОКУПАЦИОНЕ СНАГЕ ПЕГАВОГ МАЂАРСКОГ ЧИФУТИНА ЈОСИПА АМБРОЗА, ЛАНСИРАЛЕ СУ ДОКТРИНУ О СЛАБОЈ СРБИЈИ-ЈАКОЈ ЈУГОСЛАВИЈИ!
ТАКО ЈЕ ОСТАТАК РУСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ НАРОДА, КОЈИ ЈЕ ПРЕЖИВЕО ГЕНОЦИД ЛЕЊИНСКО-БРОНШТАЈНОВСКОГ (ТРОЦКИСТИЧКОГ) ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКОГ ПЕРИОДА, ЗА ПОЛА ВЕКА МАЛО ПО МАЛО ЧВРСТО ПРЕУЗИМАО КОРМИЛА ДРЖАВЕ ДОК ЈЕ ПОРОБЉЕНИ СРБИН СЛАБИО И ИСПУСТИО КОРМИЛО СОПСТВЕНЕ КУЋЕ И ПОРОДИЦЕ, ПА И СОПСТВЕНОГ УМА ЗА ИСТИ ПЕРИОД!
ЗАТО ЈЕ РУСУ НЕУПОРЕДИВО ЛАКШЕ ДА ИЗ СОВЈЕТИЗМА ПРЕЂЕ У РУСКИ ПРАВОСЛАВНИ ЦАРИЗАМ А СРБИНУ ЈЕ ТЕШКО И ПРЕТЕШКО ИЗ КОМУНИСТИЧКОГ ГРОБА ДА УСТАНЕ И ДА ПРАШИНУ ОТРЕСЕ!
НЕМА СРБИНУ ДРУГЕ-МОРАЋЕ СРБИЈА ДА ПРОЂЕ КРОЗ РАДИКАЛИЗАЦИЈУ ТО МУ ДОЂЕ К'О ДЕРАТИЗАЦИЈА!
МОРА НЕКО И ТАЈ ПОСАО ДА ОБАВИ!
ПА ЋЕМО ОНДА ДА СЕ ПИТАМО ЂЕ СУ ДЕМОНОКРАТЕ, ЂЕ СУ ЖЕНЕТИНЕ У ЦРНОМ, ДА ВИДИМО И ПОПИШЕМО И ТИЈЕХ 200,000 „ХРВАТА” ПО БЕО'РАДУ, ДА СЕ ПИТАМО ЂЕ СУ ЗАСЕЛИ ШИФТАРИ И ЂЕ ПОТУРИЦЕ -САНЏАКЛИЈЕ, ЖАРЕ И ПАЛЕ И СА КОЈИМ ПАРАМА!
ИДЕ ВРЕМЕ-ИМАЋЕ УСКОРО ЈЕВРОПА СВОЈА ПОСЛА ПРЕКО ГЛАВЕ...САМО ПОЛАКО!
И немо' одма' све демонократе и крипто-комуњаре да скачу к'о опарени!
Па и у сифилизованој Еуропи и напуклој Чемерици има свако право да каже шта мисли!
ЕВО И МИСТЕР ТРАМП И МАДАМ ЛЕПЕН САМО ГЛАСНО ГОВОРЕ ОНО ШТО 99% АМЕРА И ФРАНЦУЗА У СЕБИ МИСЛЕ!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо ма Душу спасисмо!
ДОЛЕ КОМУНО-САТАНИЗАМ, КРИПТО-КОМУНИЗАМ И СЕСТРА МУ ДЕМОНОКРАТИЈА!
ДОЛЕ ТРУЛА ЕВРОПА!
СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО-ЖИВЕЛОНА МНОГАЈА ЉЕТА!
Вріеме є да се окупимо!
Вріеме є да што углавимо!
ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!
МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ ! ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !
Нека буде борба непрестана!
Нека буде што быти неможе!
Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!
Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!
Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:
СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!
Како ми радили тако нам Бог помогао!
ЉУБИМО ПРАВОСЛАВЉЕ!
ЉУБИМО СРБСТВО!
IC ¦ XC
--- ¦---
NI ¦ KA