Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(21-04-2016, 04:08 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-04-2016, 11:54 AM)Брада Пише:  https://predragpopovic.wordpress.com/201...avih-ruku/

Цитат:U politikantsku avanturu, Šešelj je, što i sam priznaje, ušao s dva osnovna motiva – da stekne slavu i pare. I, uspeo je. Proslavio se primitivnim, brutalnim i besmislenim ekstremizmom, a obogatio ratnim profiterstvom.

Ђе нађе то комуно-либерално југовићко и латиничарско гом*но да цитираш!

Ако се Велики Војвод "обогатио" ваљда би се то и видело, материјално богатство у Ново-Србијици је тешко сакрити сем ако крије златне полуге у подруму па ноћом тајно долази да их гледа и милује!

Стварно данас у Ново-Србијици делује неки женски олајавачки ген а нико не зна ко нам то ували!

(21-04-2016, 11:54 AM)Брада Пише:  http://www.teleprompter.rs/zvali-su-ga-b...tvoru.html

Типична комуњарско-удбашка пропаганда, кад некоме немају шта да прикаче прогласе га педером, што прави педери једва дочекају јербо по њима сви велики људи у историји су били педери!

Шта'ш...

(21-04-2016, 11:54 AM)Брада Пише:  http://www.pogledi.rs/forum/Thread-istor...0#pid52890

Мора да ти се Велики Војвод неђе замерио на ратишту!

Него да видимо шта неки други велики Срби мисле о истом, па каже:

Druže Prosvetaru, hajde nabroj šta je Šešelj uradio za deboljševizaciju Srbije za ovih 26 godina bavljenja politikom u višestranačkom sistemu? Ili u poslednjih 30-35 godina ukupnog političkog staža.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Šešelj je jedna velika obmana, jedna obična prevara i podvala, san u koji smo utonuli, a buđenje će biti veoma bolno. Ja trenutno prolazim kroz taj stadijum. Nekada sam mnogo podržavao Šešelja, naročito dok je bio u Hagu. Sa uživanjem sam gledao prenose njegovih suđenja i divio mu se kako se hrabro i dostojanstveno drži. Plašio se da će ga ubiti, zatim kada su ga pustili radovao sam se kao kreten i sa ushićenjem čekao kada će doći u Srbiju. Nadao sam se da će ujediniti srpsku patriotsku opoziciju i krenuti da ruši izdajnike Vučića i Nikolića. Mnogi su u to verovali, naročito zato što smo znali da on ima sve važne informacije o njima, poznaje im karakter i slabe tačke i zna najbolje kako se boriti protiv njih, jer su mu bili najbliži saradnici. Ali od toga kao što svi znamo nije bilo ništa!

Počeo sam da sumnjam u Šešelja kada je bio previše blag u kritikama prema Vučiću (klještima mu treba izvlačiti iz usta teške reči na Vučićev račun) zatim kada je počeo da gostuje na Pinku i Informeru (najekstremnijim režimskim medijima), kada je krenuo da brani Vučića od njegovih saradnika koji su “američki plaćenici” i žele da ga sruše, ali definitivno buđenje iz tog sna sam doživeo kada je počeo da napada patriotsku opoziciju (DSS i Dveri) i indirektno brani Vučića. Tada sam shvatio i zašto su ga pustili iz Haga, a zatim i izrekli oslobađajuću presudu pred same izbore. Šešelj je bio i ostao omiljeni opozicionar, kakav je bio u Miloševićevo vreme, takav je i danas, lažna opozicija!
Šešelj najveće razočaranje

Trenutno osećam najveće gađenje prema njemu jer je izneverio sva moja očekivanja. Umesto da ujedini patriotsku prorusku opoziciju i krene da ruši svoje bivše saradnike Vučića i Nikolića, koji su izdali i njega i Srbiju, on je počeo da izigrava omiljenog opozicionara, kojem je jedino cilj da kaže po koju kritiku na račun “naprednjačkog režima”. Ali što je još gore, ne samo da nije ujedinio nego je potpuno razorio već uveliko podeljenu patriotsku opoziciju. Slobodno mogu reći da je Šešelj postao grobar srpskog patriotskog bloka, uspeo je da sahrani svaku nadu da će nekada doći do ujedinjenja svih proruskih i anti-NATO snaga u Srbiji. Nakon njegovog poslednjeg beskrupuloznog napada na koaliciju Dveri-DSS, u kome iznosi najgnusnije i najprljavije laži protiv njih, time pomažući Vučiću u tome da ih spreči da uđu u Skupštinu, doživeo sam pravi šok i dodatno razočarenje u njega. Ne postoji osoba koja mi se više gadi od njega. Ovako kako se sada ponaša, nije nam ni trebao dolaziti. Na našoj političkoj sceni, koja je bila dovoljno sluđena i bez njega, on je samo uneo dodatne pometnje i haos, uspeo je da posvađa i podeli već uveliko podeljene Srbe koji su proruski i anti-NATO orijentisani. Nadam se da će i ostali shvatiti ovu podvalu zvanu Vojislav Šešelj, koji je bio i ostao najveći klovn i crna rupa srpske politike!

Nemanja Zdravković

http://www.koreni.rs/seselj-najvece-razo...k.facebook

Одговори

Ko je Nemanja Zdravkovic?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-05-2016, 05:16 PM)Mekenzi Пише:  Ko je Nemanja Zdravkovic?

Nekobitan.
Одговори

(02-05-2016, 05:22 PM)Павле Пише:  
(02-05-2016, 05:16 PM)Mekenzi Пише:  Ko je Nemanja Zdravkovic?

Nekobitan.

Verovatno je najjjmlađi dr nauka.

Vervatno je disident.

Verovatno je bio na robiji, hapšen više puta od strane režima.

Možda je bio 12 godina u pritvoru međunarodnog suda...

Možda je napisao 100-ne knjiga i desetine iz prava...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Kizo radikalu jedan.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(03-05-2016, 06:16 AM)Krajisnik Пише:  Kizo radikalu jedan.

Он је вишепрофилни контраш...хихихи

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Људи ко је овај Елвис поред Великог Војвода?

Ми веровали да је Елвис дед, ма изгледа да није!

[Слика: kzn5maj.png]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ко је загонетни Елвис зна ли се?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-05-2016, 02:39 PM)регул Пише:  

Овај Видојевић је ШАРЛАТАН од најниже врсте, САТАНИСТА и псеудо-комуњара као и маса неких новинарчића који трују ионако излудели народ у кукавној Ново-Србијици!

Тај лик неуморно копира ђубре из езотеричних књижарица диљем Трулог Запада, ђе између осталог путник-намерник може да пронађе читаве полице препуне литературе под етикетом "Џизуз", која "литертура" само служи да замути воду а већина тих "писаца" кешира чекове чика Сороша и његових газда!

Ђе тај лик да узима у уста име Великог Војвода, мр'ш бре!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Бивши војвода Шешељ у пакету са својим кумом,Вуком, је највећа подвала србском народу која се могла догодити.Десет проклетих година сам гласао за ту превару оличену у Шешељу,Томи и Аци (док су били у СРС).
Према томе,Просветару,не диплај,него га води у Канаду да тамо шири великоканадске идеје!

Одговори

(18-05-2016, 06:49 PM)регул Пише:  Бивши војвода Шешељ у пакету са својим кумом,Вуком, је највећа подвала србском народу која се могла догодити...

Јок!

Твој Видојевић, ШАРЛАТАН од најниже врсте, САТАНИСТА и псеудо-комуњара, је далеко највећа подвала Србском Народу!

Велики Војвод, уз све шаровића (шаровић=мали шаров), Радету и Елвиса, је само "маљи деца" у односу на те баба-Ванге тамо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-05-2016, 06:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ко је загонетни Елвис зна ли се?

То је фотомонтажа коју су одрадили Драган Ј. Вучићевић и Жељко Митровић. Хтели су да покажу како је црвени војвода будала.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним