Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.25 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија комуњарска!
#1

Двоумио сам се да ли на пдф политика отворити ову тему или на пдф историја отворити тему о Шумадијској дивизији у ПСР. Одлучио сам се за ово прво, јер Шумадинце из ПСР,сем нас њихових потомака, не памти нико више, нити је било коме стало до тога. На крају крајева, већина предака становника ове авнојевске наказе која се зове Србија или Сатрапија, свеједно,ратовало је управо против мојих предака и предака других људи који потичу из ових крајева. Отуд наслов овакав , јер Србија не припада нама већ комунистима, цепаничарско балванској екипи из западних крајева који су били посматрачи тог рата или директни пуцачи на наше моје претке,шкартовском потомству као и свим олошима и хохштаплерима којих се намножило толико да не могу да се преброје.Српски историчари некако увек забораве да напомену да је најгори злочинац у Мачви 1914. године управо био један Србин са Баније. Трпали су тамо и Амброзија и ове и оне, али они који владају некако свог земљака злочинца и крвника бацише на маргину. Једини човек који се усудио да ово каже управо је са Баније и Србин је и зове се Ратко Дмитровић.

Неке ствари људи не могу да виде објективно и нису у стању да перципирају стварност на прави начин јер су потровани телевизијским емисијама у којима су гости најчешће управо убице Србије. Свако ко не мисли као они, добије квалификацију издајника.Ох како својствено комуно банди.

Србија номинално има опозицију и власт а фактички има само власт јер опозиција ради пуном паром, не штедећи се, како би се системом ректалног алпинизма што брже и што ефикасније подвукла под кожу Вучић Александра. Нажалост,овај безмозгашки и примитивни народ то не види јер њих могу да обрлате једно сељаче из околине Чачка које прича као да мекеће,један поремећени панкер из Новог Сада,пар фекалија из удбашке Демократске странке која је и најодговорнија за долазак радикала на власт и уз њих пар клиничких психопата типа онај Стаматовић дебилко за кога се на 100 метара види да није чист и да је Србија нормална земља не би прошао тест ни за ноћног чувара у празном складишту.

Комуњаре неће да дозволе Србима тј. овим остацима остатака српског народа да икада живе нормално јер је цела концепција тзв. јужнословенског комунизма заснована управо на потпуном уништавању српског народа и српске нације. У томе имају на милионе помагача у самој Србији, који се у безбедносној терминологији називају корисним идиотима,таквих не фали ни на овом форуму за који се често запитам да ли је стварно то онај следбенички форум Југословенске војске из ДСР или још једна комунистичка прћија намењена залуђивању народа. Извињавам се господину Самарџићу,ништа лично, али оваква сумња се јави у оном тренутку када видиш да прикривене апологете комунизма овде могу да оргијају до бесвести и да отварају теме својим колегама.

Доста је нама Србима тупаџија,ево на пример мени, ја кад видим упис од Шумадинца дође ми да попијем неки лек који би ме усмртио одмах међутим такве лекове или не праве или их не држе у слободној продаји.

Још нешто, сви знамо да је земаљска кугла пространа и да на њој постоји скоро 200 држава , међутим једна повећа групација у Србији има неодољиву жељу да служи Немцима. Да којим случајем у породици, фамилији, имају гробове које су пунили исти ти Немци можда не би тако размишљали,али они то немају.Њима је Немачка "до јаја".Е па мени није, и ја бих свој тој багри која себе назива немачким радником одузео сва документа државе Србије и трајно би их онемогућио да икада више кроче на тло ове земље.

Овде после 1945. године никада није успостављен ни капитализам, нити смо икада живели у информационом и пост информационом добу већ у једном потпуно уникатном новоробовласничком систему чији опстанак омогућавају ситне душе које су се некада називале чланови КПЈ а данас чланови СНС с тим што треба имати у виду да СНС има више чланова него што је имала КП Србије иако је у време комуниста у Србији живело много више људи него данас.

Е па комуњаре непоштоване, уживајте, успели сте у мисији, уништили сте Србију, сад се алкохолишите и сећајте се ваших титоистичких дана кад сте били полетни омладинци и кад сте били спремни да и најбољег пријатеља поткажете полицији јер је рекао нешто против вашег вољеног Тита или ваше накарадне партије.
Одговори
#2

Ал' си ти огорчен. Ваистину!
Одговори
#3

(12-08-2019, 07:16 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Доста је нама Србима тупаџија,ево на пример мени, ја кад видим упис од Шумадинца дође ми да попијем неки лек који би ме усмртио одмах међутим такве лекове или не праве или их не држе у слободној продаји.

Немо'тако чловече ни да размишљаш! Униније и самоуништење не прихвата наша Вера ни у шали ни у гњеву ма и праведном!

Међутим!

Нем'шта додати кад се ради о именованом ама за разлику од тебе нами је у том тренутку најбитније да се дочепамо нужника што пре!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#4

(12-08-2019, 10:10 PM)Бенито Пише:  Ал' си ти огорчен. Ваистину!

Јесам Бенито. Ако сам погрешио у нечему што сам написао реагуј одмах. Ако је вама осталима потаман ја се као неки особењак извињавам.

Ходам улицама, гледам нове зграде у којима не живи нико,питам се за кога их праве кад све живо побеже одавде? Ја нећу да кријем, мене су ови одласци људи толико погодили да ја немам речи којима бих описао то стање.

А овај народ који следи опозицију ме нервира преко сваке мере,о Вучићу идиоту да не говорим пошто је то опште познато. Два највећа Вучићева бота су Сергеј Трифуновић и Бошко Обрадовић.Још теже ми је што се увек испостави да сам био у праву. Неакада прође и више од деценије док свима све не постане јасно,али ето тако је...

Пре неколико месеци из моје бивше странке су ми поручили да сам био у праву за нешто од пре скоро 13 година када сам напустио исту. И звали ме и да се вратим.А ту поруку ми је пренео тип који ме је у то време цикарио код тих тадашњих квази добронамерника из СПО.

Имају навијачи Звезде један много моћан завршетак једне навијачке песме а он гласи :

ЈАДНА ЛИ ЈЕ ОВА СРБИЈА КОЛИКО ЈЕ ПУНА КОМПЛЕКСА!
Одговори
#5

Немам шта посебно да реагујем када сам сагласан са добрим бројем од ставова које си изнео. Мислим на узроке и последице које си навео. Не све, наравно, јер су неки материјално нетачни.
Али, велики број узрока наше пропасти си тачно погодио. Што се тиче исељавања, осећања су нам идентична. Увек сам био веома тужан када неко одлази, а сви знамо да је заувек.
Одговори
#6

Цитат:ЈВуО-КГ

Ходам улицама, гледам нове зграде у којима не живи нико,питам се за кога их праве кад све живо побеже одавде? Ја нећу да кријем, мене су ови одласци људи толико погодили да ја немам речи којима бих описао то стање.

А овај народ који следи опозицију ме нервира преко сваке мере,о Вучићу идиоту да не говорим пошто је то опште познато. Два највећа Вучићева бота су Сергеј Трифуновић и Бошко Обрадовић.Још теже ми је што се увек испостави да сам био у праву. Неакада прође и више од деценије док свима све не постане јасно,али ето тако је...

Са овим се слажем.

Е да видиш ти која је туга Ј(т)ужноме Банату. Млади одоше ниђе никог...Сви одоше на запад или за Београд и Нови Сад.
Улице пусте ско...Имаш локал за издавање самом центру Вршца за 50 е. Само да издају да не плаћају комуналије. А некада су ти локали 80-их и 90-их година издавани за 300-400 дојче марк.

А што се опозицји тиче ту је циркус. Највеће зло које може да задеси Србију јесте да Бошко дође на власт. Тај лик ме толико иритира да је то невероватно.
Човек који је пун јунаштва а без подлоге. Он би јуришао свуда од РТС-а до Косова али ако Драган Ђилас плати.

28 година пратим политичку сцену Србије и једно могу рећи:

СВИ АЛИ СВИ КОЈИ УЛАЗЕ У ПОЛИТИКУ УЛАЗЕ РАДИ ЛИЧНОГ ИНТЕРЕСА ДА СЕ ОБОГАТЕ.

НИТИ ЈЕДАН НЕ УЛАЗИ ШТО ВОЛИ СРБИЈУ. КО ГОД ЈЕ УШАО И ДОКОПАО СЕ ВЛАСТИ И СКУПШТИНЕ ТАЈ СЕ ОБОГАТИО...

Тако да се у Србији због политике не треба сикирати, мене боли ћошак ко влада и ко ће владари..Јер све ове наше владаре не бира народ него инсталира једна светска организација.Нико овде није дошао вољом народа, већ је инсталиран...

Издаја крајине, издаја Косова, потписивање Дејтона, убиство Ђинђића, долазак Тадића, сарадња са Хагом, распад радикала, долазак Вучића све то води једна рука. Ја сам радио код кутије на последњних 5-6 избора, то гласање ништа не значи.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#7

(12-08-2019, 07:16 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Двоумио сам се да ли на пдф политика отворити ову тему или на пдф историја отворити тему о Шумадијској дивизији у ПСР. Одлучио сам се за ово прво, јер Шумадинце из ПСР,сем нас њихових потомака, не памти нико више, нити је било коме стало до тога. На крају крајева, већина предака становника ове авнојевске наказе која се зове Србија или Сатрапија, свеједно,ратовало је управо против мојих предака и предака других људи који потичу из ових крајева.

Зашто не поставиш тему о Шумадијској дивизији? Подсетио си ме да поставим књигу " Од Рама до Кајмакчалана " о повлачењу Дунавске дивизије 1915. али сам закаснио нема је више на интернету а стајала је на сајту општине Велико Градиште. На време сам је прочитао.
Одговори
#8

(12-08-2019, 07:16 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Комуњаре неће да дозволе Србима тј. овим остацима остатака српског народа да икада живе нормално јер је цела концепција тзв. јужнословенског комунизма заснована управо на потпуном уништавању српског народа и српске нације.

Овде после 1945. године никада није успостављен ни капитализам, нити смо икада живели у информационом и пост информационом добу већ у једном потпуно уникатном новоробовласничком систему....

ОДАКЛЕ ДОЛАЗИ КОМУНО-САТАНИЗАМ, КО ГА ЈЕ ОСМИСЛИО И ОТЕЛОТВОРИО У ЕНГЛЕСКОЈ, ФРАНЦУСКОЈ, АМЕРИЦИ, РУСИЈИ....КО ГА ЈЕ УВЕО У СРБИЈУ И КАД, ЗАШТО ЖАЛ И ЖУДЊА ЗА УСПОСТАВЉАЊЕМ КАПИТАЛИЗМА У СРБИЈИ КАО ЗАМЕНА ЗА КОМУНО-САТАНИЗАМ ИМА ИСТО ТОЛИКО СМИСЛА КАО И ЖАЛБА МЛАДОГ КРАЉА ПЕТРА АМЕРИКАНЦУ РОЗЕНВЕЛТУ НА ПОНАШАЊЕ ЕНГЛЕЗА....О СВЕМУ ТОМЕ ГОВОРЕ ДВА ВРСНА ГОСТА КОД ТЕШЕ, МАЛО ДУЖЕ ТРАЈЕ АЛИ ВРЕДИ ОДГЛЕДАТИ ДО САМОГ КРАЈА!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#9

.
СРБИ СУ СЕБИ НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ: Вучић је финиш века самоубилачке политике

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/srbi...-politike/

Даклем, видимо најчешћи и најпретежнији став српских неонационалиста. Оно што је свима њима заједничко су две ствари:

- Одбојност и презир према Карађорђевићима као и према међуратној Краљевини Југославији

- Прикривена симпатија према бившем председнику Слободану Милошевићу


Да је у тексту, уместо Краља Александра ставио Слободана Милошевића, текст би имао сасвим другу конотацију.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#10

.
Срби и данас славе под петокраком као 1945-те!

http://www.sedmica.me/rthtrw/


Сјајан чланак од истог аутора. Колико је данашња Србадија комуњарска то се види по спортским клубовима и њеним навијачима.

Овуден морамо приупитати Гробаре и Делије на форуму:

Какав си ти то Равногорац а навијаш за комунистичке клубове Црвену Звезду и Партизан?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#11

(30-08-2019, 01:19 AM)Шумадинац Пише:  .
Срби и данас славе под петокраком као 1945-те!

http://www.sedmica.me/rthtrw/


Сјајан чланак од истог аутора. Колико је данашња Србадија комуњарска то се види по спортским клубовима и њеним навијачима.

Овуден морамо приупитати Гробаре и Делије на форуму:

Какав си ти то Равногорац а навијаш за комунистичке клубове Црвену Звезду и Партизан?

Нуто чуда да се и ми једном сложимо са претходником и поред чињенице да је садржај његове поруке сакривен јер је Шумадинац на нашем списку за подебело игњорисање!

Даклем ми смо исту тему ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПЕТОКРАКЕ и ТИТОВОГ ПА ТУЂМАНОВОГ ПАРТИЗАНА, покретали једном и више пута још пре најмање 10 година и шире!

Сећамо се да нам је неки ЧЕЛИК-ЧЕТНИК коже истетовиране Србским симболима, са неког тамо форума, (који иначе пише USTAŠICOM (ка'е има дебеле прсте па му лакше....), претио да нас бије и убије јербо смо му вређали ТИТОВ ПА ТУЂМАНОВ ПАРТИЗАН, а нарочито су многи ти ГРОБАРИ (тако себе зову) запенили кад смо ми објавили, поводом пресељења њиховог Бобека у Вечна Ловишта, да је исти прво, играо као млад за усташе у НДХ, и друго, да је као Титов па Туђманов ЛОПТАР изајавио да би пешке отишао у Загреб да игра за Динамо само кад би му УДБА дозволила!

Чловече....морадосмо потежи француски пључ да носимо на Србски Дан у Најагару, рек'о ако нас нападну лудаци-ЛОПТАРИ!

Међутим!

Нами ваистину није јасно зашто неки ЧЕЛИК-СРБИ и ЧЕТНИЦИ-ПОЧЕТНИЦИ, тако упорно праве разлику између ЦРВЕНОГ и БЕЛОГ САТАНИСТИЧКОГ ПЕНТАГРАМА, кад је то исто ср*ање-друго паковање, тј. код ЦРВЕНОГ ПЕНТАГРАМА бар знаш одма'на чему си док код БЕЛОГ-никад се не зна, па се пева "Равна Гора пуна митраљеза, добио их Дража од Енглеза" а митраљези сви код Амброзија а нами само понеки ако ветар падобран занесе на нашу страну!

Даклем ликовима којима смета петокрака ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ и ТИТОВОГ ПА ТУЂМАНОВОГ ПАРТИЗАНА очигледно не смета 50 (И СЛОВИМА ПЕДЕСЕТ) сатанистичких пентаграма на застави Чемерике, КОЈИ ПЕНТАГРАМИ НЕ САМО ДА НИСУ ПЕНЗИОНИСАНИ КАО ОНИ У МОСКВИ, НО СЕ РИТАЈУ ПО БЕЛОМ СВЕТУ К'О АМБРОЗ ШТО СЕ РИТАО ДИЉЕМ СФР ШУГОСЛАВИЈЕ!

Пај'сад ово....СМЕТА ИМ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДА и ТИТОВ ПА ТУЂМАНОВ ПАРТИЗАН (што поздрављајемо!), А ХВАЛЕ СЕ И ПОНОСЕ ОРДЕНОМ КОЈИ ЈЕ ТРУМАН, УЗ ТРУМАНОВА ЈАЈА У ПРАХУ, ДОДЕЛИО МУЧЕНИКУ СРБСКОМ ДРАГОЉУБУ!

Међутим!

Тај орден САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ

Н А О П А К О

КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!


[Слика: Dra%C5%BEaLegion_of_Merit.jpg]

[Слика: satanic-pentagram-vinyl-sticker-5006.png]

Тај орден је врхунац цинизма Гњилежног Запада према Мученику кога су издали и прстом нису мрднули да га спасу но су његовог убицу примали на највишем нивоу и црвени тепих му простирали од Енглеске Краљице до Черчила, Идна, Никсона, Кенедија....

Зато ми предлажемо да им се тај орден баци у сатанско лице кад за то дође време, баш као што је учинио МИЛАН НЕДИЋ, јуначки унук брата Ђенерала Милана Недића, који је бацио своје медаље хероја вијетнамског рата у лице Клинтону кад је овај започео бомбардовање СРБИЈЕ, (а не Милошевића, као што тврди рукољубац чифут-бабе Одврајт Вук Драшковић, и данас хермафродит Дарко Трифуновић)!

ЂЕНЕРАЛ ДРАГОЉУБ МИХАИЛОВИЋ ЈЕ НАЈОДЛИКОВАНИЈИ СРБСКИ ВОЈНИК ПА БИ ОВАЈ ОРДЕН СИГУРНО САМ БАЦИО У ЛИЦЕ ДУШМАНИМА ДА ЈЕ ПОЖИВЕО!

Тагата је србска поголема!

ПС

Наравно, предходни говорник, иначе под непрекидним дејством испарења халуциногених печурки, ће одма'да вика како ми лансирамо ође "теорију завере", ЉОТАЧ. ЉОТАР, СЛУГА ВЕРМАХТА, и да горе описани орден уствари НЕ САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ

Н А О П А К О

КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!


Ну шта'ш....печурке чуда чине!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#12

(30-08-2019, 01:19 AM)Шумадинац Пише:  .
Срби и данас славе под петокраком као 1945-те!

http://www.sedmica.me/rthtrw/


Сјајан чланак од истог аутора. Колико је данашња Србадија комуњарска то се види по спортским клубовима и њеним навијачима.

Овуден морамо приупитати Гробаре и Делије на форуму:

Какав си ти то Равногорац а навијаш за комунистичке клубове Црвену Звезду и Партизан?

Ајде бре немој да млатиш ко муда по самару. Аутор текста је идиот потпуни. Једна гњида чопорашка,безмуда,која само чека на кога ће да се наврзе,тај никако бртиком речју није кренуо на неког ,што би рекли незгодног,већ само чека овако неки јајарлук да се прикључи исто као ти. Постао си паћеник број 1 овог форума, интелектуални подрпанац који неким купусарско пијачарским форума нешто као покушава да полемише. Е тако су се комунистичка г*вна понашала после рата, само чека да поткаже нешто и да се види како је он препаметни Шумадинац уочио нешто на интернету што други нису, па сав зајапурен полети овамо да нам обзнани.. Ти си на путу да постанеш први који код мене иде на игнористичку опцију, не могу више да читам ова твоја срања ,смучило ми се. Ја те никада нисам,нити ћу, називати печуркашом и алкохоличаром,али са тобом нешто дебело није у реду.


Ти и такви кењатори као ти,много причају а ни најпростије ствари не могу да реше,него ће да мењају име Звезди и оном другом клубу.Да није жалосно било би смешно.

Навијам за клуб у који се 1945. сјатише Срби и Дражини илегалци,клуб који се некад звао Југославија, само је променио име 4. марта 1945. и назвао се Црвена Звезда.Узели нам Шумадију 1903 сад хоће и Звезду. Па у тој Звезди је играло више четника него што си их ти срео у животу.

А и кад би Звезди променили име,далеко било, ти би као отишао на неку утакмицу. Ајде бре више доколичари зауставите се.

Чича Дражо,Чича Дражо,тебе Шумадинац лаже, најдраже се њему комуњарске страже.


п.с. Просветару, тај неодегенерични навијач фрањевачког клуба који ти је претио,гарант нема две утакмице вољеног му клуба. Ретко ко ће од озбиљних навијача дозволити себи пискарања на форумима осим ако није наменски ,за потребе нечега, или уколико форум није затвореног типа.


Шумадинац зе тебе једна као и увек. Ми Хајдука и Динамо,јебемо па растурамо.
Одговори
#13

Црвена Звезда је злочиначко, криминална организација која нема везе са српством и Србијом сем што се налази на територији Србије...

Рећи да је звезда српски клуб или партизан то ка као када би рекао да се Хитлер залагао за људска права и мир..

Елем ове комунистичке близанце су тужне 45-те основале највеће усташе и убице Срба и ђенерала Драже...

Ја кад видим оне петокраке на њиховим амбелемима згрозим се.


Госн Самарџић би могао да напише чланак како су Усуатше и убице Срба основале два највећа југословенска спортска друштва.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#14

(30-08-2019, 04:13 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-08-2019, 01:19 AM)Шумадинац Пише:  .
Срби и данас славе под петокраком као 1945-те!

http://www.sedmica.me/rthtrw/


Сјајан чланак од истог аутора. Колико је данашња Србадија комуњарска то се види по спортским клубовима и њеним навијачима.

Овуден морамо приупитати Гробаре и Делије на форуму:

Какав си ти то Равногорац а навијаш за комунистичке клубове Црвену Звезду и Партизан?

Ајде бре немој да млатиш ко муда по самару. Аутор текста је идиот потпуни. Једна гњида чопорашка,безмуда,која само чека на кога ће да се наврзе,тај никако бртиком речју није кренуо на неког ,што би рекли незгодног,већ само чека овако неки јајарлук да се прикључи исто као ти. Постао си паћеник број 1 овог форума, интелектуални подрпанац који неким купусарско пијачарским форума нешто као покушава да полемише. Е тако су се комунистичка г*вна понашала после рата, само чека да поткаже нешто и да се види како је он препаметни Шумадинац уочио нешто на интернету што други нису, па сав зајапурен полети овамо да нам обзнани.. Ти си на путу да постанеш први који код мене иде на игнористичку опцију, не могу више да читам ова твоја срања ,смучило ми се. Ја те никада нисам,нити ћу, називати печуркашом и алкохоличаром,али са тобом нешто дебело није у реду.


Ти и такви кењатори као ти,много причају а ни најпростије ствари не могу да реше,него ће да мењају име Звезди и оном другом клубу.Да није жалосно било би смешно.

Навијам за клуб у који се 1945. сјатише Срби и Дражини илегалци,клуб који се некад звао Југославија, само је променио име 4. марта 1945. и назвао се Црвена Звезда.Узели нам Шумадију 1903 сад хоће и Звезду. Па у тој Звезди је играло више четника него што си их ти срео у животу.

А и кад би Звезди променили име,далеко било, ти би као отишао на неку утакмицу. Ајде бре више доколичари зауставите се.

Чича Дражо,Чича Дражо,тебе Шумадинац лаже, најдраже се њему комуњарске страже.


п.с. Просветару, тај неодегенерични навијач фрањевачког клуба који ти је претио,гарант нема две утакмице вољеног му клуба. Ретко ко ће од озбиљних навијача дозволити себи пискарања на форумима осим ако није наменски ,за потребе нечега, или уколико форум није затвореног типа.


Шумадинац зе тебе једна као и увек. Ми Хајдука и Динамо,јебемо па растурамо.

Овим си себе офирао и сврстао у ред ткзв. Удбашких Четника.
Даклем, наведимо овуден само неке особине таквих паћеника:

- Навијање за комунистичке клубове (довољно је видети назив и грб).
- Учестала употреба стечених удбашких уличних жаргона и псовки.
- Наслеђена комунистичка фанатична нетрпељивост према супротној страни, према неком ко другачије мисли.
- Комуњарско прецењивање самога себе.
- Олако проглашавање супротне стране и другачијег "издајником", и сличним етикетама.
- Недостатак самокритичности
- Сврставање себе у кругу изабраних, правих, једино исправних.
- Итд....

Међутим...

Човек може бити фанатично предан монархији, србству, Равној Гори, итд. а бити комуњара у души.


ПС: Одлучи се ком' ћеш се приволети царству, идеји, грбу... Круни са Крстом у средини или Звезди Петокраки, тј. Црвеном Зупчанику!!!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним