Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(28-04-2020, 06:50 AM)Шумадинац Пише:  
(28-04-2020, 06:04 AM)смедерево Пише:  

Боље да си окачио Бил Гејтса него Џовану. Јок
.

Откачио си ти одавноСирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Светски програм за храну тврди да до краја године 265 милиона људи на планети ризикује да гладује. Све због вируса, веле, који онемогућава дотурање хране.

Мени делује да ове организације УН-а уопште не знају једна за другу. Smile

* да агенције ОУН-а уопште не знају једна за другу. Smile
Одговори

Које организације? Ако мислиш на СЗО, њима није оснивач УН.
Одговори

СЗО је основана кроз УН потписима чланица УН-а (тадашњим) а и неким који то још увек тада нису биле.
Одговори

Синоћ гледам ТВ емисију, једна од ретких где се у Француској може чути разноликост мишљења, тј. није само пропаганда.
Редовно објаве списак држава за међусобно упоређење где је Ковид19 однео највише жртава. У узорак за Европу се нађе и Србија (за Француску рекоше да је око 360 преминулих по милион житеља). Бројке означавају: број преминулих од Короне19 по милион становника. А навели податке и за САД. Наравно, ја верујем да све државе лажу, али можда даје неку оријентацију.
[Слика: screenshot-TV.jpg]
[Слика: image.jpg]


ово црвено су места жаришта епидемије у САД
[Слика: 2.jpg]

Слобода или Смрт!
Одговори

Муљају сви са бројевима преминулих. Чињеница да се скоро сви умрли третирају као жртве короне сама по себи је наопака јер као да до проглашења пандемије људи нису умирали.
Има нешто што намеће питање а односи се на СЗО.
Наиме, дешавања у Кини око заразе, карантин милионског града - регије и слике које су биле скоро па нестварне где људи падају на улици попут снопља што није типично за болест респираторног тракта.
"Апокалипса" о којој је почело да се говори преко медија и друштвених мрежа није забринула никог у свету. Живот је текао као да се нигде ништа не дешава што изазива у најмању руку сумњу у СЗО и њихов рад. Јер, ако се пратила ситуација, ако у 21 -ом веку где је проток информација неограничен, где постоје силне службе разних "сила" чудно је да нико није осигурао остатак света од кинеске епидемије. Све наведено наводи на помисао како су неки "играчи" намерно прогласили пандемију и, што је још горе први пут у историји ставили целу планету у карантин.

После изреченог од стране лопина из СЗО, после објаве карантина, направљена је мантра коју користе сви мејнстрим медији и која је постала "Оченаш" за све владе у свету. Ко год се дрзнуо да противуречи стокупљевини плаћеној од картела фармако индустрије постао је прокужен. Неки су платили слободом, деградацијом, јавним понижењм а неки животом у покушају да одбране своје ставове које су градили на научним достигнућима.
Репресија у већој или мањој мери завладала је светом а углавном се односи на сиротињу, односно радничку класу.
Све видове забрана за које су прописане санкције не важе за "елиту" нити за њих има ограничења.
Ако све то саберемо, размислимо трезвено, уз сазнања која су нам пружили еминентни стручњаци за пулмологију и вирусологију наводи на мисао да је ово једна велика превара за широке масе чији крајњи циљ још не знамо.
Одговори

Оно што је сигурно је да када је епидемија још увек (можда) могла бити санирана у Вухану и околним провинцијама, СЗО се ладила испод палме и штитила "репутацију" Кине причом како нема потребе обустављати летове и контролисати доласке путника из тих крајева.

Чак је процурило и да су Тајван игнорисали када су ови пријавили могућности преношења са човека на човека, још и пре Кинеза (можда су обавештајне службе Формозе ипак елитније и од кинеских Кез ).

Углавном, СЗО је пала на тесту, како год се ово оконча.
Одговори

(30-04-2020, 01:52 PM)Јеремија Пише:  Има нешто што намеће питање а односи се на СЗО.

Кад помену СЗО, сетих се да је у истој ТВ емисији пре 15 дана постављено исто питање о њеној улози и раду као и овде на форум, па су навели ко финансира СЗО:

Двогодишњи буџет је 5,6 милиарди долара. Дакле прва је САД, четврта је Велика Британија, пета Немачка, шеста ЕУ, трећи главни финансијер је нека "НВО за вакцинацију", а други...Фондација Бил Гејтса.

[Слика: oms.jpg]

Сад како су САД суспендовали своје уплаћивање испада да је Гејтс највећи финансијер, те и не чуди што инсистира на систематску вакцинацију планете. А занимљиво да сам недавно наишао на изјаву његовог доктора на нету где каже да је Гејтс забранио да се његова деца вакцинишу кад су била деца.


Иначе такође тада су објавили статистику број обављених тестирања (лево) по милион становника односно (тада) број преминулих од Короне по милион житеља
[Слика: image.jpg]

Слобода или Смрт!
Одговори

Сећате се приче од пре десетак дана да је код неколико Јужнокорејанаца опет детектован вирус пошто су били отпуштени из болнице као излечени? Одмах је кренула машина да меље о могућности реинфекције и хистерија се додатно појачала.

Међутим, данас је директор сеулске универзитетске болнице где се лечење вршило да накнадни тестови приказују само "мртве" остатке рибонуклеинске киселине вируса за које ће носиоцима вируса бити потребно неко време док се не очисти. Због тога резултати тестова осцилирају.
Одговори

Кинези не дозвољавају независну истрагу о узроку избијања заразе, док Аустралијанци инсистирају чак и снажније од САД-а. Међутим, амбасадор Кине у Аустралији је припретио да ће Аустралији бити стављен ембарго на извоз робе на кинеско тржиште уколико не "зачепе".

Такође је и Трамп био веома оштар синоћ, рекавши да има доста доказа који указују да је вирус изашао из лабораторије у Вухану те да је кинеска држава директно одговорна за избијање заразе.
Одговори

(01-05-2020, 05:08 PM)Уставобранитељ Пише:  Кинези не дозвољавају независну истрагу о узроку избијања заразе, док Аустралијанци инсистирају чак и снажније од САД-а. Међутим, амбасадор Кине у Аустралији је припретио да ће Аустралији бити стављен ембарго на извоз робе на кинеско тржиште уколико не "зачепе".

Такође је и Трамп био веома оштар синоћ, рекавши да има доста доказа који указују да је вирус изашао из лабораторије у Вухану те да је кинеска држава директно одговорна за избијање заразе.

Кинезима ништа не верујем. Муљали су од самог старта покушавајући да прикрију своју брљотину а после прозивају Амере. Наравно, нису "Каубоји" невинашца, направили су пичвајза по целом свету по том питању али жутаћи су специфични када је људски живот у питању.
Факат је да економија диктира правдом и правом, па тако оно што је до јуче било не замисливо данас је на сцени.

Није се смело дозволити Кини да се толико размахне.
Одговори

Шта смо све пропустили због приче о корони:

- Србија није обележила Јасеновац

-Србија није обележила годишњицу страдања у Бљеску

-Косово је прихватило са Албанијом да граде електромрежу

- Шпанија повукла вето на учествовање Косова у међународним скуповима

- У Србији преко 50 хиљада људи је добило отказе....


Наставите низ....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-05-2020, 10:55 AM)Mekenzi Пише:  Шта смо све пропустили због приче о корони:

- Србија није обележила Јасеновац

-Србија није обележила годишњицу страдања у Бљеску

-Косово је прихватило са Албанијом да граде електромрежу

- Шпанија повукла вето на учествовање Косова у међународним скуповима

- У Србији преко 50 хиљада људи је добило отказе....


Наставите низ....

Много тога Кизо. Бојим се да ћемо пропустити и "Равногорски Сабор" послен Ђурђевдана.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Важно да ћеш ти прославити Дан безбедности са својим колегама из ОЗН-е!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним