Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

Између господина министра Harjit Sajjan и тебе нема никакве разлике.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-07-2021, 04:41 PM)Mekenzi Пише:  Између господина министра Harjit Sajjan и тебе нема никакве разлике.

Па и нема, обојица припадамо групи сисара који се крећу усправно на две ноге.

Онооо...господина министар Harjit Sajjan је мало више спортски преплануо, додуше дланови му бели к'о Чеди Мандову, самооо....од обрва очи гу се не виде!

Негооо....добро то ама види ти ово, па ка'е:

Хирург који је оперисао девојку после Астразенеке: Никада нисам видео нешто слично

15:35 13.07.2021.

Случај Camille Canepe, која је умрла пошто је примила прву дозу АстраЗенекине анти-Kовид вакцине, прузроковао је расправу у италијанском јавном мњењу.

Прича је имала широку медијску покривеност, толико да су многи млади отказали већ резервисано вакционисање. После смрти девојке, ЦТС је донео нова правила у вези с администрацијом АстраЗенеке, која се не сме давати млађим од 60 година.

Camilla Canepa вакционисана је вакцином АстраЗенека 25. маја а умрла је од тромбозе односно „од крварења у мозгу“ што је потврдила обдукција.

Camilla долази у болницу с јаком главобољом и фотосензибилношћу. Ту је и тромбоцитопенија. Непуних 48 сати касније, у ноћи 5. јуна, ситуација се погоршава: девојка се враћа у болницу, тражи хитну помоћ из које је одмах шаљу у Сан Мартино у Ђенови. Овде ће умрети четири дана касније, упркос две операције.

Извршена је обдукција тела Camille Canepe, 18-годишње студенткиње која је умрла девет дана после примања вакцине АстраЗенека. Преглед, који су обавили мртвозорник Luca Tajana и хематолог Franco Piovella, потврдио је смрт од церебралне хеморагије.

Тужилаштво ће наставити са хистолошким испитивањима како би се разјаснило шта је узроковало смрт.

Много је питања која захтевају одговоре и чворова за одвезивање.

Camillu Canepu оперисао је Gianluigi Zona, директор неурохируршке и неуротрауматолошке клинике болнице Сан Мартино који каже:

Цитат:Никад нисам видео мозак који је био погођен тако опсежном и озбиљном тромбозом.

Сви венски синуси били су зачепљени тромбима, сценарио који никада нисам видео током многих година у овој професији.

Замислите венски синус као реку усред долине у којој се слива неколико потока. Ако се изгради брана усред водотока, онда притисак расте узводно.

Нисам ни виролог, ни епидемиолог, ни мртвозорник, али с обзиром на слику коју сам видео у глави девојке, јасно је да имамо посла с нечим што није нормално.

Gianluigi Zona
директор неурохируршке и неуротрауматолошке клинике болнице Сан Мартино у Ђенови

Кез

Паметном доста!

СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА А НАРОЧИТО СВЕЧАРИМА!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Lockdown u Španjolskoj bio je protuustavan: ‘Vlada nije smjela građanima narediti da ostanu doma‘

Španjolski Ustavni sud presudio je da je prošlogodišnje strogo zatvaranje zemlje zbog koronavirusa bilo neustavno, piše BBC.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/l...a-15088219
Одговори

Сваки лијек има контраиндикације и пчеле да те уједе можеш да испружиш папке...

У Италији се вакционисало више десетина мелеона људи и никоме ништа није фалило, то што се деси није од вакционе него до организма.


Поштовани министар господин Harjit Sajjan је госпон чо'ек који поштује устав, закон и поштује Државу Канаду и обезбеђује ти мир и стабилност, да те Руси не рокну са Булавом или неком нуклеарном ракетом јер су ту иза мувају руске подморнице и сухоји.

Зато је Канада Демократска, сређееенннааа, граџанска, богата, мултикуртуларна НАТО држава..

Они своје националне мањине поштивају као што они поштивају Савезну државу Канаду.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:
"Медицински радник који има ставове које јавно заступа, а који су против вакцина и немедицински су, попут прича о заверама и измишљеним вирусима, ја бих им узео диплому и замрзнуо лиценцу да не могу да раде док не положе поново микробиологију. Ниједан студент то не би положио да је тако одговарао, а ти си то положио да би дошао до диполоме, а сада си променио став. Извини пријатељу, не може тако, иди буди травар."

Др. Миланко Шеклер



Право у центар. Ово се односи не само на лажне докторе и исцелитеље, као и на поједине антиваксере, већ и на докторе типа Др. Несторовића који је скоро почео да продаје јефтину причу о Ђоковићу као новом Тесли, лечење струјом, чакре, итд.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шуми, јел то овај Твој комшија што је ономад ујутру нама јавно објашњавао да је одлично да трећа доза вакцине буде од различитог произвођача од прве и друге дозе, да би већ поподне добили званично обраћање СЗО да је "мешање вакцина различитих произвођача нешто најопасније по здравље човечанства"?
Сад би и да одузима дипломе?
Много Ти се комшија примио. Поготово од када му је Овај закачио орден, па му још дао да се обрати нацији у име свих одликованих.
Одговори

Лупеж са дипломом.
Одговори


Руку на срце НАЈБОЉИ КОМЕНТАР, па ка'е:

Цитат:Ljudi da znate da je doslo do kraja ZIVIM SAMO ZATO DA KAD CE KRENUTI OVO ZLO OKO NASE DECE NEKO MORA DA ZAPOCNE IGRANKU,
SAMO MOLIM BOGA DA ME SACUVA DA ME NE UBIJU A DA NE ZAKOLJEM NEKOG OD OVIH EGZEKUTORA NASE DECE
.

ПОТПИСУЈЕМО!

ПС

ДрКОН (Кун, Коен), Шеклер-медијски шмекер и кафанац Жујовић боље да појачају лично обезбеђење одма' јер..."у народу нешто куља" што рече Кизо!

Кез

Паметном доста!

А и симпатизерима здраве памети добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

ПИСМО АНТИВАКСЕРУ



Поздрав, роде! Знам да се чудиш оваквом поздраву и питаш се какав смо ми то род. Некада се народ овога простора поздрављао са Слава роду, и тако исказивао своју блискост са саговорником. Да смо род истога дрвета. И јесмо. Мада данас тако различити. Супростављени. Тврди у ставовима, тако лако превалимо ружну реч преко језика или тастатуре. Увредимо. Повредимо. Дубоко пободени у својим шанчевима. Убеђени у исправност својих ставова.

Када се нађем у таквој ситуацији одмах се питам коме то одговара. И некако увек дођем до истог мајстора луткарског позоришта. Њега. Сакривеног у мраку. Злурадо насмејаног. Лиже нам крв са рана међусобно нанетих. Гура у амбис. А зар није увек баш то радио? Зато роде, да седнемо и поразговарамо као браћа.

Роде, тај вирус постоји. Пре више од годину дана Кинези су његове гене очитали. Тако је и могла да крене трка са прављењем вакцине. Роде, није то само мало јачи грип. Имао сам грип толико пута. Толико пута високу температуру. Замисли да уз малу температуру ти неко стави кесу на главу и чврсто ти је стегне око врата. Такав је осећај, роде. Борба за ваздух какву ниси у животу осетио. Подмукла је то болештина. Може благо да те помази, а може и плућа из груди да ти ишчупа. Да ти стави на груди претешку каменчину. Да ти узлупа срце као да си њега, коме име не спомињемо, видео. Да те пусти на миру или убије.

Не знаш ти, роде, шта чучи у сваком човеку. Која га сила гура. Сви другачије што ти кажу, знај – лажу. Зашто то раде, не питај ме. Не могу свакога ђавола да видим у човеку. Био сам са обе стране. И лечио сам и био лечен. Мислио сам да то није ништа, док сам пиџаму носио. Сметали су ми ноћу туђи јауци и запомагање мајци из мрака суседних соба. Кесе на тераси са туђим стварима. По које власници никада неће доћи. Умире се, роде. Падамо као снопље. Не веруј чудацима са екрана, али не веруј ни власти. Умире се много више. Једнога дана, када се ослободимо овог мрака бахатости, незнања и покварености – сазнаћемо. Треба се тада погледати у очи. Бити човек и када је најтврђе.

Схвати, роде. Нема лека. Проћи ће године док га не смисле. Зато и морамо да се чувамо. Маске да стављамо и не дишемо једни у друге. Да се вакцинишемо. Тешке форме да спречимо. Да заштитимо не само твоје родитеље већ и тебе. Јер и млађи и јачи од тебе умиру. Јако ружно. Без икакве лепоте. Роде, не причам о нуклеарној физици. О њој не знам ништа. Знам како се лекови праве, како се испитују и знам да читам резултате тих испитивања. Ако ми верујеш. Не лажем те. Ако ти кажем да су безбедне, онда имам доказе за то. Резултате истраживања на десетинама хиљада људи. Волимо да се поредимо са Јеврејима. Па хајде да их пратимо и у једној оваквој ствари. Да се сачувамо као и они. Да сачувамо сваки живот, није то калем који ћеш догодине поново да накалемиш. Мора де се чува.

Не можеш без кафића, роде? Без тржног центра? Па како су наши очеви живели без тих срања? У шта си се претворио, робе? Прошетај Кошутњаком, ливадом најближе планине. Узми жену за руку, баци то светлеће говно у које буљиш док са породицом седиш за столом. Причај. Питај и буди питан. Научи поново шта те је чинило човеком. Роде мој.

Два пута лежах у болници. Никада роде, нисам питао шта ми дају. Веровао сам својим колегама. Никада нисам преиспитивао њихове закључке. То што раде, раде боље од мене. И веровах им. Данас сам много боље, хвала што питаш, роде. Хвала и мојим лекарима и њиховим учитељима. Ти људи су живот посветили знању и науци. Нисам ишао на Yоu Тubе. Нисам претраживао Fаcебоок. Читао сам отпусну листу и радио све према њој. Моји исцељитељи се сада задовољно смешкају када ме виде. Жив сам. Здравији сам. Волим да живим, роде. Да не трошим ово што ми је у шакама остало, а неумитно кроз прсте цури, на оваква писма више – послушај ме. Због себе, због твоје деце и породице. Због осмеха који сви заслужујемо. Роде мој.


Др. Дејан Жујовић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-07-2021, 01:23 AM)Шумадрипац Пише:  ПИСМО АНТИВАКСЕРУ

Поздрав, роде! Знам да се чудиш оваквом поздраву и питаш се какав смо ми то род. Некада се народ овога простора поздрављао са Слава роду, и тако исказивао своју блискост са саговорником. Да смо род истога дрвета. И јесмо. Мада данас тако различити. Супростављени. Тврди у ставовима, тако лако превалимо ружну реч преко језика или тастатуре. Увредимо. Повредимо. Дубоко пободени у својим шанчевима. Убеђени у исправност својих ставова.

Када се нађем у таквој ситуацији одмах се питам коме то одговара. И некако увек дођем до истог мајстора луткарског позоришта. Њега. Сакривеног у мраку. Злурадо насмејаног. Лиже нам крв са рана међусобно нанетих. Гура у амбис. А зар није увек баш то радио? Зато роде, да седнемо и поразговарамо као браћа.

Роде, тај вирус постоји. Пре више од годину дана Кинези су његове гене очитали. Тако је и могла да крене трка са прављењем вакцине. Роде, није то само мало јачи грип. Имао сам грип толико пута. Толико пута високу температуру. Замисли да уз малу температуру ти неко стави кесу на главу и чврсто ти је стегне око врата. Такав је осећај, роде. Борба за ваздух какву ниси у животу осетио. Подмукла је то болештина. Може благо да те помази, а може и плућа из груди да ти ишчупа. Да ти стави на груди претешку каменчину. Да ти узлупа срце као да си њега, коме име не спомињемо, видео. Да те пусти на миру или убије.

Не знаш ти, роде, шта чучи у сваком човеку. Која га сила гура. Сви другачије што ти кажу, знај – лажу. Зашто то раде, не питај ме. Не могу свакога ђавола да видим у човеку. Био сам са обе стране. И лечио сам и био лечен. Мислио сам да то није ништа, док сам пиџаму носио. Сметали су ми ноћу туђи јауци и запомагање мајци из мрака суседних соба. Кесе на тераси са туђим стварима. По које власници никада неће доћи. Умире се, роде. Падамо као снопље. Не веруј чудацима са екрана, али не веруј ни власти. Умире се много више. Једнога дана, када се ослободимо овог мрака бахатости, незнања и покварености – сазнаћемо. Треба се тада погледати у очи. Бити човек и када је најтврђе.

Схвати, роде. Нема лека. Проћи ће године док га не смисле. Зато и морамо да се чувамо. Маске да стављамо и не дишемо једни у друге. Да се вакцинишемо. Тешке форме да спречимо. Да заштитимо не само твоје родитеље већ и тебе. Јер и млађи и јачи од тебе умиру. Јако ружно. Без икакве лепоте. Роде, не причам о нуклеарној физици. О њој не знам ништа. Знам како се лекови праве, како се испитују и знам да читам резултате тих испитивања. Ако ми верујеш. Не лажем те. Ако ти кажем да су безбедне, онда имам доказе за то. Резултате истраживања на десетинама хиљада људи. Волимо да се поредимо са Јеврејима. Па хајде да их пратимо и у једној оваквој ствари. Да се сачувамо као и они. Да сачувамо сваки живот, није то калем који ћеш догодине поново да накалемиш. Мора де се чува.

Не можеш без кафића, роде? Без тржног центра? Па како су наши очеви живели без тих срања? У шта си се претворио, робе? Прошетај Кошутњаком, ливадом најближе планине. Узми жену за руку, баци то светлеће говно у које буљиш док са породицом седиш за столом. Причај. Питај и буди питан. Научи поново шта те је чинило човеком. Роде мој.

Два пута лежах у болници. Никада роде, нисам питао шта ми дају. Веровао сам својим колегама. Никада нисам преиспитивао њихове закључке. То што раде, раде боље од мене. И веровах им. Данас сам много боље, хвала што питаш, роде. Хвала и мојим лекарима и њиховим учитељима. Ти људи су живот посветили знању и науци. Нисам ишао на Yоu Тubе. Нисам претраживао Fаcебоок. Читао сам отпусну листу и радио све према њој. Моји исцељитељи се сада задовољно смешкају када ме виде. Жив сам. Здравији сам. Волим да живим, роде. Да не трошим ово што ми је у шакама остало, а неумитно кроз прсте цури, на оваква писма више – послушај ме. Због себе, због твоје деце и породице. Због осмеха који сви заслужујемо. Роде мој.


Др. Дејан Жујовић....хик....бурп....Ракија

----------------------------------------------------

Wir müssen den Kommunismus bis zum letzten Blutstropfen bekämpfen und unser Leben nicht verschonen, selbst wenn dieser Kommunismus die Maske des "Heiligen Russlands" aufsetzt. Heil Hitler!

Waldemar von Davatz

Паметном доста!

А и симпатизерима здраве памети добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


На хиљаде људи марширало је данас широм Француске како би изразили протест против планова председника Емануела Макрона да уведе обавезну вакцинацију здравствених радника и вакцинационе сертификате приликом уласка у кафиће, ресторане и биоскопе.

Надобудни кепец Макрон је ове недеље саопштио нове мере како би се земља изборила са бајаги "драстичним порастом у броју ковид случајева", док демонстранти кажу да се мора поштовати слобода избора оних који не желе вакционисање!

Нове мере су већ изазвале демонстрације раније ове недеље, због чега је полиција користила сузавац да растера окупљене.

Протеста је било у Паризу, Марсеју, Лиону, Лилу, и још неким мањим центрима, а укључивала је и демонстранте са „жутим прслуцима“, који су, према писању Ројтерса, покушали да оживе анти-владине протесте настале током локдауна.

Најбољи коментар, па ка'е:

Цитат:Assez de discours politiques, les fusils de chasse ne sont plus suffisants....

Aux ARMES, citoyens,
Formez vos bataillons,
Marchons, marchons !
Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !

Où sont les ARMES pour défendre l'humanité aujourd’hui?

Hélas....apparemment nul part qu’au Texas!

Кратак превод:

Цитат:Доста бре више са политичким говоранцијама, ловачке пушке више нису довољне!

На ОРУЖЈЕ грађани,
Формирајте ваше батаљоне,
Марширајмо, марширајмо,
Нека нечиста крв наводњава бразде (наше земље)

(Ово је рефрен из 'Марсељезе', химне јудео-масонске тзв. Француске револуције. Прим. ПРОСВЕТАР)

Даље коментар наставља, па ка'е:

Цитат:Где је ОРУЖЈЕ за одбрану человјечества данас?!

Нажалост.....изгледа нигде до у Тексасу!


ЗАКЉУЧАК:

Људи наоружавајте се кол'ко је могуће тамо, биће чупаво, не чекајте на присилно вакционисање ђеце...биће касно!

Кез

Паметном доста!

А и симпатизерима здраве памети добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Не можеш без кафића, роде? Без тржног центра? Па како су наши очеви живели без тих срања? У шта си се претворио, роде?
Ја исто тако мислим.
Рецимо да поново избије рат на Балкану. Наравно, ја не желим такво нешто за српску омладину, али замислимо да је тако.
Ако људима је тешко да носе маску од 2 грама, колико ће им теже пасти аутомат у руке?
Ако млади људи не могу без коктела и локала, и жале се на државне власти како се овако спречава њихово право на слобобан живот, да ли ће ти људи прихватити да их власти пошаљу у војску и рат?
По ново кажем да не тражим такво нешто, али и даље кажем да, ако нешто друго, та ситуација око Ковида је прилика да се учи омладина на нека одрицања и пожртвованост.
Ако људи, и одрасли и млађи, не трпе мања искушења, како могу да трпе већа?
Одговори

Цитат:Људи наоружавајте се кол'ко је могуће тамо, биће чупаво, не чекајте на присилно вакционисање ђеце...биће касно!


Слажемо се.

Ваља се наоружати јер са Царем никада нисмо на чисто. Може да удари преко карпатске транзвезале и кукууу и лелее после...

Ваља Браћу НАТО Румуњешће доброоо наоружати поготово тамо неђе око Црног Мора ратном морнарицом, да се не пробије прва линија одбране ако пукне за нас ође нема спаса онда ....

Ваљало би обавестити господина министра одбране Канаде Harjit Sajjan да појача канадске снаге у братској Румуњешће како мултикултурна и грађанско демократско становништво Аутономне Покрајине Војводине неби пало под Руско царство.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Е ти Канађани ће да те одбране, и Румуне и тебе.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним