Zvonik je srušio moj otac, bilo je veoma kritično pa bolje srušiti nego da padne na nekoga.. Pogrešno drvo uzeto za građu a opterećen onim krovom. Što se tiče ponovnog postavljanja ne znam ništa.
Ako je tačno to za spomenik strašno je!
Toliko od mene, pozdrav iz Sibira pa kad se opet vidimo...
Da ozivimo temu,
juce sam bio na R.G. Krenuo sam iz Druzetica peske, i na R.G. se nisam zadrzavao, nista nije bilo otvoreno da se covek okrepi, mada sam cuo par dana pre cuo da radi kafana..
To mi je ujedno izvidnica za Markovdan.
Problem je bio forsirati recicu Grab , koja je malo nadosla, ali sam imao srece, jer sam nasao brzo pogodno mesto za prelazak bez mocenja
slike
slike
[
attachment=296][
attachment=294][
attachment=293][
attachment=295][
attachment=297]
Ravna Gora juce. Tesko se bilo probiti.Iako je sneg mestimicno okopnio, gore ga je bilo dosta, a putem niko nije prosao..
Posle otisao do Vojvodine rodne kuce u Struganiku, putem preko Planinice. I tu je bilo snega , i dva zaglavljena automobila, kojima sam ja prokrcio put.
Ovaj odozdo iz Planinice , sa BMW -zadnja vuca kaze da je putovao 3h nekih dva tri kilometra jer se zaglavljivao..
Jos malo i Markovdan..
Elem slike:[
attachment=305][
attachment=306]
Да ли се зна када је ове године окупљање?
8. маја Равногорски покрет, 1. маја други скуп, вероватно и даље организује СПО, али и ако не, ићи ће људи зато што је нерадни дан.
Ја мислим да ће углавном 13. маја да буде људи, пошто што ти кажеш, први нерадни дан после Марковдана.
(30-04-2017, 12:56 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]8. маја Равногорски покрет, 1. маја други скуп, вероватно и даље организује СПО, али и ако не, ићи ће људи зато што је нерадни дан.
1 маја? Зар није 13-ог?
Да, 13-ти, грешка у куцању.
Ide li iko 9 maja? Ja cu verovatno biti gore..
(03-05-2017, 04:44 PM)slave Пише: [ -> ]Ide li iko 9 maja? Ja cu verovatno biti gore..
8. маја Марковдан.
8.maja 80%, 9.maja 99% sam tamo.
Pa, ko dodje s foruma voleo bih da se upoznamo, popijemo sok..
(03-05-2017, 08:10 PM)slave Пише: [ -> ]8.maja 80%, 9.maja 99% sam tamo.
Pa, ko dodje s foruma voleo bih da se upoznamo, popijemo sok..
.... од малине
Malina, sljiva, dunja, kajsija, dud

Bio, video, popio pice..
Vrlo mala poseta saboru, u subotu ce biti lepse vreme i vise naroda..