Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Они који предају историју у школама и на факултетима.
Или ни они не ваљају, платили их Енглези, да нађемо неког предавача из Џугашвилијег времена, најбоље?
Или да једноставно верујемо на реч теби, пошто боље и од самих званичних Руских историчара знаш колико је СССР имао тенкова, и колико је жртава поднела та држава у рату... пошто не желиш да наведеш извор својих сазнања, остаје ми једини логични закључак, а то је да си ти изгледа ЛИЧНО бројао све то и водио евиденцију, па нам сада овде преносиш податке из прве руке.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 18-01-2014, 05:24 PM од
Громовник.)
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Громовик....па факултети...су места за истраживање.....константно се нешто ући...
Тако нема последна реч у знање....него се стално ући!
А обично се ући од преходна ућења или грешака....ћешто се то обнови....
Сад како тих можеш да зовеш нешто да је историја.....ако су архиве још под клучом.....
Ово си читао на стари форум.....овште ниси помокао нити си напредовао.....
Е...ту Ерик нешто грми!
Углед:
372
Захумље, без историјских извора се историја не може учити. А од 1000 дискусија које сам водио са Лепим Бором, НИ ЈЕДНОМ ме није удостојио пружањем ни једног историјског извора за своје тврдње. Али зато све најбоље зна, не признаје статистичке податке од свих зараћених страна, има своје теорије завере за које нема никакве доказе итд.
Дакле једном речју, неозбиљан дискутант.
(Последња измена: 18-01-2014, 11:08 PM од
Громовник.)
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Па цела историја је пуна...лоших и погрешних извора.....никих од то намерно
Па Срби још користе Турског...Немачког термин за пола острава што се саде зове Балкан.....нити знаду како је места се звало пре тога.....
Још лупају неког профегенитус.....уместа Еусебија Памфилија
Стали су на Цар Константин.....нити гледају на му Оца.....и где је он владавао
Па Лепих је ЛЕН....он то знаде сам!
Извори су само водић.......према новог истрживање, новог знање....
Због се ратује....и кад се не физично ратује....и због се ући од неуспешних ратове....или прошле ратове.....увек постојих простор...за лоше податке и избора.....некад и то намерно!
Углед:
372
Овде ипак дискутујемо о неком периоду ближе историје, где су извори далеко доступнији, и разноврснији.