Поруке: 14,489
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
883
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,560
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,089
Мислио сам да у недељу одем до Прањана.
Међутим, у међувремену је потврђено да ће Вучић доћи у недељу. Наравно, не долази он да би одао пошту ђенералу Михаиловићу и четницима који су извели ту велику операцију, већ зато што долазе Американци, а Вучић спроводи политику увођења Србије у НАТО.
Можда би чак и то прогутао, али кад помислим да ће довући хиљаде ових његових несрећника.... Од којих су изразита већина тешке комуњаре. И они да се поклоне делу Драже Михаиловића?!!!
Наравно, већ је одавно припремљена прича:" И тако је народ спасио на стотине савезничких авијатичара..."
Поруке: 4,407
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
652
Може да буде и горе, да кажу да су их спасили недићевци, као оне избеглице на Дрини.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,489
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
883
(11-09-2019, 09:34 PM)Николај Пише: Може да буде и горе, да кажу да су их спасили недићевци, као оне избеглице на Дрини.
Да. Њих не интересује историја, истина, правда, народ, итд. већ само новац и углед. Ова власт је конгломерат комуњарства и недићешвштине.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 17,035
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,886
Гледао ја, добро је да РТС емитује овакве филмове.