Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(07-01-2020, 05:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (06-01-2020, 10:31 PM)Mekenzi Пише: Време је да се у Србији крене са протеривањем Црногораца..
Море да почнемо ми прво са протеривањем Војвођанера, ближе је а и да се види како иде!
А?

Јок.
На нашу срећу, ми смо тебе проћерали да више никад не угледаш и крочиш у Србију.... Нами је то доста.
Сад се молиш у руској цркви...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-01-2020, 07:58 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(07-01-2020, 07:54 AM)Mekenzi Пише: (07-01-2020, 05:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (06-01-2020, 10:31 PM)Mekenzi Пише: Време је да се у Србији крене са протеривањем Црногораца..
Море да почнемо ми прво са протеривањем Војвођанера, ближе је а и да се види како иде!
А?

Јок.
На нашу срећу, ми смо тебе проћерали да више никад не угледаш и крочиш у Србију.... Нами је то доста.
Ево ми нудимо решење...да се проћера 100 Војвођанера (не мора баш гоф*њивом мотком) а
МИ да се вратимо тријумфално у Србске Земље!
ВИН-ВИН за Србију што'но рек'о пекинез, земља се курталише 100 задртих Војвођанера а добија једног Велеум-патриоту!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
373
(07-01-2020, 08:31 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (07-01-2020, 07:54 AM)Mekenzi Пише: (07-01-2020, 05:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (06-01-2020, 10:31 PM)Mekenzi Пише: Време је да се у Србији крене са протеривањем Црногораца..
А?

Јок.
Ево ми нудимо решење...да се проћера 100 Војвођанера (не мора баш гоф*њивом мотком) а МИ да се вратимо тријумфално у Србске Земље!
ВИН-ВИН за Србију што'но рек'о пекинез, земља се курталише 100 задртих Војвођанера а добија једног Велеум-патриоту!

Нема враћања , ти си сад канађанин, члан руске цркве...
Што ође да чиниш, а ми Војводину неће да напуштамо.
Елем, ђе да се вратиш па ође да нам уваљаш неке Русе..
Ми се једном опекли 45-;те неби ваљало опет..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Да се ми манемо шаљивџије канађанина са којим збијамо шале и досетке Тема је озбиљна за озбиљне људе..
Протести ће бити кратког даха, то ми из искуства знамо, туна 2-3 недеља уаа мило, мило лопове, Косово је срце Србије, бакље, тробојке и то је све, не може народ у недоглед са поповима око цркве да шета ко омађијан без резултата...
Ваљало би преузети конкретне кораке ка томе. Нами се много пута поготово 90-их обило у главу "да разговарамо" Милошевић је са свима разговарао од Кучана до Туђмана преко међународне заједнице и ђе је разговарао ту Срба више није било, а ђе је било то је послато у Хаг на вишедеценијске робије...
Ваљало би да Србија коначно што би рекли бритиш канађани "вејк ап" и да коначно схвати да са Црном Гором и Милом мора оштро и безобразно да се игра на шахматовној политичкој сцени.
Ако будемо меки и опет нас поједе нејединство између Митрополије и Београда и Митрополије и СПЦ туна српском народу се не пише добро...
Ако Београд изда и пусти низ воду Амфилохија ко што је издао Србе у Хрватској, Словенији, Косову и Федерацији БиХ српском народу се неће писати добро у Црној Гори.
Најгоре што су Вучић и Мило деца комуниста и скројени у истој кухињи....
Мислим да нажалост Срби неће успети да спасу светиње доле ако иза њих нестане Србија и ако се овај проблем не стави озбиљно пред међународну заједницу што Црквену што политичку.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(07-01-2020, 01:17 PM)Mekenzi Пише: Протести ће бити кратког даха, то ми из искуства знамо, туна 2-3 недеља уаа мило, мило лопове, Косово је срце Србије, бакље, тробојке и то је све, не може народ у недоглед са поповима око цркве да шета ко омађијан без резултата...
Ваљало би преузети конкретне кораке ка томе.
Мислим да нажалост Срби неће успети да спасу светиње доле ако иза њих нестане Србија и ако се овај проблем не стави озбиљно пред међународну заједницу што Црквену што политичку.
https://www.youtube.com/watch?v=QhJVLiD5ldM
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Италијански медији нису ништа јављали о тим проблемима у Црној Гори.
Претпостављам да је исто у свим западним медијима.
Редовно јављају о уличним протестима широм света: у Француској због реформе пензија, у Хонг Конгу против кинеских власти, у Чилеу због економске ситуације, Ираку, Ирану...
О ономе што се догађа тек преко Јадранског мора, ни реч.
То је антлантизам.
Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
"Протести ће бити кратког даха"
Nece, ovde se radi o parama, ce da idu na krv i noz.
----------
"Међутим, како наводи РТ ЦГ, ако било која верска заједница располаже доказима да је на основу некад или данас важећих прописа постала власник неке имовине држава ће то признати и поштовати."
Ovo vam ej kao presipanje kapitala za vrem eulaska u kapitalizam.
Neki oteli sto niej bilo njihopvo i sad je njihovo.
Doduse i komunisti oteli nekom. Sad, ne moze bas da se vrati starim vlasnicima, deci njihovoj, unucima, ali pravda je delimicno zadovoljena. Oteo si ti, otimam i ja. Posle se uvedu postena pravial igre i ko vredi opstane(kao Miskovic), ko ne vredi propadne.
Isto je sa crkvom. Samo tajkuni se nizu krili iza naroda, nisu ni mogli, narod bio protiv njih, a crkva se krije da bi zadrzala otetu imovinu.
Ja nemam nista protiv, ako sam da se da tajkunima, onda neka se da i crkvi.
Citamo zena i ja od Miuskovcvica "Ja tajkun". ODLICNA knjiga. Kaze u na jednom mestu: Postoji drzavno i privatno, ali drustveno...to ne postoji i to ne ne moze da radi. POTPUNO u pravu.
(Последња измена: 08-01-2020, 01:56 AM од
zstoja.)
Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
[quote='zstoja' pid='121405' dateline='1578431474']
"Протести ће бити кратког даха"
Nece, ovde se radi o parama, ce da idu na krv i noz.
----------
"Међутим, како наводи РТ ЦГ, ако било која верска заједница располаже доказима да је на основу некад или данас важећих прописа постала власник неке имовине држава ће то признати и поштовати."
Ovo vam ej kao presipanje kapitala za vrem eulaska u kapitalizam.
Neki oteli sto niej bilo njihopvo i sad je njihovo.
Doduse i komunisti oteli nekom. Sad, ne moze bas da se vrati starim vlasnicima, deci njihovoj, unucima, ali pravda je delimicno zadovoljena. Oteo si ti, otimam i ja. Posle se uvedu postena pravial igre i ko vredi opstane(kao Miskovic), ko ne vredi propadne.
Isto je sa crkvom. Samo tajkuni se nizu krili iza naroda, nisu ni mogli, narod bio protiv njih, a crkva se krije da bi zadrzala otetu imovinu.
Ja nemam nista protiv, ako sam da se da tajkunima, onda neka se da i crkvi.
Citamo zena i ja od Miuskovcvica "Ja tajkun". ODLICNA knjiga. Kaze u na jednom mestu: Postoji drzavno i privatno, ali drustveno...to ne postoji i to ne ne moze da radi. POTPUNO u pravu.
Поруке: 14,443
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,524
Теме: 307
Углед:
3,062
Не нападам, него питам!!!
А што се тиче савета- прочитао сам на стотине књига, и планирам макар још толико.
Али, Мишковићеву сигурно никад у руке нећу узети.
Да ме комуниста учи шта је капитализам? Свашта!