Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ANTIFA=TERORIZAM

Izviunjavam se ako je neko postavio temu mislim da je važna. Danas je predsednik Tramp najavio da će Bela kuća staviti ANTIFU na listu terorističkih organizacija, nazvao ih je levim ekstremisitma. To su komunisti koje finasira Soroš. Imaju ogranak u Srbiji uvek su u nekim akcijama sve što je srpski proglasiti za fašizam. Sećate se akcija njihovih "Draža ratni zoočinac nacistički sluga ," Srebrenica Vukovar nikad zaboraviti"..uvek su imali podršu političkih partija. Čanak, Čeda, Marunika Tepić itd.
https://www.standard.rs/2020/06/01/marin...vog-tvita/
Мариника Тепић избацила реч „антифа“ из описа профила након Трамповог твита

Šta mi čekamo, šta čeka naš parlament? Koliko su nas ubeđivali te organizacije da smo genocidni fašisti. sad je prilika za obračun. to su strani plaćenici. Tram najavio obračun sa bandama. Ipak se nešto menja u svetu-napokon postoji levi terorizam!
Одговори

(02-06-2020, 10:06 PM)Капетан Пише:  Izviunjavam se ako je neko postavio temu mislim da je važna. Danas je predsednik Tramp najavio da će Bela kuća staviti ANTIFU na listu terorističkih organizacija, nazvao ih je levim ekstremisitma. To su komunisti koje finasira Soroš. Imaju ogranak u Srbiji uvek su u nekim akcijama sve što je srpski proglasiti za fašizam. Sećate se akcija njihovih "Draža ratni zoočinac nacistički sluga ," Srebrenica Vukovar nikad zaboraviti"..uvek su imali podršu političkih partija. Čanak, Čeda, Marunika Tepić itd.

Šta mi čekamo, šta čeka naš parlament? Koliko su nas ubeđivali te organizacije da smo genocidni fašisti. sad je prilika za obračun. to su strani plaćenici. Tram najavio obračun sa bandama.

ПРАВИ ФАШИЗАМ ДАНАС ЈЕСТЕ УПРАВО

АНТИФАШИЗАМ!

СА-СН!

СМРТ АНТИФАШИЗМУ-СЛОБОДА НАРОДУ!!!

табаџија табаџија табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ово је заиста добра тема... Чисти плаћеници, била и слика како траже паре од Сороша, јер их је наводно нешто организација изиграла (неколицина њих).
Бојим се да користе ове немире у Америци да изврше притисак на Трампа. Ако им одоли, имамо чему да се надамо и код нас.
Одговори

Stavljanje ANTIFE na crnu listu je najbolji Trampov potez kako je na vlasti. Šta će sad Sonje, Nataše, Srđe, Čede itd???
Одговори

(02-06-2020, 10:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(02-06-2020, 10:06 PM)Капетан Пише:  Izviunjavam se ako je neko postavio temu mislim da je važna. Danas je predsednik Tramp najavio da će Bela kuća staviti ANTIFU na listu terorističkih organizacija, nazvao ih je levim ekstremisitma. To su komunisti koje finasira Soroš. Imaju ogranak u Srbiji uvek su u nekim akcijama sve što je srpski proglasiti za fašizam. Sećate se akcija njihovih "Draža ratni zoočinac nacistički sluga ," Srebrenica Vukovar nikad zaboraviti"..uvek su imali podršu političkih partija. Čanak, Čeda, Marunika Tepić itd.

Šta mi čekamo, šta čeka naš parlament? Koliko su nas ubeđivali te organizacije da smo genocidni fašisti. sad je prilika za obračun. to su strani plaćenici. Tram najavio obračun sa bandama.

АНТИФАШИЗАМ!

СА-СН!

Још гори од Антифа су прикривени фашисти, попут следбеника србских издајника Недића и Љотића. Као и "русофили" који готиве највећег убицу хришћана Брку Џукацвилија.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-06-2020, 09:33 AM)Шумадинац Пише:  
(02-06-2020, 10:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

АНТИФАШИЗАМ!

СА-СН!

Још гори од Антифа су прикривени фашисти, попут следбеника србских издајника Недића и Љотића. Као и "русофили" који готиве највећег убицу хришћана Брку Џукацвилија.
.

Ваистину!

Саће да се јави...Јок

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Зашто сам против термина антифашизам:
http://www.pogledi.rs/zasto-sam-protiv-t...tifasizam/
Одговори

(03-06-2020, 04:55 PM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто сам против термина антифашизам:
http://www.pogledi.rs/zasto-sam-protiv-t...tifasizam/

Da, lepo napisano, 30 godina na TV slušamo o zlim desničarima koji se povezuju sa fašistima a pri tome radi se o levičarskim poktretima. Bilo kakav skup za Kosmet uvek je bilo na TV " skup desničara za odbranu Kosmeta itd". Baš su nam isprali mozak koa da je desnica nelo zlo uvek povezano sa fašizmom a levo nešto lepo, poželjno, mada u Srbiji nema desnice. Legli smo mi davno, mada kako bude dolazilo sa promenana u svetu tako će se i mnoge stvari u Srbiji rešavati. Ko bi rekao da će jedna ANTIFA biti stavljena na crnu listu.

Ne vidim da su se komunisti iz Hrvatske, tzv BIH itd oglasili povodom dešavanja u SAD, samo naše budale, da mi je znate ko ovim ludacima daje podršku u medijima.

Цитат:NKPJ SE SOLIDARIŠE SA NARODOM SAD

https://www.youtube.com/watch?v=9cow6ZE-...=emb_title

okom predizbornih aktivnosti u Zemunu, lista “Socijalizam jedini izlaz” – NKPJ – SKOJ iskoristila je priliku da se solidariše sa narodom SAD-a, koji već danima protestvuje zbog brutalnog ubistva Džordža Flojda. Pored sakupljanja potpisa, deljenja letaka i razgovorom sa građanima Zemuna naša lista nije zaboravila naše internacionalističke dužnosti. NKPJ i SKOJ se solidarišu sa narodom SAD-a koji se digao protiv nepravde i stradanja koja se događaju u imperiji zla.

Lista “Socijalizam jedini izlaz” – NKPJ – SKOJ ističe da se narod SAD suočava sa stravičnim rasističkim, diskriminatorskim i nedemokratskim pritiscima i da je to razlog zbog čega potlačeni u SAD iskazuju svoj pravedni bunt širom ove zemlje. Lista “Socijalizam jedini izlaz” – NKPJ – SKOJ ističe da je razlog opravdanog bunta u SAD beda i sistemska kapitalistička kriza u vodećoj zemlji imperijalizma.

Naši aktivisti su građanima Zemuna objašnjavali da Tramp i njegov diktatorski režim nije prijatelj Srbije, kao i desničarske organizacije u Srbiji koje podržavaju brutalne zločine u SAD-u i šire dezinformacije o karakteru protesta u SAD. Naši aktivisti su istakli da su oni, kao i njihov idol Donald

Tramp sluge krupnoga kapitala i da se oni bore za njihove interese, a ne interese radnog naroda. Naša lista je poručila građanima Zemuna da je solidarnost važna kako bi se progresivne snage izborile za bolje i pravednije društvo. Naša lista ističe da fašizam i rasizam neće proći i da je socijalizam jedini izlaz!

Sekretarijat NKPJ,

Beograd,
Одговори

Агенда је прилично јасна: Трамп мора да прође као расиста шта год урадио или рекао.

То што је Трамп био расиста у својим иступима као што сам ја био јапански цар није битно. Кез
Одговори

Невероватно.....овим мајмунима сад крива и Канада која пушћа да уђе све то без докумената, без имена и презимена које Трамп ишћерује!

Нарочито Квебек има широм отворена врата за њих, а кад уђу ево шта раде:

Добродошли у капитализам (значи позитивно)...АМА КА'ЋЕ КАПИТАЛИЗАМ У СРБИЈУ....видимо нестрољиви су тамо?!

ЉУДИ ДЕМОНОКРАТИЈА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ЈЕ БОЛЕСНА, ТАМО ЈЕ САМОПОРИЦАЊЕ И АУТОШОВИНИЗАМ ДОСТИГАО ДНО ДНА!

Ево писма које посласмо нашима у Чемерици, па ка'е:

Цитат:https://www.youtube.com/watch?v=1qwif8PF...e=youtu.be

Надам се да си добро?

Ако Трамп не победи у новембру-бежи из тог пакла да ти сутра деца не клече пред орангутанима, шимпанзама, бабунима, мандрилима и...макака мајмунима само зато што имају белу кожу!

Има стара јеврејска пословица: “Паметан Јеврејин се сели на време са контејнерима а глуп Јеврејин ни кофер не понесе!”

У видео прилогу види се да траже од белаца да клече због неких привилегија!

То имамо и у Србији јер морамо да се извињавамо непрекидно потурчењацима, шифтарима па и циганима али....ЈОШ УВЕК НЕ ТРАЖЕ ДА ЈАВНО КЛЕЧИМО ПРЕД ЊИМА УСРЕД СРБИЈЕ И БЕОГРАДА!

Такође сви белци у Чемерици се оптужују за некакав геноцид али убеђивати мајмуне да Срби немају везе са тим неће бити довољно!

Ја рекох и Душу спасих!

ПС

https://www.youtube.com/watch?v=2iG0GXpwB7Y&t=1880s

Биле демонстрације и у Монтреалу-нема везе што Квебек прима бабуне и мандриле без икаквих докумената које Трамп избацује из Чемерике!

Ко не схвата ситуацију нека се прошета викендом ПЕШКЕ по Сент Катрин од Атвотера до Ла Беја-не треба даље!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Зашто наши медији ћуте о овој одлуци америчког председника?
Одговори

Пре два дана сам читао агенцијске вести АНСЕ, тј. оног пропагандног гласила које је остало од АНСЕ. У једном преносу наводе да је Трамп искористио мирнију атмосферу у Вашингтону и "направио још један гаф" (искористили су израз "scivolone di Trump") тиме што је посетио Цркву Светог Јована (тзв. Председничку цркву) на Лафајет скверу. На то су додали потпуно непоткрепљену тврдњу да се "то није допало хришћанском свету", не објаснивши коме се то није допало и зашто. Иначе, овај англикански храм је оштећен током нереда у Вашингтону.

Посета храму је гаф?
Одговори

(04-06-2020, 11:53 PM)Уставобранитељ Пише:  Пре два дана сам читао агенцијске вести АНСЕ, тј. оног пропагандног гласила које је остало од АНСЕ. У једном преносу наводе да је Трамп искористио мирнију атмосферу у Вашингтону и "направио још један гаф" (искористили су израз "scivolone di Trump") тиме што је посетио Цркву Светог Јована (тзв. Председничку цркву) на Лафајет скверу. На то су додали потпуно непоткрепљену тврдњу да се "то није допало хришћанском свету", не објаснивши коме се то није допало и зашто. Иначе, овај англикански храм је оштећен током нереда у Вашингтону.

Посета храму је гаф?

Само излудели од мржње сатанисти могу да прогласе овај Трампов Крстни Ход до Цркве као "гаф"!

Међутим!

Огромна већина од 325 мелеона Американаца, па и свих народа света, је у овом гесту видела јуначки и државнички потез јер, није тајна, Лихварској Хидри остаје само да проба да га убије снајпером јер им и овај покушај грађанског рата пропада!

Погледајмо и просудимо сами:

Оно јес....ми за ову тврдњу имамо исто толико доказа као и сатанисти за свој баљезг о "гафу" али....ИСТИНА је ипак на нашој страни!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(04-06-2020, 10:58 PM)Александар Динчић Пише:  Зашто наши медији ћуте о овој одлуци америчког председника?

Zato što nam je ANTIFA u institucijama. Ne sme da se priča o tome.

U velikom smo mi Srbi problemu. Čak i promene koje dolaze u svetu mi nećemo umeti da iskoristimo.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним