Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
А може и овде: ухапшен певач Смака.
Поруке: 435
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
282
Најбоља група свих времена.ЕНДЕ!!!
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 275
Теме: 15
Придружен: Apr 2022
Рокенрол је америчко кич ђубре. Не иде америчка кичерица и српско злато. Ми имамо толико лепих, продуховљених српских мелодија, да странцима застаје дах кад их чују. Ко има злато, сем ако с ума није сиш'о, не шерује га за кич. Или меша злато и бижутерију у истом кићењу.
У Војводини су се Срби стално подсмевали Швабама и њиховом "тра-ла-ла" (песме из пијанства, и ситости, све на исти калуп, исти ритам, слична и мелодија, као баш "тра-ла-ла", без мозга и духовности).
Е.. сад су "тра-ла-ла" мелодије добиле своје "тра-ла-ла" људе. Опијанише се, преждераше се и "потралалаисаше" и Срби.
"Беху Срби. Сад су амерички - робови, и физички и ментално." треба да стоји као епитаф читавом нараштају овом.
Шта рећи? Има песма овде објављена, "Ратник Дуге или Бора Дугић" од Змаја Б. која се бави овом темом. Све речено. Ко хоће да чује.
Ко неће, онда нек извини за овај пост. Да не кварим весеље у пропасти.
Поруке: 275
Теме: 15
Придружен: Apr 2022
Чак назив бенда - све говори. Ал'кад је човек слеп, па не вреди ни бакља пред носом. Опећ' ће се али видет'неће.
Углед:
942
Цела Шумадија синоћ на тргу....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
942
Д М
Углед:
942
Синоћ је цела Србадија била у Чачку! То треба доживети....
Д М
Поруке: 1,145
Теме: 25
Придружен: Nov 2017
Углед:
725
Почела је припрема за изградњу споменика групи СМАК, у Крагујевцу, испред Дома омладине.