16-09-2020, 09:59 AM
Колико бивших чланова Отпора је било ономад у Трамповом кабинету када је потписан "споразум"?
(16-09-2020, 07:36 AM)Vlad Alekš Пише: Милославе, мени није јасан твој став. Да ли је Отпор био терористичка организација или не? Шта је дефиниција тероризма? Киза је навео неке акције које су терористичке: атентати, постављање експлозива, паљење пожара, пребијања - насиље сваког облика, укратко. Коју од ових насилних акција је извршио Отпор. Ја се једино сећам убиства Бошка Перошевића (ваљда се тако звао човек), које по мени није баш разјашњено. Њега је убио неки психопата, код кога је полиција наводно нашла флајере Отпора. Па су онда они клинци побеглу у Републику Српску или где већ... На пример, данас већ врло добро знамо да је КПЈ била терористичка организација због бројних акција терора над органима легалних власти и обичног становништва. Дакле?
(16-09-2020, 09:42 AM)Шумадинац Пише: Отпораши су преко 90 посто били младе комуњаре, наследници СКОЈ-а.
(14-09-2020, 10:21 PM)Mekenzi Пише: Западне силе су издвојиле миноран буџет за акције отпора. Отпор је била студентска организација где су студенти кроз креативне идеје и ненасилно изражавали отпор режиму. Отпор се искључиво финансирао из својих прихода. Стране донације нису биле велике.Отпор је само каналисао незадовољну енергију људи. 90% Људи у отпору је радило џабе.
(16-09-2020, 10:30 AM)Милослав Самарџић Пише:(16-09-2020, 07:36 AM)Vlad Alekš Пише: Милославе, мени није јасан твој став. Да ли је Отпор био терористичка организација или не? Шта је дефиниција тероризма? Киза је навео неке акције које су терористичке: атентати, постављање експлозива, паљење пожара, пребијања - насиље сваког облика, укратко. Коју од ових насилних акција је извршио Отпор. Ја се једино сећам убиства Бошка Перошевића (ваљда се тако звао човек), које по мени није баш разјашњено. Њега је убио неки психопата, код кога је полиција наводно нашла флајере Отпора. Па су онда они клинци побеглу у Републику Српску или где већ... На пример, данас већ врло добро знамо да је КПЈ била терористичка организација због бројних акција терора над органима легалних власти и обичног становништва. Дакле?
Изазивање оружане побуне - то је тероризам.
Иначе било је више неразјашњених убистава, али немамо доказа.
(16-09-2020, 09:59 AM)Бенито Пише: Колико бивших чланова Отпора је било ономад у Трамповом кабинету када је потписан "споразум"?
(16-09-2020, 11:43 AM)Vlad Alekš Пише:- У Украјини и доле у арапским земљама.(16-09-2020, 10:30 AM)Милослав Самарџић Пише:(16-09-2020, 07:36 AM)Vlad Alekš Пише: Милославе, мени није јасан твој став. Да ли је Отпор био терористичка организација или не? Шта је дефиниција тероризма? Киза је навео неке акције које су терористичке: атентати, постављање експлозива, паљење пожара, пребијања - насиље сваког облика, укратко. Коју од ових насилних акција је извршио Отпор. Ја се једино сећам убиства Бошка Перошевића (ваљда се тако звао човек), које по мени није баш разјашњено. Њега је убио неки психопата, код кога је полиција наводно нашла флајере Отпора. Па су онда они клинци побеглу у Републику Српску или где већ... На пример, данас већ врло добро знамо да је КПЈ била терористичка организација због бројних акција терора над органима легалних власти и обичног становништва. Дакле?
Ко, када и где је изазивао оружану побуну?
Дај примере неких неразјашњених убистава.
Ти си написао у свом тексту да је Отпор терористичка организација. Дакле, дај где је то писало у њиховом програму или наведи конкретне акције.
(16-09-2020, 12:34 PM)Милослав Самарџић Пише:(16-09-2020, 11:43 AM)Vlad Alekš Пише:- У Украјини и доле у арапским земљама.(16-09-2020, 10:30 AM)Милослав Самарџић Пише:(16-09-2020, 07:36 AM)Vlad Alekš Пише: Милославе, мени није јасан твој став. Да ли је Отпор био терористичка организација или не? Шта је дефиниција тероризма? Киза је навео неке акције које су терористичке: атентати, постављање експлозива, паљење пожара, пребијања - насиље сваког облика, укратко. Коју од ових насилних акција је извршио Отпор. Ја се једино сећам убиства Бошка Перошевића (ваљда се тако звао човек), које по мени није баш разјашњено. Њега је убио неки психопата, код кога је полиција наводно нашла флајере Отпора. Па су онда они клинци побеглу у Републику Српску или где већ... На пример, данас већ врло добро знамо да је КПЈ била терористичка организација због бројних акција терора над органима легалних власти и обичног становништва. Дакле?
Ко, када и где је изазивао оружану побуну?
Дај примере неких неразјашњених убистава.
Ти си написао у свом тексту да је Отпор терористичка организација. Дакле, дај где је то писало у њиховом програму или наведи конкретне акције.
- Не могу, немам доказа, и уопште не бих да се петљам у то.
- То није писало ни у програму КПЈ.
(16-09-2020, 01:08 PM)Бенито Пише: Највећи проблем овог Милослављевог текста, ако смем да приметим, није у тачности факта да је Отпор терористичка организација.
Највећи проблем тог текста је фама да је Отпор срушио Милошевића. То је ноторна лаж.
(16-09-2020, 03:05 PM)ОРЈУНА Пише:(16-09-2020, 09:59 AM)Бенито Пише: Колико бивших чланова Отпора је било ономад у Трамповом кабинету када је потписан "споразум"?
Да ли је и Бошко Обрадовић био отпораш?