Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Враћање Монархије у Србију

Шта Ви мислите колико смо близу враћања Монархије у Србију?

Приложених Датотека Изведена сличица(e)

Одговори

(17-12-2020, 07:01 PM)Аца Пише:  Шта Ви мислите колико смо близу враћања Монархије у Србију?

Видим да си нов.

Прво помаже бог и добро ти нама дошао у домаћинску кућу.

Видим да те занима монархија.

Ође има подфорум православље и монархија и ту можеш наћи одговор за твоје питање.

Ово је под форум Политика и дебатујемо о дневним и текућим догађајима.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-12-2020, 07:01 PM)Аца Пише:  Шта Ви мислите колико смо близу враћања Монархије у Србију?

Прво да се вратимо у

С Р Б И Ј У

из ове ко зна које по реду Шугославије која се само зове Србија једино због тога што нам је некако ЗАПАЛА кад су сви убјежали, што лепо рече Брат Фајгељ 'номад!

О каквој Србији, а тек о каквој КРАЉЕВИНИ СРБИЈИ, ми говоримо кад оне усташе које разбијају ћириличне табле по Вуковару не би имале шта да разбију да их пуштиш у Књаз Михаилову!

Тагата је србска поголема!

Тужан

Међутим!

Ако нас питаш...

Ми смо за Краља!

Без услова и без гласања, јер се судбина на гласање не ставља!

Ми смо за Краља!

Јер ми заиста верујемо да је истинита реч “по милости Божјој” коју наши Краљеви стављају пред својом титулом, и зато као народ таквог Краља хоћемо, па је зато сасвим на своме месту и допуна те речи “по вољи народној”.

Ми тоже верујемо да нам милост Божја даје Краља као Заставу слободе и штит јединства, - и да нам га даје у одређеној личности да нас ова представља, заступа и води, - и зато га примамо као народ свом душом својом!

Међутим!

Кад МИ дођемо навлас', а то долази неумитно као судбина, будите сигурни, спречићемо свом снагом и Вером својом васпостављање демонократије у било ком облику у Соједињеном Војно-Крајишком Краљевству Србском (У Персоналној Унији са Русијом)!

Ево шта вели о демонократији Митрополит Јован (Сничев), па каже:

Цитат:Демократска идеја је право речено, због тога и створена , да би

-расточила, ослабила темеље снажног, традиционалног друштвеног уређења,

-разорила његове духовне, религиозне ослонце,

-растурила националне државе и

-постепено неосетно, неопипиво за друштво намагарчено демократским хаосом – предала узде управљања над истим транснационалној светској закулиси...

... Зашто никоме не пада напамет да, уз помоћ свеопштег гласања, (1 билмез = 1 глас. Прим. ПРОСВЕТАР) бира хирурга или истражног судију, шофера или авијатичара? А зар је управљати скалпелом, аутобусом, авионом, теже него управљати огромном државом, оптерећеним најтежим проблемима?

Митрополит Јован

Паметном доста!

ПС

Зато ми онога који би да "крунише демократију" не прихватамо јер

БЕЗ ПРАВОГ СРБСКОГ КРАЉА-НЕ ВАЉА !!!

Ево рецимо најславнија (ал'по чему?) "монархија" на Гњилежном Западу (као што Запад и Европу ка којој србска наива толико жуди назива Свети Николај Србски), британска "монархија" је миц по миц прешла са мушког на женски принцип и свела улогу Монарха на једну бакицу са цветним шешуаром која ту и тамо пресеца неке врпце док се здрав и прав легитимни наследник Престола бави акварелима и пресовањем биља у хербаријуме.

Добро је рекао ономад Срђа Трифковић: "овај данашњи Запад у поређењу са Западом наше младости личе један на другог к'о што вампир личи на жива човека"!

Исто важи и за Монархију некадашњу и ову данас са којом би данашњи ерзац "монархисти" да усреће Србију.

Последња ПРАВА Монархија било је Руско Православно Царство!

Ако за ПРАВУ МОНАРХИЈУ не можемо да се изборимо-ЛАЖНА НАМ НЕ ТРЕБА !!!

С'ВЕРОМ У БОГА,

ЗА СРБСКОГ КРАЉА

ал'

Д О С Т О Ј Н О Г А !

EX ORIENTE LUX!

(17-12-2020, 07:49 PM)Mekenzi Пише:  

Видим да си нов.

Прво помаже бог и добро ти нама дошао у домаћинску кућу.

Видим да те занима монархија.

Ође има подфорум православље и монархија и ту можеш наћи одговор за твоје питање.

Ово је под форум Политика и дебатујемо о дневним и текућим догађајима.

Ацо, пст....не слушај особе са маската!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ацо, овог нацоша, антиваксера, угузљуба руских комунаца и сатаниста, разних суботара, баба ванги, који је убјежао код британске краљице под сукњу и на сав глас пев'о гуд сејв д квин...заобиђи....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ацо, не знам шта ће бити у вези монархије у Србији, али знам да су Погледи форум већ одавно вратили монархију. Само имамо два краља: Просветара и Мекензија. Чисто да знаш где си дошао. Ваистину!
А вас двојица, морате ли отерате сваког ко дође нов на овај форум???
Одговори

Имамо и "Дрипца"-дворску луду форума-краљевине... КидањеКидање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-12-2020, 11:01 PM)смедерево Пише:  Имамо и "Дрипца"-дворску луду форума-краљевине... КидањеКидање

Шуми је добар чо'ек.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-12-2020, 11:45 PM)Mekenzi Пише:  
(17-12-2020, 11:01 PM)смедерево Пише:  Имамо и "Дрипца"-дворску луду форума-краљевине... КидањеКидање

Шуми је добар чо'ек.

Не кажем да је лош,само је мало "ћакнут",Ваистину!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(18-12-2020, 10:52 AM)смедерево Пише:  

Шуми је добар чо'ек.

Не кажем да је лош,само је мало "ћакнут",Ваистину!

Нико овде нормалан није.Јок

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шуми је добар чо'ек.

Како те бре није срамота да нападаш Шумија тако?!

Брат смедерево је само рекао да има туна неки луди дрипац на форуму а ти одма'оптужио нашег Шумадрипца да је он тај!

Ц,ц,ц....ђе ће ти Душа....

табаџија

Иначе ђе убјежа Ацо? Ми баш намерачили да му објаснимо штошта гледе Краљевине а ви оћерасте чо'ека!

Тужан

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ту сам, не брините браћо Smile
Имао сам неких обавеза ових дана па нисам стигао све да ишчитам на форуму

Иначе, знам да питање нема везе са темом, занима ме како се овде на форуму Погледи добијају чинови?
Одговори

Да би се вратила монархија требало би да имамо престолонаследника који ће да се потруди да постане краљ овај Александар не зна ни где се налази најсмешније ми је било кад је рекао да ниједан Србин не живи са тетком. Чинови се добијају по броју порука 500 каплар 1000 наредник тако некако.
Одговори

Хвала Вам на информацији господине пек.
Одговори

(21-12-2020, 05:09 PM)Аца Пише:  Ту сам, не брините браћо Smile
Имао сам неких обавеза ових дана па нисам стигао све да ишчитам на форуму

Иначе, знам да питање нема везе са темом, занима ме како се овде на форуму Погледи добијају чинови?

Савет ништа нне читај што пише овај ПРОСВЕТАР можеш завршити код неких караконџула, субота, љотићевца, или постанеш фан црвеног брке тј. Стаљина, Лењина, Путина и осталих руских комунисто сатаниста и да пређеш у неку руску непризнату цркву...што даље од њега...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним