Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

Прочитао на "борби за веру али је избацио део у којем пише да је "вечна ватра " сатанистичка јер за хришћане вечна ватра постоји само у паклу да је такав обичеј постојао у многобожачком Риму да су то хришћански цареви забранили и да је поново уведено после француске револуције http://borbazaveru.info/content/view/13779/1/
Одговори

У Русији је комунизам живљи него код нас.
Одговори

(02-01-2021, 07:22 PM)Српска четничка команда Пише:  У Русији је комунизам живљи него код нас.

Енеее...рече младенац који преписује бајке бораца из прошлога рата овуден који називају комунизмом све, све, све....што им се не допада а да уствари не знају ни шта је комунизам, одакле је дошао, ко га је створио, ко га одржава и подржава и зашто!

За борце из прошлога рата комунизам је и кад Вучић балави и пљује кад говори, или кад Дачић и Додик јавно певају!

Кидање

Младићу читај и учи:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-komun...-pozitivno

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

EX ORIENTE LUX!


(02-01-2021, 06:37 PM)пек. Пише:  Прочитао на "борби за веру али је избацио део у којем пише да је "вечна ватра " сатанистичка јер за хришћане вечна ватра постоји само у паклу да је такав обичеј постојао у многобожачком Риму да су то хришћански цареви забранили и да је поново уведено после француске револуције http://borbazaveru.info/content/view/13779/1/

Чланак је преписан са ЉОТАЧКО-НЕДИЋЕВСКОГ портала па сад МИ ваља да бранимо Саааааавезнике и Дражин орден од насртаја излуделог Шумадрипца и ДИЛЕЈЕ Ивана Ивановића, а МИ први ође поставили прилог против тог "Ослобођења" док је цео форум спавао!

https://carostavnik.blogspot.com/2020/12...st_23.html

Све наопако почело од овог шугословенског "новака"!

Међутим!

Част ни је обавестити Кизу и оног Дарка Трифуновића (и куче), да "вечних ватри" има више на Гњилежном Западу него у Русији, па ви видите тамо!

Кидање

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(28-12-2020, 09:31 AM)Mekenzi Пише:  Ред је да се Србија врати

Монархији

Да уђе у ЕУ и НАТО

И да се врати у нормалност, као што су учиниле све земље источног блока.

Ти нем'о да причаш о Монархији јер си чак и овог нашег несрећног Престолонаследника вређао месецима, годинама...а твоји дописи још стоје на форуму!

Међутим!

Какву ти то

Н О Р М А Л Н О С Т

очекујеш од Гњилежног Запада јадан?!

'Оћеш ФЕМИНИЗАЦИЈУ ЈЕЗИКА па да ти увале под морање апликацију да кад год напишеш рецимо "четник" а оно ти аутоматски исправља "четникуша". или "војник-војникуша", "програмер-програмачица" итд., тако да мораш да тражиш писаћу машину по антикварницама!

Или 'оћеш ужасе које је открио Протојереј Владислав Ципин, Сајам деце за ЛГБТШКЉ, мужеложнике и лезбаче?!

Еј бре на Гњилежном Западу прорадио сајам деце која се рађају ради забаве хомосексуалних парова па се то осећа, смрди!

Наиме почетком јесени у Бриселу, који је у медијима чврсто стекао титулу престонице Европе, одржан је „сајам деце“ – не дечјих играчака или дечје одеће, већ распродаја саме деце, истина била је то трговина будућим уговорима.

Продавана су још нерођена деца: наручивана су по објављеном ценовнику у којем су наведени облик очију, боја косе, облик носа и други параметри живе робе са ценама по квалитету.

Цене су се кретале од 95 до 160 хиљада долара: скупље од аутомобила марке „мерцедес“, али јефтиније од чистокрвних арапских пастува.

Роба је наручивана од услужних дама – такозваних сурогатних мајки: сајам је обављен у виду изнајмљивања репродуктивног апарата. Међутим, како обично кажу у рекламним спотовима, то није све. Организатори сајма су свој „пир у доба куге“ назвали сајмом Men having babies („Мушкарци који имају децу.“)

Продаја живе робе је намењена купцима ретке, и како се на Западу обично сматра, врло драгоцене расе, попут животиња из „Црвене књиге“- расе, чије размножавање представља једну од главних брига цивилизованог света – на истополне породице с тим да оне, вероватно, купљену децу васпитају тако да буду достојна да учествују у њиховом облику срећног породичног живота.

Продаја деце није нова ствар, у прошлости се вршила у робовласничким државама: у фараонском Египту, у Вавилону, у античкој Грчкој, у Сједињеним Америчким Државама. Ипак, у Римском царству је продаја деце која су рођена слободна била забрањена, без обзира на то што је ропство тамо било озакоњено.

Али древни робовласници у вештини маркетинга не могу да се пореде са савременим продавцима и купцима живе робе лишеним застарелих предрасуда. Историја се не креће правом линијом, као што су замишљали простодушни напредњаци, већ пре ће бити циклично, по кругу, њен точак може да се котрља и напред и назад, и неке појаве из прошлости се реанимирају, премда у другачијем руху.

Продаја живе робе данас на Гњилежном Западу постаје свакодневица: сајмови Men having babies су у најскоријој будућности планирани у Џујорку, Сан Франциску и Сикагу.

Кад су у Русији 1980-их година неки жудели за увођењем „општеевропских“ вредности и „западних стандарда љуцкиправа“, чак ни сањари чија је машта била способна на најбујније фантазије, нису досезали до домишљатости генератора ових вредности, нису могли да замисле да ће једно од обавезних и приоритетних људских права бити право истополног пара, који по природи ствари није у стању да се размножава, бити да купује децу по ценовнику.

Као што је познато, почетком ХХ века немачки мислилац Освалд Шпенглер је написао историјско-философски рад „Untergang des Abendlandes“ који је код нас познат као "Пропаст Запада" а код Руса као „Залазак Европе“.

Свети Владика Николај код нас и славјанофили у Русији су много пре Шпенглера говорили о труљењу Запада па ова метафора код Руса потиче од С. П. Шевирјова.

Перспектива заласка Запада дакле, коју је предсказао О. Шпенглер, открива се и кроз ПРАЗНЕ ЦРКВЕ или кроз изумирање западне популације због потискивања ретроградних разнополних породица истополним паровима – тако да ускоро неће имати ко да рађа сурогатне мајке. Неко ће рећи да је то дуготрајан процес.

Међутим!

Вероватно је дуготрајан, али има маса околности у савременом свету које могу радикално да га убрзају.

Да ли сви на Гњилежном Западу ликују због тријумфалног напретка у еволуцији најновијих вредности?

Разуме се, не сви, чак и не већина, која ни тамо не стиже авангарду. И у Европи, и у Новом свету је остало још много, да кажемо савременим жаргоном „заосталих“ који нису у стању да схвате овакво ликовање. Не само то, и тамо постоји „елемент“ који је спреман да пружи отпор прогресу који надолази.

У сваком случају, таква расположења се могу запазити у религиозној средини која је привржена сасвим другим вредностима, које је ареопаг законодаваца етичке моде прогласио за застареле и опасне. То су и Хришћани али и муслимани, и носиоци хуманистичких идеја у њиховој традиционалној амбалажи, које је сада проглашено за ретроградно, који се не мире с трговином робљем, чак и ако је улог срећа истополних парова.

За то да муслимани одбацују вредности „цивилизованог“ света постоје упечатљива – па чак и претерано упечатљива – сведочанства.

Али на Гњилежном Западу још увек има више каквих-таквих хришћана него муслимана.

Негативан став Руске и Србске Православне Цркве о сурогатном материнству и истополним браковима је добро познат а овај став деле и Православци који припадају другим Помесним Црквама, а ако га неко не дели, логично се поставља питање да ли се може сматрати Православцем, и уопште Хришћанином онај ко лако одбацује учење Апостола Павла о томе да „мужеложници… неће наследити Царство Божје“ (1 Кор. 6: 9-10).

Међутим!

Православци на Гњилежном Западу, у западној Европи и Северној Америци чине мањину.

Протестантске конфесије у својим званичним декларацијама, осим тврдоглавих „фундаменталиста“, се труде да не заостану за напретком "западних вредности" у његовим разним правцима, као рецимо жене "свештенице", често лазбаче, или декларисани мужеложници-"свештеници", па на крају укључујући и "редности" које су довеле Гњилежни Запад до озлоглашеног бриселског сајма.

А шта је с Кримо-католичком "црквом", којој припада преко милијарду неких хришћана на свим континентима?

У званичним изјавама Ватиканске курије нема директног одобравања трговине децом и истополне љубави, а још мање истополних „бракова“, значи, остаје нам надежда да у Кримо-католичкој цркви у ближој перспективи неће венчавати младожење са младожењама и младе с младама мада је папа већ наговестио и ту могућност иако је у књизи „На небу и на земљи“ он је законе „који изједначавају“ хомосексуалне односе с браком назвао „антрополошком регресијом“.

Другим речима, констатовао је да се одвија процес дехуманизације, рашчовечавања човека.

Међутим!

На размишљање наводе неке његове друге изјаве на ову тему, тим пре што их многи савесни Кримо-католици доживљавају као непогрешиву истину.

У разговору с новинарима који је одржан 2013. године у авиону на повратку из Бразила у Рим папа је, признавши хомосексуалне односе грешнима, истовремено рекао: „Ако је човек геј и има добру вољу и тежи ка Богу, ко сам ја да му судим?“

У овим речима нема ни директног, ни индиректног одобравања содомије. Оне се по жељи, с једне стране могу интерпретирати као поштовање Христове заповести: „Не судите да вам се не суди“ (Мт. 7: 1), а с друге, као илустрација мисли Апостола Павла о разним усмерењима људских помисли: „Добро које желим, не чиним, а зло које не желим, чиним“ (Рим. 7: 19) – ето, као и други грешници, и содомити могу, остајући у греху, да теже ка добру.

Тужан

Вероватно да могу. Али остаје непобитна чињеница: ни из далека нису сви Кримо-католици папине речи схватили у повољном смислу. Не упуштајући се у егзегетске нијансе могли су закључити да папа не сматра да је могуће осуђивати, не само грешнике – његови претходници су лако осуђивали лично и одређене људе, између осталог, на вечне паклене муке, – већ и сам грех: јер у овом интервјуу није разматрано девијантно понашање конкретне особе, већ се радило о самом овом феномену.

Једни – и то су новинарска гуштерска, рептилска братија, која опслужује творце „врлог, новог света“ – похвалили су папу због ових његових речи, а други – и њих има много више – били су огорчени, па чак и шокирани, једноставни речено: ужаснути.

У Италији су на захтев страшног и моћног ЕСЉП (Европског суда за љуцкиправа) легализовани истополни грађански савези, истина, још увек не бракови: државна власт земље је узела у обзир солидарне наступе Кримо-католика и некатолика против иницијативе да се содомитски савези по правима изједначе с брачним савезима.

Папа Франциско је тада изразио задовољство због постигнутог компромиса, али се притом заложио за заштиту грађанских права содомита и против њихове наводне дискриминације.

Папин став се може схватити на следећи начин: он је задовољан због тога што је по цену мањег зла – легализације истополних грађанских савеза – избегнуто веће зло – потпуно изједначавање содомитских савеза с браком по правима.

Жан-Франсоа Тири, руководилац Кримо-католичког културног центра „Покровска капија“ у Москви на следећи начин је прокоментарисао понтификове речи:

Цитат:Речи папе Франциска о легализацији истополних бракова нису из званичног документа цркве… За Католичку цркву и за папу није могуће да благослове хомосексуални савез. И управо због тога што црква не може да прихвати и да благослови такав савез, она се слаже с тим да се о таквим људима побрине држава. Да имају могућност, као обичне породице, да плаћају мањи порез, да се брину једни о другима, да долазе у болницу. Наравно, све што је папа рекао имаће одјека. Међутим, мислим да нико неће укинути Библију и тврдње Библије о хомосексуалности.

Можда тако и треба схватити изјаве понтифика о овој пикантној теми. Ипак, њихов негативан ефекат, или „резонанс“, по речима Ж-П. Тирија, папа, који по дужности мора бити мудар, је морао предвидети.

Шта наводи курију на тако ризичне изјаве? Можда скандали повезани с педофилијом у средини Кримо-католичког клира. Нема сумње у то да су се десиле неке криминалне чињенице око којих се у медијима дигла велика прашина. Оне су потврђене и судским пресудама, и што је подједнако убедљиво „признањем“, али је очигледно и да Интернационална Лихварска Хидра води организовани и контролисани прогон католичког клира.

Новине, телевизија и интернет сугеришу публици да је типични католички свештеник, прелат и кардинал – педофил.

Приликом упознавања са садржајем сличних публикација стиче се утисак да њихови аутори од католичког клира захтевају да начини вешти акробатски покрет, својеврсни салто мортале – да се званично јавно покаје за сопствену педофилију и да одмах званично одобри педерастију у савременом уобичајеном значењу ове речи, иако су у недавној прошлости ове речи, у складу с њиховом етимолошком логиком, биле синоними.

А како заправо стоје ствари са правим и лажним костурима у Кримо-католичким ормарима?

По папином признању, до 2 процента клирика, епископа и кардинала су педофили.

По процени разобличитеља са стране, таквих изопачењака у Кримо-католичком клиру има до 6 процената.

Ипак ћемо се држати папине процене, премда се догма о његовој непогрешивости не односи и на непогрешивост калкулација.

Као што је познато, нема жита без кукоља и у сваком стаду има понека шугава овца.

Међутим!

Чак и 2% наказа, не шугавих оваца већ чобана, пастира, је много!!!

Вероватно би проценат био мањи да није обавезног целибата клира, иако наравно, ни његово одсуство није гаранција непорочности. Ипак, ако се ово примени на гуштерску новинарску братију која шиба Кримо-католички клир, умесно је сетити се пословице: боље је да ћутиш, јер си још гори.

Глобални проблем се не састоји у греховима кардинала, епископа и клирика, већ у малодушном прилагођавању, у конформизму, грубо речено – у тежњи да се плива низводно.

Овакву спремност за УГУЗЉУБЉЕ духу Гњилежног Запада овог века нису имали Православни Епископи Рима пре одпадништва Кримо-католика од Цркве!

Светитељи Лав Велики и Мартин Исповедник су се усуђивали да говоре против воље Императора.

Међутим!

И неке Кримо-католичке папе су биле у стању да пруже отпор притиску у време кад Гњилежни није био оволико труо!

Сетимо се само непоколебљивости познатог „ватиканског заробљеника“ Пија IX. Двосмислене изјаве поводом легализације грађанских савеза содомита представљају логичне кораке на путу такозваног aggiornamento – реч која се тешко преводи с италијанског, отприлике значи „осавремењивање“ или „обнављање“.

Кримо-католичка "црква" је овим путем кренула на II Ватиканском сабору.

„Ађорнаменто“ има блиску паралелу у историји Руске Православне Цркве: то је обновљенчество, притом се не ради толико о расколу с таквим називом који су специјалне службе изазвале 1922. године, колико о правцу црквене мисли који је пре Револуције утемељио „Савез за црквену обнову“.

Обраћајући се свету Хришћански Пастири су позвани да говоре тако да их свет чује, а то значи да говоре на језику који је разумљив савременом друштву, али овакав приступ ни за јоту не даје право на компромис с духом овога света који противречи јеванђељском учењу.

Данас сервилност међу Хришћанима није опростива чак ни у оној мери у којој је могла бити подношљива у прошлости, кад су се чинили кораци који противрече савести да би се испуниле жеље „властодржаца“, заоденутих у јавна овлашћења власти, зато што се данас не угађа моћним владарима којих на Гњилежном Западу више нема, већ анонимној закулиси која своју, вољу, свој диктат намеће и владама, и грађанима, и верским заједницама.

Овакав притисак анонимне закулисе садржи очигледне знаке узурпације власти, тако да попуштати пред њим значи деловати противправно.

Адекватан одговор на акције усмерене на изазивање „антрополошке регресије“ треба да буде бескомпромисно сведочење о Хришћанском учењу о човековој природи, о породици, о добру и злу.

Ваистину!

Цитат:Ви сте со земљи, ако со обљутави, чиме ће се осолити? Она већ неће бити ни за шта, осим да се проспе напоље и да је људи погазе! (Мт. 5: 13).

Данас ове Спаситељеве речи звуче као звоно за узбуну.

Ово нека пажљиво прочита дежурни форумски про-екумениста, уосталом са'ће се јави!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

https://srpska.pravoslavie.ru/136406.html
Одговори

(04-01-2021, 09:31 AM)пек. Пише:  https://srpska.pravoslavie.ru/136406.html

ОД ИСТОГ АУТОРА, ПИШЕ ЈЕГОР ХОЛМОГОРОВ:


.
Русија не да антихристу да завлада светом

Немојмо заборављати мистичко, религиозно-филозофско значење које атомско оружје има за Русију. Јер, није случајно што је Провиђење решило да се атомски центар појави баш у Сарову, под покровитељством преподобног Серафима.

Владимир Путин је 1. марта 2018-те окренуо страницу историје, објавивши да је у Русији почела производња нових видова наоружања које америчку противракетну одбрану чини `у корену` бесмисленом.

У суштини: он је тиме објавио најскупље војно-техничко банкротство у историји.

Американци су енорман новац уложили у слепу улицу војно-техничког прогреса рачунајући да ће имати посла са традиционалним слабим тачкама нуклеарног наоружања, али је Путин објавио да су руски произвођачи оружја напросто изашли из тих координата.

У суштини, Русија је – не на корак, као у случају космоса – већ за целу епоху претекла Сједињене Државе и ушла у нову фазу војно-техничког развоја у којој нуклеарни пројектили имају велике маневарске способности и неограничени домет јер ће их покретати атомски мотори, па ће тако бити неухватљиви за америчку ПРО.

То је нуклеарно оружје нове генерације које ће натерати Американце да престану да сањају о разоружавању Русије, а даће им и прилику да израчунају колико су новца потрошили на погрешну инвестицију (ПРО).

Базична компонента новог руског нуклеарног арсенала биће интерконтинентална балистичка ракета «Сармат».

Она је још увек класично нуклеарно оружје, али доведено до савршенства. Јер,примера ради, за припреме за старт му је потребно само 30 секунди, што значи да не може – тим пре што се налази у сјајно заштићеним шахтама у дубини сибирских планина – бити лиминисано масовним ударом крстарећих ракета којима је потребно много више времена да стигну до тачака са којих биле лансиране.

Американци највеће шансе за удар имају са подморница у Северном леденом океану, али „Томахавци” не могу на време стићи до „Сармата” постављених у Краснојарском крају.

А способност „Сармата” да стигну до Америке преко Јужног пола значи да ће према њој летети изнад територија где нема америчке ПРО. Зато ће они, уместо зида на граници са Мексиком, морати да постављају нешто сасвим друго.

Још страшнији утисак на потенцијалног противника оставио је хиперсонички крстарећи блок „Авангард”.

У суштини, то је нуклеарна бојева глава са атомским мотором која се креће попут крстареће ракете која може да мења и смер и висину, да заобилази (америчку) ПРО и да измиче антиракетама захваљујући великој брзини.

Путин је тај блок описао као ватрену куглу, али је најважније то што она гарантовано стиже до одабраног циља. Пресретање таквог блока оним чиме располаже Запад напросто је незамисливо.

Као гарнирунг, Путин је навео крстареће ракете са атомским мотором које имају неограничени домет, плус – подводне супербрзе убице носача авиона и атомских подморница, а то је окосница америчке нуклеарне моћи.

Све ово заједно значи (чак и ако у ономе што је Путин изнео постоје нека претеривања) да је војно-политички пројекат Америке доживео крах јер је следио лажни циљ.

Напросто је изгубила смисао геополитичка кула од карата коју је Вашингтон подизао поред западних граница Русије. Исто важи и за авантуру у Украјини јер ни са њене територије америчке ракете не би имале предности за пресретање или први удар. Јер, колико год удара да би Американци успели да нанесу по Москви – то ни њих ни њихове савезнике не би спасило од брзог уништења.

Зато своју радњицу у Кијеву могу мирне савести затворити.

Експерти су већ израчунали да би САД а пресретање једног јединог „Сармата” било потребно 48 антиракета. А то значи да би њих један „Сармат” – који кошта колико цео тенковски батаљон – коштао 48 тенковских батаљона. А то је прескупо чак и за САД. Американци имају јачу економију, али однос ипак није 1:48.

Пошто ће им бити тешко да признају да иду погрешним путем, Американци ће вероватно настојати да е још више приближе нашим балистичким ракетама, у нади да ће моћи да изведу разоружавајући удар.

Са математичком неизбежношћу треба очекивати да ће Казахстан кренути путем Украјине јер се само из те земље могу теоријски `дохватити` наше нуклеарне шахте по Сибиру. А то за Русију може бити најозбиљнији геополитички изазов.

Американци ће се активирати и на Арктику, не би ли дошли у прилику да Русије држе у шаху по целој дубини територије. То је за Вашингтон веома примамљива идеја.

Али, пошто су суочени са великом вероватноћом ракетног удара преко Јужног пола – покушаће да преиспитају неутрални статус Антарктиде и да тамо поставе своје противракете.

Из истог разлога ће покушати да успоставе чврсту војно-политичку контролу бар на неким земљама Латинске Америке и да реше „кубански проблем”.

Сједињене Државе ће, дакако, учинити све да саме створе оружја слична онима која је обнародовао Путин, али им то стратешки ништа неће донети јер Русија не тежи превентивном нуклеарном удару јер јој је сасвим довољно постојање гарантованог међусобног уништења које све тера на мирољубивост.

За то су технологије које је представио Путин сасвим оптималне.

Научно-технички пробој који је он објавио има епохални значај. Само, није ствар у томе што ће његова чудо-оружја уразумити Запад јер је то најмање вероватно. Чак ни у томе што је „император Путин”, како се неки већ шале, направио „Звезду смрти”.

Важније је што ће атомски мотори о којима је говорио – ако се добро покажу и уђу у серијску производњу – означити транспортну револуцију и донети радикалне промене у начину живота и у Русији и по свету.

То ће бити позитивни технички преврат који ће изменити свет као што су га некада промениле пара и мотор са унутрашњим сагоревањем. Само што ће то бити живот са незамисливим брзинама, налик метеору.

Ако Русија уистину стане на чело такв научно-техничке експанзије – то ће значити да наша достигнућа у развоју човечанства могу надмашити достигнућа Запада.

Немојмо заборављати мистичко, религиозно-филозофско значење које атомско оружје има за Русију. Јер, није случајно што је Провиђење решило да се атомски центар појави баш у Сарову, под покровитељством преподобног Серафима.

С обзиром на то да је најважнији глас Православља и једина православна велесила у савременом свету – Русија нема право да било коме дозволи да насилно прекине наш пут сведочења божанске Истине.

Ми смо они који не дају антихристу да завлада светом.

Стога безбедност Русије није чисто политичка већ мистичка и метафизичка чињеница у постојању света.

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ПС

Иначе што се тиче прича о Стаљину ми не можемо да водимо бескрајна понављања већ реченог к'о шваба тра-ла-ла, како се који пацер појави са причом који потез ваља направити на историјско-геополитичкој шахматној табли света!

Ми одговорно тврдимо да је појава КШАТРИЈЕ у историји условљена довођењем одређеног организма Државе-нације у самртни ропац под деловањем скривеног унутрашњег непријатеља, деловањем који називамо РЕВОЛУЦИЈОМ!

У том контексту НАПОЛЕОН, СТАЉИН, ФРАНКО, ХИТЛЕР и ДОНАЛД ТРАМП јесу

КОНТРАРЕВОЛУЦИЈА, без обзира на жртве које је иста изазавала а у Чемерици тек ће да буде и куку и леле мајци!

Ту можемо да сврстамо и ВОЈНУ КОНТРАРЕВОЛУЦИЈУ код Грка или у Чилеу кад је Пиноче преузео власт!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Лекција из историје за ЛУПЕТАНТЕ овог форума!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-01-2021, 07:22 PM)Српска четничка команда Пише:  У Русији је комунизам живљи него код нас.

Ово је тужна истина. Трећи Рим је, изгледа, бесповратно нестао.
Одговори

(05-01-2021, 11:24 AM)Српска четничка команда Пише:  
(02-01-2021, 07:22 PM)Српска четничка команда Пише:  У Русији је комунизам живљи него код нас.

Ово је тужна истина. Трећи Рим је, изгледа, бесповратно нестао.

Ма какви "Трећи Рим" црни милораде...... Тамо све црвени пентаграми и огњена демоништа.... Скојевац
Јер да је ишта ваљало тамонак не би неки кукавички убјежали на Запад.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Лекција за ЛУПЕТАНТЕ овог форума!

EX ORIENTE LUX!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ето, и Вучић се слика када слави крсну славу, подиже споменик Стефану Немањи, дао новац за храм Светог Саве, Томислав Николић изградио цркву. Да ли онда и њих треба да сматрамо спаситељима Србије, као што је то Путин, наводно, Русије?
Одговори

(07-01-2021, 05:29 PM)Српска четничка команда Пише:  Ето, и Вучић се слика када слави крсну славу, подиже споменик Стефану Немањи, дао новац за храм Светог Саве, Томислав Николић изградио цркву. Да ли онда и њих треба да сматрамо спаситељима Србије, као што је то Путин, наводно, Русије?

Отужна и чисто демагошка поређења баба и жаба!

У Русији су Црква, Држава, Војска и Народ постигли оно што се зове

С И М Ф О Н И Ј А

у нашем Православљу, а изван Симфоније остали су поједини кругови око Кремља, од којих је најопаснија чифут-лихварска хидра која још увек држи Централну банку и емисију новца, као остаци остатака задртих стаљиниста који су ипак...мање опасни од претходних!

Међутим!

Путин се као вешт Државник, а стално га и с'десна и с'лева оптужују да је "само менаџер" као да је то нешто негативно, успешно носи са Хидром и ипак успева да одвоји довољно материјалних средстава за Државу и Војску!

Наравно, да је Бата Доналд имао већа му*да па прикљештио Хидру у Чемерици, и Русија би лакше продисала али...шта'ш...

Међутим!

Миц по миц, Хидра губи позиције па није далеко тренутак примене голе силе и коначне чизме на гркљан омрзнутог душманина васцелог человјечества!

Наравно ово ће силни НАТО-Четници диљем Новосрба да пропрате кукњавом до неба к'о да им Путин уби најрођенијег!

Поредити дакле Русију и Путина са мафијашким режимом у Србији је или лупетање или служба, свесна или несвесна, несрбском и антисрбском чиниоцу који делује у Новосрбу!

Паметном доста!

Лекција за ЛУПЕТАНТЕ овог форума!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(07-01-2021, 06:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Поредити дакле Русију и Путина са мафијашким режимом у Србији је или лупетање или служба, свесна или несвесна, несрбском и антисрбском чиниоцу који делује у Новосрбу!


Највећи мафијашки режим у свету је Путинов режим који влада у Совјетији. Цела Совјетија је окићена црвеним пентаграмима. Тако да бајке о "симфонији" пласирају проруски комунисти и српски нацисти, тј. љотићевци.

Паметном доста!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Људи овај Просветар није нормалан. Да ли неко има вољу да чита ове његове епске глупости које је могуће груписати у томове? Ја сам пробао али човек је тотално неповезан. Он је тотално отишао у аут.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним